Омфалоцеле

• 396
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте, мами! Казуса и проблема пред който сме изправени е огромен!
Искам да попитам има ли в групата майки които са се сблъсквали с Омфалоцеле. Бременна съм в 23г.с и ни го съобщиха. Единственото решение според лекарите е да се направи аборт

# 1
  • Велико Търново
Първо съжалявам,че се сблъсквате с нещо такова.  Аз за сефте чувам за тази диагноза, но това,което прочетох е,че в доста от случаите това е съпътстваща диагноза, т.е. има и други изменения.  Аз бих потърсила със сигурност и 2ро, че и 3то мнение.

# 2
Съжалявам за това, през което преминавате. На мен в 10 г с, АГ ми беше казала същата диагноза, но каза, че можело да се приберат, ако не стане, се прави операция след раждането, при която се затваря коремната стена или нещо такова. За щастие се оказа фалшива тревога. После всичко беше наред. При вас до сега при прегледите с УЗ не се ли е забелязвало нещо? Останах с впечатление от моята АГ, че е нещо, което лесно се вижда Confused Задължително искайте и друго мнение и стискам палци да е фалшива тревога.

# 3
Здравейте, съжалявам, че се сблъсквате с такова нещо, но докато не вземете второ и трето мнение, както и докато не се направят още изследвания и тестове, няма как да се знае със сигурност. Както пишат по-горе, може да е фалшива тревога. Търсете по-добри лекари, трябват нови изследвания. Пожелавам ви успех и дано всички тревоги са били напразни.

Общи условия

Активация на акаунт