НОЕМВРИЙЧЕТО расте и хубавее, а майка му започва да слабее

• 14 631
  • 288
  •   1
Отговори
# 180
Ще дойдем на срещата, макар и за малко, че нали имаме гости.
И двете сме белязани в момента - ще ни познаете по обелената брадичка на Юлиана (вчера я блъсна едно детенце), а мен по един прекрасен херпес! Simple Smile

Хубава неделя на всички!  Hug

# 181
а мен по корема  Joy

# 182
Отивам да търся нова количка. Писна ми от старата, тежи 25 кила.
Приятна среща на всички.
majceto- лелее сега забелязах ,че то не ти остава много. 33 г.с.  Ти си герой. Не си представям толкова скоро да имам второ едва ли ще се справя.

# 183
здравейте
исайкова, надявам се диагнозата да се окаже неточна и всичко да се нареди благополучно за вас
приятно искарване на срещата, за жалост сме с гости и няма да мога да присъствам, но другия път със сигурност ще съм там, и чакам снимки
и на мен нещо ми излезе херпис, гадост
от нас нищо ново, малката слуша все повече, но сутрин почна да става между 5 и 6, и аз още не мога да се нагодя,
приятен и слънчев ден на всички
предлагам за срещите да си правим по 2на седмица, да си ги фиксираме и който в която се включи в нея ще присъства, аз и без туй скитам по цял ден та ще ми е приятно да се срещаме и с вас,

# 184
Привет,
Херпеси  - ужас!
Клара и Саши взе да се буди по никое време, но се оправи, като почнах да му оставям леко открехнат прозореца нощем. Явно му е заду8но и се буди. При нас е много кофти времето и ще ходим днес в закрит център за игра. Много готино място и входа вкл. кафе и безалкохолно за родителите  Hug

# 185
ето първите снимки, които сега ще редактирам:
http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=115147

много съм доволна, хлапетата се набесняха, нашият така заспиваше в колата на връщане, че дори щипането и гъделичкането го приспиваха  Mr. Green

дидди и юка - страхотни еклери!

# 186
срещата беше супер приятна и апетитна. еклерите на диди /юка/ са божествени! иван е рус, та дрънка - след време ще сваля мацките само с погледа на едното си око  Laughing; мечето изглежда страхотно /както винаги Simple Smile/, яна ми изглеждаше доволно щастливо момиченце, но беше твърде зета да покорява пейките в далечината заедно с баща си, така че вместо ангелче нищо чудно да се окаже скрито-покрито дяволче  Twisted Evil ; ту/кукла е страхотно елегантна и кормчето й е едвааа-едва видимо; при всички случаи изглежда супер добре. а мина щъка самостоятелно през цялото време. кейти на юка наистина говори. ама наистина  Wink. което ме хвърля в поредния размисъл защо петра само крещи и квичи; сиси - сори, мила, че нарекох юлиана елена. голяма съм смотла  Blush а юлиана също се очертава да е русокоса красавица - от сега е накипрена с руси опашлета. не знам само какво буиха правили иван и юлиана един срещу друг - кой кого би свалил, идея нямам. деян титев вече има добре оформени бузи и много ми се искаше да ги нащипя. само че не посмях  Wink петра не беше лоша - издърпа няколко играчки от ръцете на другите дечица, но като се има предвид, че основно вися на врата на баща си, то съм доволна от поведението й. не успя да се тръшне нито един път, т.е. направи мисля добро впечатление. а мен ме похвалиха, че изглеждам добре bowuu но пък и аз положих малко старание - не бях с бременски дънки и дори си сложих лещи  hahaha
фото забравихме, така че и аз чакам снимки от другите.
а, виждам, че тити тъкмо е пуснала. отивам да гледам Simple Smile

# 187
мечето просто изби рибата с убост. А жената с нея не разбрах коя е, затова не съм писала в снимките.
двете бременни също - изключително стройни и елегантни, което е видно от снимките/майче, твоята малко по-размазана, ще прощаваш/
а Иван казва много хубаво "чао" и много хубаво рита топка. Нашият само я хвърля. Ако се съберат, няма да се разберат дали футбол да ритат или баскетбол да играят.
майче, ние бузите редовно ги щипем, така че да бе посмяла - нямаше да се възпротиви.
Довечера, като имам повече време, ще кача и няколко клипчета - не са нищо особено, не се настройвайте, но все нещичко са.

# 188
мечето просто изби рибата с убост. А жената с нея не разбрах коя е, затова не съм писала в снимките.
моля ти се, майка й била Crossing Arms 'баси младата баба ако тази жена можеш да наречеш баба, всъщност   #Crazy не че моята майка е стара не-лачена чанта, напротив, аз много си я обичам и си я харесвам точно каквато си е Heart Eyes , ама майката на мечето наистина може да мине за една мааалко по-зряла ноемврийка.

# 189
уф, абе подозирах, че е майка й, т.е. баба на Яна, ама то срамота просто да наречеш тази жена баба  Grinning

# 190
  • Gabrowo->Sofia
аууууууууууууу мече, майка ти е безсрамно млада и красива баба!

Такаааа, добавих и нашите снимки в албума. Срещата наистина беше много хубава. На Иван също му е харесала. Въпреки умората заспа чак в 3 часа! Такава възбуда го беше обхванала.

Последна редакция: нд, 18 мар 2007, 16:06 от diddi

# 191
Всички сте прекрасни, а малките бонбони - много сладки !!  Hug Да не гвоорим пък за еклерите - супер изглеждаха! Wink Браво! И аз трябва да се пробвам някой ден, че и вкъщи са на почит! Диди, аз ти отказах, защото всъщност диетувам, ама не ми се обясняваше и да не те обидя. Нали имам да свалям - още 15 кг., на път съм. Wink
Съжалявам, че трябваше да си тръгнем бързо, но Юлиана нещо не беше в настроение, чак ме изуми и голямо носене падна. Нищо - следващия път се надявам да е в кондиция, е все пак си поигра. Сега като се постопли ще е хубаво по-често да се събираме! Следващия път ще гледаме и ние да сме с таткото, че е по-удобно. Той обича да си поспива до по-късно в неделя и понякога му позволяваме. Simple Smile

Юка, мъжът ти ми прилича на Матю Пери! Simple Smile Но да не си помислите, че като бях без мъж съм оглеждала чуждите мъже! Wink Може би защото сега гледаме един сериал с Матю Пери - Studio 60 on the sunset, много добър между другото!
Майче, не се притеснявай, всичко е наред!   bouquet И наистина много ме заредихте двете очарователни бременни!  Hug Ние мислим лятото да започнем бебеправене, сега се подготвям физически. 
Снимки и аз правих малко, но като ги прегледах - няма особено стойностни, така че няма смисъл да ги показвам, на тити са супер!

# 192
привет и от нас!
срещата беше много сладка, но ми се видя кратка  Wink чакам лятото да може да скитаме по цял ден из парка. помня миналата година как заседнахме в едно заведение там с били, диди и тохчева. картофки с бира цял ден  Mr. Green
искам да кажа, че двете бременни майчета изглеждаха много свежо  и съвсем във форма Hug
ние май малко се поизложихме, ама кейти беше невъзможна. необяснимо за мен. обикновено глас не й се чува навън, а днес  Crazy как ще се учим да си даваме играчките, не ми се мисли. иначе е бърборана, спор да няма. всичко ми разказа в колата. даже докато я приспивах още приказваше  Laughing ама и аз съм била много приказлива от рано, така че...
много се радвам, че се запознах със сиси. много сте хубави и усмихнати и двечките! Hug хм, матю пери...не съм се заглеждала.   Mr. Green
много бързо растат децата, ей...стягайте се за по-чести срещи  Naughty
качих и нашите снимки. ние както винаги бяхме забравили да източим снимките и бяхме с пълна карта, ама все пак щракнахме няколко.
изчезвам да чистя  Confused

# 193
Снимките са прекрасни!
Еклерите - перфектни!
Цялата компания - много свежа!
Ноемврийчетата - малки сладури!
Срещата - задължително да се повтори в най-скоро време!
Аз бях си забравила слънчевите очила и сега са ми зачервени очите.
Мини по-принцип е по-комуникативна, на сега го беше ударила на физическа активност. Мисля, че за първи път  в живота си видя такъв голям равен асфалтиран и чист терен за обхождане (не като в минното поле "Овча купел"), та затова не спря да скитосва. Но това беше само разгрявка. После ходихме на катерушките, където бесня до 14.30 часа. За щастие дойде татко и и аз му предадох щафетата. Изкара без сън от 6.30 до 15.00 и сега наваксва.
До скоро!

# 194
Изчервих се от всички тези комплименти   Blush Благодаря ви и от мое име и от името на майка ми   bouquet Бабата ни наистина е много млада, но тя си е само на 43, просто никой не я е питал кога иска да става баба  Twisted Evil Wink

Срещата беше старшно приятна, макар че в началото ние се появихме адски неподготвени без арсенал от играчки и доста време крадохме чуждите  Rolling Eyes Този път замазахме положението с единственото, което може да се намери за играчка в парка- "букет" вятърни мелнички, но следващият път ще се подготвим подобаващо! Изненадана съм колко са толеранти всички ноемврийчета и как си дават спокойно нещата- Нана е такъв собственик, че даже мен гони от фотьойла си, като си позволя да седна или да се облегна там! Незнам как ще се възпитаваме да не сме такива частници  Thinking

Мамите са като че ли никога не са раждали- толкова красиви, стегнати и слънчеви мадами, а за децата просто нямам думи......по- сладки и послушни дечица никога не съм виждала и това не са голи комплименти!!!

Майче, възхитена съм колко си красива и свежа! Само мога да се надявам на твоя външен вид в такава напреднала бременност!

Снимки ще кача малко по- късно. Има доста, но не са кой знае какво. Не знам защо, но не ми се отваря страницата със снимките и нито мога да разгледам тези на Тити, нито да сложа нашите.

Еклерите чак сега разбирам, че не са били купени от някъде  Shocked Бяха просто фантастични, а видът и беше като от виенски салон!

Страшно се радвам, че най- накрая се присъединихме и ние към срещащите се и се надявам по- често да можем да се включваме вече. Сега отивам да работя отново , но по-късно ще се опитам пак да кача снимките.

Общи условия

Активация на акаунт