Изживейте магия! Спечелете семейни билети за Lumina Park!

• 4 498
  • 184
  •   1
Отговори
# 150
Моята спирка ще бъде Австралия. Не мога да кажа защо. Но това е винаги първото място, което ми хрумва като притегателен център. За традиции не мисля, понеже като цяло не съм привърженик на традиции...

# 151
Първата ми спирка би била Ивицата Газа или Украйна,за да оценя това което имам и да разбера,че то е достатъчно.

# 152
На първо място бих отишла в Бали и бих се включила в техните ритуали и техники за медитация.

# 153
япония. бях впечатлена при предишно пътуваме там преди много години и искам да споделя изживяването с най-близките ми хора. детето би харесало много някой от летните фестивали с фойерверки.

# 154
Бих избрала Азия. Източната култура е много различна и интересна от нашия натурел.

# 155
Италия и Швейцария са моята мечта!

# 156
  • Велико Търново
Най голямата ми мечта е да видя Япония. Да я видя в сезона на цъфтящите вишни и да участваме в традиционна чаена церемония 😊

# 157
Бих посетил Япония, защото от всичко, което съм гледал и прочел за държавата, там е много уредено и красиво, хората са в добри взаимоотношения и се грижат за природата и средата, в която живеят.

# 158
На секундата отивам в Мексико, за да гледам шествията за деня на мъртвите с чашка текила в ръка!

# 159
Искам да посетя Дисниленд и да заведа там детето си. С удоволствие бих присъствала и на карнавала в Рио де Жанейро.

# 160
Бих започнала от изток - Япония и една традиционна чаена церемония.

# 161
Първа спирка - Карнавалът в Бразилия.

# 162
Много места ме привличат, но първо ще е загадъчната Петра и най-соленото море - Мъртво море, където ще се нося на повърхността и ше забравя за всички притеснения.

# 163
Мечтая за карнавала в Рио - светлините, хората, музиката.

# 164
Бих отишла в Египет - за да видя различен начин на живот, да посетя пирамидите, пустинята и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт