Изживейте магия! Спечелете семейни билети за Lumina Park!

• 4 498
  • 184
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Япония. Различни хора, култура, кухня, обичаи.

# 16
  • София
Лапландия - да вида северното сияние и да посрещна Коледа с дядото.

# 17
Исландия и северното сияние.

# 18
  • Пловдив
Ако можехте да обиколите света, коя би била първата ви спирка и защо? Кой обичай или традиция бихте искали да изживеете лично?

Щом е обиколка на света, не трябва ли първата спирка да е някъде наблизо? Например Румъния - Синая и Брашов.
А лично бих искала да изживея карнавала в Рио де Жанейро.

# 19
За първа спирка избирам Япония,искам да се запозная с тяхната култура и да науча техните обичаи .Ако хвана к цъфтежа на вишневите дръвчета ,би било чудесно .

# 20
Мечтая за северното сияние и Лапландия. Искам да посетя градчето на дядо Коледа и да ме вози шейна с кучето или северно елени.

# 21
  • София
Бих искала да посетя Сингапур.Да видя северното сияние.

# 22
Ако можехте да обиколите света, коя би била първата ви спирка и защо?

- Малдивите; защото е красиво и обичам морски дестинации.

Кой обичай или традиция бихте искали да изживеете лично?

- тези на масаите

# 23
  • Countryside
Исландия и северното сияние са ми много на сърце и бих искала да ги видя. Обичай, не знам може би нещо от индианската култура, би ми било интересно, защото знам само за лулата на мира Joy

# 24
  • София
Качвам се на балон и поемам на изток, а отгоре след дълго пътуване какво да видя - Китайската стена! Задължително ще я посетя!

# 25
Япония. Това ми е мечта от малка.

# 26
О,толкова много... Япония, Китай, Мачу Пикчу..

# 27
  • Пловдив
Тадж Махал или Мачу Пикчу

# 28
Бих посетила Париж. Градът на любовта естествено. Изпълнен с много история, забележителности и забавления.Двореца Версай, Айфеловата кула, Дисниленд, Лувъра, Триумфалната арка и тн.

# 29
  • София
Искам да посетя Дисниленд, защото ще е много забавно за двете ми момчета, а също и за нас с татко им.
Относно традицията, която искам лично да изживея е ходеното по нагорещени въглени

Общи условия

Активация на акаунт