Отговори
# 660
То нормалните хора сигурно така правят - при неразбиране тичат да се кексят с балдъзата , със зетя  или с който от родата им падне. Simple Smile
 Ама то в нашия сериал нормални няма , така че , да се лекуват !

Против гадене препоръчвам нещо изпитано - Спрайт.
И да знаете , че разчитам на вас , да пишете !

Последна редакция: пт, 27 дек 2024, 17:01 от Kami_J

# 661
Сикорски Grinning Ама това е много сериозна причина, недей така Stuck Out Tongue Winking Eye

За който ще гледа, Сабина

https://www.ivi.tv/livestream/11521?utm_source=telegram&utm_medi … ZJWIOHdVzWcT0reBQ

# 662
Еванджелин, благодаря за линка. В 8 или в 9 тази вечер?

# 663
Както писах, днес ще пропусна епизода, но ще ви чета. След ужасния епизод в хотела АфРам отидоха на Суми и имахме толкова хубави неща около тях, така че ако днес сценаристите наистина са решили да разрушат сериала и да убият СейФер, то стискам палци поне Афра и Мерт отново да избягат от този ужас и да се насладят на една хубава почивка заедно.❤️

# 664
Сладичка! 😘

# 665
  • Яко в Матрицата...
Чакам Афра да зарадва феновете с някое селфи или пост Joy Да преглътнем по-лесно разочарованието...

# 666
# 667
Сикорски, какво казват пикселите? Аз виждам във фрага само Ферит и Суна. Нито тила на Абидин, нито гола Сейран на дивана Stuck Out Tongue Winking Eye
Ако дадат довечера други кадри, значи не са същите като във фрагмана.
Еве, аз още съм на първа фаза, демек отрицание. Моля, поне до 20 ч. не ми я отнемай надеждата! Бая път ме чака до последната - приемане! Главата не ми го побира този фраг и това е. Не може да са толкова смели и глупави всички зад камерата (продуцент, режисьор, сценаристи, оператор). Играят си с нас!
P.S.Сейран не е на дивана, но Суна се целува с Аби. Simple Smile Поне до 20 ч. Simple Smile

Последна редакция: пт, 27 дек 2024, 18:42 от Fi79

# 668
Стори от Афи 🫣😭

# 669
Бурджу как снима Сейферските целувки Smirk

# 670
Бурджу как снима Сейферските целувки Smirk

Да, толкова да мрази Сейран и Ферит, целувките с другите винаги са заснети супер добре с хубави близки кадри, а СейФер заснети от космоса. Първата им вечер след 2 години беше заснета от космоса, но Суна и Ферит заснети детайлно

# 671
Все пак си мисля,че чак кекс няма да  завъртят,поне в тая серия.Сигурна съм,че цяла серия ще гледаме как всички хокат и обвиняват Суна и Ферит за тия дето ги свършиха.Абидин и Суна яката ще се "плюят" и ще си вадят "кирливи ризи"!Може даже Абидин да намеси Кая и Сафет,няма да се учудя,след изцепката за целувката между Ферит и Суна.Сейран хем ще го жали Ферит,хем ще застане на страната на Халис,нали напоследък са си "първи дружки",че даже и си смигват на масата.Ферит ще "избяга",може да поиска даже и пак да тръгне за Америка да мие чинии,ама няма да му стигнат парите за билет,че фонда "и аз съм човек" нещо го позанемари.Пелин вече я няма да го "играе" спасител и шофьор,но Суна може и да го направи като "съучастник в престъплението",а той да бъде "кошчето за душевните и отпадъци" и до тази целувка ще се стигне след това,в края на епизода.В зависимост от рейтинга,в следващата серия ще се реши дали ще се меси кекс от Суна и Ферит или Ферит няма да е в състояние да "вдигне самолета" от угризения и най-вече погълнат алкохол.И за самолета за Америка ще закъснее.Най-много Сейран да "прескочи" да го види и кака да я убеди,че е дошла да му донесе пица,щото е нямал нищо за ядене.Сейран ще и благодари за грижата и отново ще си я запрегръща,повече отколкото прегръща съпруга си,а него отново ще го нахока,че е "подвел" кака и я накарал да изгуби имението.Абидин обаче ще реши,че Суна заслужава "наказание" за предишните си бракове и ще разбере,че е "влюбен до уши" в Айше.От възмущението никой не забеляза как двамата бяха на крачка от страстна целувка.Та както казах,в зависимост от рейтинга ще има месене на кекс или яйцата няма да им стигат.Но за интрига Абидин-Суна-Айше не знам защо,ама съм сигурна.

# 672
  • Пловдив
Добър вечер, момичета!
Въпреки горчивия вкус, който ми остави последния фрагман аз тази вечер се присъединявам към отбор "гледащи" с тайната надежда, че това е някаква бленувана мечта на Суна.
След малко ще си сипя едно съдоразширяващо, пък каквото такова.
Еве, благодаря за линка на Сабина.Flowers Hibiscus

# 673
Някой може ли да преведе сторито на Лютфие

# 674
Този профил Vv друг път пускал ли е верни спойлери? Сега е сложил тази снимка.

https://x.com/Baharrsami/status/1872664779879534895?t=HNGR9XgEr9R-4G2biR4dqA&s=19

Общи условия

Активация на акаунт