Отговори
# 600
Все още се учудвам на тази вълна от отзиви,която предизвика фрагът
Та нали това е само една от сериите,които до сега гледахме?
Само една от всичките недомислици...
Аз не гледах половината от втори сезон,заради издевателствата над младо момиче,не приех,че е възможно хората да са толкова жестоки,даже започвам да си мисля,че в съседна Турция едва ли не всички са психари
Затова,изобщо не разбирам как може да ми направи впечатление един сглобен фраг на серия,която още не съм видяла
Коментарите не трябва ли да бъдат след излъчването на тази серия?
И кое нормално видяхме до сега,че да се учудваме на сцената Суна-Ферит?
В началото на този сериал имаше толкова много материал за размисъл,за анализиране на образите,за и против техните действия,сравняване на живота на младите,обичащи се,или мразещи,появата на любовта там,където никой не я е очаквал,вярност,ревност,напасване на характери на съвсем противоположни личности,сбъдване,или не на мечти и желания......
Това,което ни предлагат да гледаме в момента, първо изобщо не е реалистично и второ според мен не си заслужава да мислим за това какво ще бъде
Да го видим първо.

Последна редакция: пт, 27 дек 2024, 08:49 от VAL*

# 601
В реалния живот, когато двама живеят в теб, му викат раздвоение на личността, но в поезията как ли се води, когато лирическият герой не иска да гледа довечера, а авторът иска?Smile

# 602
Вал, какво те изненадва, че има коментари? Показаното във фрагмента е върха на безумието.

# 603
  • Яко в Матрицата...
Привет!

Имайте вяра, по Коледа стават чудеса Wink

Поразходих се малко из Х и разбирам, че проблемът дори не е истина ли е това или не, а че толкова пъти излизаха от историята, толкова пъти образът на Ферит се люшкаше от една крайност в друга, че зрителите вече не вярват нито на продукцията, нито на героя. Дотолкова не сме сигурни и в двете, че не бихме се заклели, че Ферит не би го направил... Както се казва и в коментра, който Евето сподели, липсва уважение от страна на ОГМ както към героите и историята, така и към публиката Smirk

# 604
Добро утро.За съжаление,аз мисля че ще се случи.Още от сезон 1 ни подготвят за това,но се страхуваха да не приключат набързо сериала.Колкото и някои да харесват Суна,тя още от епизод 1 показва колко лош човек е.Помните ли епизод 15?Ферит каза на Сейран,че тя ще бъде прекрасна майка.Тя му отговори,че е така,но за съжаление,той няма да го види.Погледите,държанието на Суна към Ферит,винаги са били особени и мен са ме водили към мисълта,че там има скрито,нещо дълбоко.Само не разбирам,защо решиха да го покажат точно сега.Само преди 4 серии,Ферит и пя песен,беше много влюбен уж...но на мен ми направи едно нещо впечатление.Сейран му казваше,обичам те,но той,поне аз не го чух,не и го каза.Да,каза и че пак би се влюбил в тези очи...но някак си,на мен не ми стигаше.Ако трябваше да ни покажат това извращение,трябваше да е още в епизод 9 или 10 на сезон 1,нито той беше толкова влюбен,нито Сейран.Сега е просто немислимо.За съжаление в истинската история,май го има това и със сигурност истинската Сейран заминава за чужбина и там ражда детето им.
Пожелавам ви приятно гледане,дано пък има изненада и са се вразумили.Аз довечера ще ви чета.Не мога да си причиня това...

# 605
Вал, какво те изненадва, че има коментари? Показаното във фрагмента е върха на безумието.
Ами точно това ме изненадва,че ние ,разумните сме седнали да обсъждаме едно безумие,преди да сме го видели все пак.Нека да видим първо серията и тогава да се излее вълна от възмущение,ако трябва
Не изключвам факта,че може да е натурално и да си ни го покажат такова.
И какво от това?
Значи насилието върху деца и жени е по-малко безумно,че да ме впечатли фраг,сглобен да предизвика скандал ?
Нито едно аморално действие не може да се сравни с показаното преди това насилие
Нито един фраг до сега не ни е давал пълна представа какво предстои да гледаме,напротив,понякога е напълно объркващ и то точно с цел да предизвика по-голям интерес

# 606
Аз все така не гледам филма, но фраговете- да.
Но да сравняваш Бучето с Берил, няма смисъл. То и в сценария на  Буче са писани, мъка, ярост, страс...ама никой не ги видя. Та да, не си ги видяла, ама не щото сценария не ни го предостави, играта- играта беше на ниско ниво 😄😄. Берилчето е огън!   
Халис май говори на Сейран, защото в руския превод думите му са "Разруши семейството, сестра си и нас, за да бъде той щастлив". Аби пък казва на Суна "Само направи както иска Ферит", по-късно (може би) се пита къде е по-това време Суна. Знаем, че кадрите са хаотични, но факта, че целувката е страсна, изтри цялата магия на СейФер. Тъкмо бях забравила кадрите със страстите между Ферит и кака, и отново се отвратих. Поне с Пелин нямаше такава страст (или удобно съм забравила).

Във фрага с бремеността на Суна липсва размазания фон, а после в епизода е добавен. Може и сега да е така.

# 607
Здравейте, момичета. 😊

Аз съм пас за довечера, но ще чета и се надявам да напишете, че не е реалност, а някой си го представя. Пак ще е гнусно, но поне ще бъде по-поносимо.

# 608
Нови снимки от епизода довечера. Мерт е в пълния си чар. Все едно гледаме Рамбо първа кръв.

# 609
Здравейте, момичета. Честит петък, и колкото и да съм объркана, аз смятам да гледам довечера. Simple Smile  В края на краищата, това е филм.
Всички са ядосани на Ферит за страстта към Суна, включително и аз първоначално, но причината за страстта е Мерт. Извинявайте, ама толкова горещ Мерт, не може да играе любовни сцени вяло, като аматьор. Ами играе си момчето, и му ходи да е страстен. Таланта му няма да се ограничи само с участието в този проект, така че, това е една роля за него, и я прави както трябва.
А Ферит, всички го знаем, колко му е слаб ангела, миличкия. Така че, да приемем нещата както са написани, и да гледаме и да коментираме!
Ако довечера не заспя на епизода, значи екипът на сериала са си свършили работата с тази провокация (щото на последните епизоди винаги заспивах...) Simple Smile

# 610
Е, за качествата на главните ни актьори няма какво да спорим. Те могат да изиграят всичко, което им кажат. Въпросът е какво им казват - целувай със страст или без страст, покажи едно с очи, а друго с тяло и т.н. А относно слабият ангел на Ферит или че може би още от началото е имал нещо по-специално към Суна си мисля, че ако беше така, Ферит имаше безкрайно много поводи и причини да се разочарова от Сейран и да преоткрие Суна. Той обаче не го направи, защото за него Суна винаги е била само сестра на Сейран, която той пренебрегна още в самото начало, воден от нещо като да го наречем инстинкт. И нито за миг след това не съжали за избора си. Сам го каза на Сейран и то не беше от куртоазия.

# 611
Милна, той Ферит е толкова непоследователен герой, постоянно го променят, че не няма как да знаем какво би направил, или какво не би направил.В нищо не можем да сме сигурни с тези сценаристи.

# 612
Лошото е че, ако рейтингите се повишат ще продължат да пишат и по-големи гнусотии, сигурно ще измислят Ферит да започне да изпитва нещо към Суна, да започнат да се срещат тайно за срещи, Суна да забременее от Ферит и всякакви гнусотии за рейтинги. Не искам да съм негативна, но май точно това целят

# 613
Лошото е че, ако рейтингите се повишат ще продължат да пишат и по-големи гнусотии, сигурно ще измислят Ферит да започне да изпитва нещо към Суна, да започнат да се срещат тайно за срещи, Суна да забременее от Ферит и всякакви гнусотии за рейтинги. Не искам да съм негативна, но май точно това целят

Според мен това няма как да стане, защото за много по-малко феновете свалиха рейтингите. Тази серия и да не падне супер много, окаже ли се истина онази гнусотия, считай че от следващата седмица няма да им останат много зрители. В Х всички са погнусени.

# 614

Според мен това няма как да стане, защото за много по-малко феновете свалиха рейтингите. Тази серия и да не падне супер много, окаже ли се истина онази гнусотия, считай че от следващата седмица няма да им останат много зрители. В Х всички са погнусени.

Дано падне, макар че сме виждали много пъти как някои турци много обичат такива неща, на тях им дай само извращения, побоища, бременни любовници, а уж се представят като много морални.

Общи условия

Активация на акаунт