Изживейте магия! Спечелете семейни билети за Lumina Park!

• 3 305
  • 184
  •   1
Отговори
✨ Пътешествайте около света в най-големия светлинен парк в България - Lumina Park ✨

Скъпи приятели,

Имаме страхотна новина за вас! BG-Mamma и Lumina Park ви канят да участвате в игра с възможност да спечелите 3 семейни билета за най-големия светлинен парк в България! 🎁 Отговорете на лесен въпрос и може да сте сред късметлиите, които ще се насладят на това уникално изживяване.

Тази зима Lumina Park отново отвари врати с напълно нова тема на светлинните инсталации – „Околосветско пътешествие“. Паркът, разположен в Ботаническата градина (на ул. „Околовръстен път“ №22), ще ви пренесе в магични светлинни светове с над 200 впечатляващи инсталации, вдъхновени от културите на различни континенти.

🌟 Какво ви очаква?
Ще се потопите в истории, разказани чрез светлина, магия и впечатляващи аудио-визуални ефекти. Приказни същества, далечни светове и ярки цветове ще направят вашето посещение незабравимо. Издигнете се с балон, качете се на шейната на дядо Коледа, намерете своя зодиакален знак сред мистиката на Далечния Изток.

🎟️ Игра с награди: Как да участвате?
1️⃣ Отговорете на въпросите: Ако можехте да обиколите света, коя би била първата ви спирка и защо? Кой обичай или традиция бихте искали да изживеете лично?
2️⃣ Споделете отговора си в темата до 29 декември.

На 2 януари ще изтеглим трима победители, които ще получат семейни билети за посещение на Lumina Park.
✨ Победителите ще получат билетите си в електронен формат (PDF), за да се насладят на това вълшебно изживяване.
🎄 Не пропускайте да се включите! Lumina Park ви очаква всеки ден от 17:30 до 22:00 часа. Подарете си магия с най-светлото събитие на годината!

Имаме и още една изненада!

🌟 По случай Коледа Lumina Park ще направи специален подарък!  
-25% отстъпка на всички билети онлайн и на място в периода 23.12.2024 г. - 06.01.2025 г.
Не забравяйте, паркингът е безплатен! Купете своя билет тук: https://luminapark.bg/ или на място от касите в парка.

Моля, запознайте се с Общите условия на играта ТУК.

Последна редакция: пн, 23 дек 2024, 10:31 от Жaклин

# 1
Отдавна мечтая за северното сияние Simple Smile има много точки, от които може да се наблюдава,  но вероятно бих избрала Норвегия Simple Smile или скандинавски круиз

# 2
Бразилия и карнавалът в Рио.

# 3
  • София
Япония - сезонът на вишните!

# 4
Индонезия ❤️☺️ Би ми било интересно да науча традициите на не много известни народи.

# 5
  • на последния етаж
Финландия, за да се срещна с Дядо Коледа.

# 6
Япония, да видя цъфтежа на вишните

# 7
Дисниленд , защото е магия за малки и големи -:)

# 8
Най-желаната дестинация за мен е Исландия и северното сияние.

# 9
  • при късмета
Не знам от къде бих започнала. Някое от 7те чудеса на света, може би, Великденските острови, на много места бих отишла. Даже не мога да избера кое да е първо

# 10
  • При децата ми
Бих искала да посетя Италия и Испания.

# 11
Първата ми спирка би била Италия. Обожавам я и искам много да я посетя. Със сигурност бих пробвала традиционна италианска храна

# 12
Точно сега - Лапландия (Норвегия, Финландия, Швеция) и северното сияние.

# 13
Искам да посетя”Мачу Пикчу”, да усетя духа на тези, живяли преди мен.

# 14
  • SF
Ще ги карам по ред. Тръгвам от там, от където слънцето изгрява. Тръгвам от Япония.
Ще се надявам да видя и северното сияние.
И Ушуая.

Общи условия

Активация на акаунт