НОЕМВРИЙЧЕТО расте и хубавее, а майка му започва да слабее

• 14 622
  • 288
  •   1
Отговори
# 195
Ехаа, много хубава среща сте си спретнали  Grinning Браво, много се радвам на снимковия материал! Всички сте много хубави, а децата  - сладури големи!!!  Heart Eyes

олгарита, много ти благодаря за пожеланията!

каррита, честит рожден ден на мъжа ти  Simple Smile

# 196
  • Gabrowo->Sofia
Доминика, Честито! Да сете винаги щастливи.
Каррита, весело изкарване на рождения ден.

Извинявам се за закъснението, ама днес ме гони заплес. може да съм слънчасала на срещата.

# 197
  • София
Karита,да ти е жив и здрав мъжа!!!Много щастлив и весела вечер! Heart Eyes  party002 Gift cheers

Много хубава е била срещичката.Снимките са страхотни.Мами-крсавици и деца-сладурковци!/които са много пораснали/ Heart Eyes

Надявам се за другата среща да сме добре....и се надявам да е в малко по-късен час... Blush

Забравихда отговоря на Тити,как ще протииводействамее...ами сега остава най-вече да следим положението.Вторник пак консултация,четвъртак пак ще направят ехография на сърце,случайно да не се е получило нарушение/дай боже всичко да е на 6/,после изследвания и така...от 1 до 3 мес.е в ъстановителния период.Сега лекуваме ставичките с фелоран и гел,а трмобоцитите с малко аспирин.Та това е ,за момента.Ако няма усложнения,така ще продължи лечението...

Тъпото  е ,че аз пак се влоших.Утре съм на невролог,гинеколог и ми трябва и консултация с кардиолог.Аман Whistling,нз кой ни прокле Mr. Green

Последна редакция: нд, 18 мар 2007, 21:34 от Исайкова

# 198
  • Пловдив
ДУ!
Ама много сте хубави всички - и мами и деца, и баба  bouquet
Радвам се, че сте си изкарали хубаво!
Ние в4ера бяхме на разходка - Росен става все по - общителен, онзи ден прояви интерес към пясъчника на дестката площадка и затова в4ра получи кофичка с лопатка, сито и гребло, но той си мисли, че са прибори за хранене, а кофичката я наддигна за пиене Shocked

Възможно ли ве4е нашите дечица да преживяват насън? От две ве4ери ту плаче, ту бърбори нещо си, докато спи Thinking

Хубав ден!

# 199
Добро утро!   bouquet
Исайкова, дръж се! Дано съвсем скоро всички неприятни неща около цялото ви семейство да отшумят, че много преживяхте и преживявате!  Praynig
aneleto, смятам, че е нормално децата ни да бълнуват, и колкото по-големи стават и трупат впечатления и емоции през деня - може да се случва. Юлиана понякога съм я чувала да промрънква през нощта, но това е може би и защото спи много леко.

Вчера открихме, че горното предно зъбче на Юлина е с леко счупено ъгълче. Sad Явно се е случило онзи ден когато я блъснаха в градинката и си обели брадичката. Много се разстроих и ядосах, естествено приех го лично - че не съм внимавала достатъчно, нищо, че бях на една педя разстояние от нея и следях всичко внимателно. Започнах да се чудя толкова ли са крехки тези зъбчета и дали решението ми след дълги умувания и четене да не давама Зимафлуор е било правилно. Въобще голяма драма си създадох. Но явно такива неща се случват и ще се случват!
Добре, че беше мъжа ми да ме освести и заключи, че манекенка в ранна детска възраст няма да я правим! Simple Smile

Хубава сседмица!!

Последна редакция: пн, 19 мар 2007, 09:18 от Sisssi

# 200
Ду
Аз чета, но не съм писала.
Срещата е била чудничка. Снимките са много весели, а а за мамите, бабите и децата думи нямам. От хубави по-хубави.
Кити пак е с хрема. За сега е само това. Дано да не почва да кашля. Писна ми вече от тези болести. И аз не съм добре. Боли ме гърло, носа ми тече. Кой кого зарази не се разбра - по едно и също време се разболяхме.
Ами тава е. Нямам настроение. Всичко ми е криво и съм много нервна.

# 201
  • Gabrowo->Sofia
Добро утро. От нашия позорец днес се виджа истинска пролет. Мен ме е озбело добро настроение, Ваньо танцува пред телевизора... изобщо не личи, че нощес проплаква 100 пъти и се събуди с рев. Пусти зъби, пак го мъчат и пак е сополив от тази сутрин, но поне е в добро настроение. Пожелавам същото добро настроение и на другите.

А, и да ви се похваля с новия аватар Simple Smile

# 202
Здравейте!
Много хубава срещичка е било. И децата и мамите са просто прекрасни (от снимките го виждам). Надявам се следващия път и ние да се включим. Но все още спим и сутрин и незнам как ще стане. Кари спи от 9-9:30 до 11-11:30.

Исайкова, стискам палци всичко при вас да се оправи бързо и трайно.

aneleto, и Рая и Кари преживяват насън. Това съм сигурна. Особено ако е бил по-емоционален денят. Плакали с глас, смяли са се с глас, скимтяли са и какво ли не. Дори го правят от доста малки - преди годинката си. А за пясъчника - в нашата градинка има такъв. Доскоро само го "обхождаше", поглеждаше, влизаше и си излизаше. Бях щастлива от факта, че забавяме "откриването " на пясъка (не съм фена на този вида забавление, защото доста кучета го харесват). Но един ден влезе, седна на средата, намери си една лопатка и почна да се сипе с пясък. И вече стигнем ли градинката веднага отива на пясъка.

Sisssi, не се притеснявай за зъбчето. Явно се е ударила по-силно. Пък е и ясно, че ти нямаш никаква вина. Такива неща се случват и трима души да не сваляте очи от детето. А същност и аз не давам Зимафуор. А вие? На каката й давах още с поникването на първото зъбче. Но сега педи ми каза, да не давам. За две години всичко се променя. Много от нещата, които трябваше да правя с каката се отричат сега или обратното. Rolling Eyes

buba_katinka , бързо оздравяване!

Лек ден на всички и много усмихната седмица.

ПП. Случайно някоя мама да живее в Младост?

# 203
  • Gabrowo->Sofia
ПП. Случайно някоя мама да живее в Младост?
Имаааааааааааааа, има. Младост 3, близо до 25та поликлиника сме. И беба е в Младост, но някъде около бизнес парка. Ние с Ваньо всеки ден сме до около 12 часа в градинката пред общината.

А вие къде сте?

# 204
привет  Wink
Много хубава среща сте си спретнали   Wink и иzглеждате чудесно всички  Wink
Пясъка отдавна е открит и е много интересно zабавление.
Зимафлуор давам, когато не zабравя  ooooh!
Лек ден  Wink

# 205
 Имаааааааааааааа, има. Младост 3, близо до 25та поликлиника сме. И беба е в Младост, но някъде около бизнес парка. Ние с Ваньо всеки ден сме до около 12 часа в градинката пред общината.

А вие къде сте?
[/quote]

Ами и ние сме там. Живеем точно срещу поликлиниката и там обикновено си играем. Е, не всеки ден де. Срещичка?

# 206
Привет и добро утро

страхотна среща сте си направили. Grinning Наистина всички сте много хубави и елегантни Flutter
Мече и аз гледах и се пулих Shocked, и се чудих, ама наистина майка ти е трудно да я наречеш баба./в най-добрия смисъл/ Grinning
Какво да кажа за бременните? - ами освен да си пожелая, ако карам втора бременност да изглеждам като тях Flutter
От снимките се вижда, че е било купон с малките фурии, жалко, че съм толкова надалеко. Rolling Eyes
Вивита, ти ли беше писала, че разхождаш Саши с колело? Би ли показала каква точно седалка сте купили? И ние го имаме в плановете, но кога ще купуваме не е ясно. А при вас задължителна ли е каската за Сашето?
Исайкова, защо не си запалите по една свещ в Свети Мина? - ей така за здраве.
Бубе, не се давайте на болестите!
Диди, много свеж и готин аватар Peace Ти ли си черпила с вкусни еклери? - да му се невиди ще взема и аз да пробвам да си направя Naughty
Сиси, те тези зъбки така или иначе ще паднат Rolling Eyes Поло, вчера, както го държеше баща му за ръка, пусна го по едно надолнище и човека буквално заби глава в асфалта #Crazy направо изтръпнах и замръзнах на място, но той стана, даже не плака, а като го погледнах нямаше и драскотина ooooh! Толкова се бях уплашила, че доста мърморих на мъжа ми - после му се извинявах, че той пък доста виновен си се чувстваше и без това. Crazy
Иначе сутринта се опитахме да изминем "разходката на Антиб" с Поло на гърба на баща си/в нещо като раница/, но понеже се катерят много стълби и е доста уморителна и без Поло на гръб, а и си беше горещо, успяхме да изминем само 1/4 и си се върнахме Laughing аз снимах малко с камерата, та може да кача една част от разходката.
При нас днес времето е лошо, но снощи при прогнозата за времето, видях че хубавото време "се е изнесло" към вас Grinning
Хайде до после, че много работа ме чака. newsm78

Последна редакция: пн, 19 мар 2007, 13:10 от Pollia

# 207
  • София
Поля,в събота и това направихме....точно там бяхме,даже  ни четоха молитва за здраве.

Мисля,в скоро време да си осветим апартамента.Яд ме е че го направихме по рано....

Ей,преди време не съм знаела какво е болест,или тревога.
Какво интересно нещо е живота Wink

И Кристи много го мъчат зъбките.Страшно е подуто всичко,виждат се зъбите,но не пробиват....още сме на 4 само:)))))

Бубу-то,още ли пишеш дипломната работа?Simple Smile)))

# 208
Поля и двете ни са Römer - Britax i Jockey
ей ги тук http://www.baby-markt.de/cgi-bin/cosmoshop/lshop.cgi?action=show … zeilen=0Tsuche--Rцmer&mode=1 . шлема е zадължителен(дори при колело на 3 гуми или Бобикар слагат).

# 209
добър ден!
 ех, че е хубаво днес времето.... Party около нас навсякъде са  цъфтнали дървета и храсти...красота...кейти е навън от сутринта и още не иска да се прибира. пратих татко й да ме отмени. предстои ни пролетно почистване на двора и може би ще й сложим един пясъчник, защото онзи ден на срещата направо се влюби в лопатките и греблата.
сиси, сънуват и още как. кейти след срещата цяла нощ говори насън и изплакваше от време навреме.
прибират се...после ще допиша.

Общи условия

Активация на акаунт