Едни болницата ги зове, у други вече МАРТенче реве.

• 11 720
  • 291
  •   1
Отговори
# 150
здравейте момичета
аз още съм си 2 в 1.Снощи доста ме боля коремчето и кръста,но после ме е отпуснало и съм заспала.На мен вчера ми беше термина,така че от днес преносвам.Сега незнам колко дена трябва да изчакам за да отида на лекар?

На мен доки ми каза, ако стигна до термин да отида на преглед, а после всеки ден да се влача.

# 151
Любими мои посестрими, изтекоха ми водите Crazy Стискайте палци Praynig
И се надявам на добри новиниднес от Witchie, dicheva_79 и есички други, на които им е дошъл реда!

Момичета, с вас съм/сме  Hug 

# 152
и аз така знам мине ли термина,всеки ден-преглед и следине на тоновете,айде фрея то не остана.Леле момичета презполовихме месеца,всички сме в кюпа  Flutter

# 153
Фрея, трябва да идеш - днес, утре....
Макар че аз отидох 2 дни преди термин и после чак като зараждах  ooooh! Изобщо 6 дни не бях ходила да ме гледат..луда работа.

Аз мисля най-накрая от понеделник да се пенсионирам, стига толкова работа, че и без това вече мозъка ми не функционира.   Simple Smile

# 154
Честита рожба на мама Маия ! Много здраве и прекрасни споделени мигове !

# 155
Цитат
Аз мисля най-накрая от понеделник да се пенсионирам, стига толкова работа, че и без това вече мозъка ми не функционира/
еми то крайно време беше де,иначе с бумагите и компа ха в родилното HugВие сега колко често ходите при доки бе момичета и аз като зайо първия път накрая не ходих много често,доки замина за чужбина и рече ако ще раждаш  докато ме няма отиваш при еди кой си,ако не ме чакаш и аз чаках 20 дена в 9 -ия не бях ходила на преглед,а сега през 2-3 дена и съм там,пуста параноя

# 156
Аз ходих онзи ден, след който ме хвана депресията  Crazy и сега съм чак на 21ви на термина...след това вече незнам, не искам и да разбирам  Crossing Arms Praynig

# 157
Някой да знае какво става с 4o4ka ???

Аз цяла вечер имах контракции пак през 20-30 мин /само някой път през 10-15/ и тамън си мислех, че вече е време и като си легнах и престанаха и съм заспала така сладко, както отдавна не ми се беше случвало ...  Crazy

# 158
Аз ходих онзи ден, след който ме хвана депресията  Crazy и сега съм чак на 21ви на термина...след това вече незнам, не искам и да разбирам  Crossing Arms Praynig
дано не разбереш ,пожелавам ти в понеделник даси болницата,а или ти искаше овне май.Зайо ти кога си родена,март или април?

# 159
Добро утро раннобудници !!! Simple Smile
Честит син на мама Дакра да е жив и здрав и много послушен !!!  bouquet
Сега да ви се оплача , аман от тези колики кога ще минат . Така се надявах този път да ме подминат , с Марти положението беше трагично , сега е по леко или аз не се шашкам толкова но за мен това си остава най гадния период.
Бимба не думай бе душо , ти явно не си пила рициново масло. Почти съм сигурна , че ако знаеш истинския му вкус и какво следва след това няма да говориш така. На втория ден след операцията ни черпиха по две супени лъжици и освен че едвам го изпих разбъркано с ябълков сок пет пъти посетих тоалетната , чувствах се като тенджера под налягане.
Лубрикант няма страшно на мен ми е второ секцио за три години и ти казвам че се преживява. Операцията се прави ниско долу и почти не се вижда след време. Сега вместо Контратубекс ползвам ново двайсет лепенка за белези , докито каза че имало ефект но трябва време за да кажа дали е така.
Засега толкова ако има време пак ще се включа !!!
Хайде момичета снасяйте ги вече тия бебоци !!! Simple Smile

# 160
...
Вие сега колко често ходите при доки бе момичета и аз като зайо първия път накрая не ходих много често,доки замина за чужбина и рече ако ще раждаш  докато ме няма отиваш при еди кой си,ако не ме чакаш и аз чаках 20 дена в 9 -ия не бях ходила на преглед,а сега през 2-3 дена и съм там,пуста параноя

Аз ходих вчера и ако не съм родила на 20.03 пак съм там, т.е. през една седмица ме иска.

# 161
Бимба, не съм искала овен, знам какво е с овен  Crossing Arms
Но пък той почвал на 21ви точно на термина ми, та може и затова да не иска излиза, може да иска да ми е подкрепа, че при един рак и един скорпион, сега и риби ако е ooooh!
Аз иначе съм на 1 април  Peace Ама съм избързала 10 дни, нищо че съм рогата. А моите воднисти бебчета хич не си дават зор, едното върви назад, другото по течението  ooooh!

# 162
Честито бебече на Майя!!!!!
Късмет за Гери  bouquet,Дичева  bouquet, и Уич!!!!!
Момичета чакаме новини Hug

И аз чакам снахата. Simple Smile

# 163
Честито бебече на Майя!!!!!
Късмет за Гери  bouquet,Дичева  bouquet, и Уич!!!!!
Момичета чакаме новини Hug

И аз чакам снахата. Simple Smile
  bouquet

# 164
е зайо Вики ми е на 9,поредния бисер чух снощи,ама ще направя очна ставка да разнищя историята защото мъжо чул недочул,ма много се хилихме снощи де.Свеки го питала,кога ще се ражда бебето-той е аз от къде да знам да не съм Ванга,а тя не бе кога е термина,атой пак уклончиво,края на мартначалото на април, Joy,че кат се затюхкала тая жена,-нее трябва д а направим всичко възможно да се роди март,не  е на хубаво двете деца да се април,ама не разбрах защо не е хубаво,моичкия не можал да изтърпи тирадата повече и я сиктирдосал,виж аз поне щях да доизслушам жената,ама доколкото разбрах свеки щяла да ходи на баячка,та сега ще чакам да ми помага да раждам  hahaha Joy

Общи условия

Активация на акаунт