НОЕМВРИЙЧЕТО расте и хубавее, а майка му започва да слабее

• 14 652
  • 288
  •   1
Отговори
# 165
привет  Wink
при нас се захладни  Sad май  ще вали  Sad
Есприт , как ги забеляза тези неща? Аз не смея да дърпам, за да проверя, но за сега външно поне ми се вижда ОК .
За преждевременното спиране на курса на лечение с антибиотик ... изрових една статия. НЕ е хубаво, защото ако останат бактерии са адаптирани към този антибиотик ...
Пожелавам оздравяване на болните дечиця и весел уикенд  Wink

# 166
  • Sofia
Вивита,от време на време когато ми даде му дръпвам кожичката ,за да му почистя пишлето със риванол.Направи ми впечатление ,че по ръба и белиналепи,които слизат надолу и го дръпнах по силно.те изкочиха,почистих чат и като дръпнах пак се показа ха още.Йоско вече ме риташе и не даваше.Затова го заведох на лекар.Тази процедура не я бях правила отдавна и ето какво стана.Ако бях изчкала повече щеше да се възспали съвсем.

# 167
есприт, много си смела. Аз не смея да дърпам изобщо. Мия го всеки ден сутрин ,вечер и като се наака ... та по няколко пъти на ден, но не мога да дърпам  Sad нямам смелост   Sad понякога, когато пишка, кожичкатаотпред се издува, но не личи да го боли. ще разпитам аз лекаря , като отидем за ваксината . на 26 9е му правят стрептококи и/или пневмококи

# 168
  • Sofia
вивита,ако изобщо не сте правили опити да дърпате и забелвате пишлето,не го прави изобщо.Аз бях почнала по съвет на педито от 1-вия месец и нищо не бях направила.Тоест,беше дърпано недодърпано:-))).И ето станаха бели.Вчера хирурга ми каза.Че или се издърпва каккто трябва,тоест заголва се изцяло или не се пипа изобщо.

# 169
вивита,ако изобщо не сте правили опити да дърпате и забелвате пишлето,не го прави изобщо.Аз бях почнала по съвет на педито от 1-вия месец и нищо не бях направила.Тоест,беше дърпано недодърпано:-))).И ето станаха бели.Вчера хирурга ми каза.Че или се издърпва каккто трябва,тоест заголва се изцяло или не се пипа изобщо.

благодаря за информаията  Hug

# 170
  • София
Вивитке,така е  -и аз го знам това за антибиотиците.Но ми се вижда по добре после да е резистентен към един антибиотик,отколкото да го тровим напразно.И лекаря ми каза,че е  излишно приемането му.Просто вече не е имал бактерии,явно лекарката се е объркала...Това заболяване е изключително рядко срещано,и е трудно да се установи.Мбного лекари и не са чували за него.1 човек заболява сигурно на 100 хиляди,да не кажа милион.Най-често се среща в Япония,та затова много ни омешаха...

Есприт,браво!Ще го дооправите.И Кристи като се възстанови това го чака...

Много ми се идва на срещата утре....

Айде желая ви Весел уикенд!

# 171
исайкова, как ще противодействате на тази болест по-нататък?

напомням за срещата - утре/неделя/, 10.30, при езерото Ариана в Борисовата градина.

# 172
  • Gabrowo->Sofia
Не съм я забравила срещата, като заспи Ваньо отивам да си приготвя обещанието.
Исайкова, не знам какво трябва да правите от тук натам, но ви пожелавам нещата да се развиват максимално благоприятно за Кристи.

# 173
исайкова - тъпооо, много тъпо. този път май трябва да стискаме палци докитата да са объркали диагнозата Rolling Eyes

среща - къде там има място за паркиране?

# 174
  • Gabrowo->Sofia
Майче, до стадиона може да паркирате.

# 175
  • Пловдив
Исайкова, надявам се докторите да грешат! Дано криско се оправи скоро!

За яслата - сигурно ще е май, но има още време. Благодаря на всички за мнението Hug

Приятна среща утре  bouquet

# 176
  • София
нещо ми изникна, няма да дойда на среща, съжалявам.

# 177
  • Измир
Честита годишнина на Доминика!
Още дълги години щастие пожелавам.

Исайкова, много лошо, дано докторите да грешат.

На всички срещащи се приятно изкарване!

# 178
Виждам, че се говори за среща.....ако успеем този път и ние ще се появим! Извинявам се, но пак нямам време да чета за жалост сега, но после ще наваксам надявам се  Rolling Eyes

# 179
И аз само се разписвам - после ще чета.
За срещата - няма ги децата. Следващият път.
Днес мъжо има рожден ден. Черпя ви с торта. 
party023
(Сори за невежеството, но друга не мога да сложа.)

Общи условия

Активация на акаунт