НОЕМВРИЙЧЕТО расте и хубавее, а майка му започва да слабее

• 14 692
  • 288
  •   1
Отговори
# 150
поля, искат 50% капаро за резервация. а мен ме е страх да изсипя една торба пари, пък август още е много далеч. кой знае дотогава какво ще изкочи  Confused
майче, как издържаш с това неспящо дете  Crazy
анелето, и аз мисля, че май е по-добре. да се адаптира преди грипната вълна наесен.
а моята братовчедка вече си е вкъщи  Peace

# 151
  • Пловдив
Юка, дано да е леко на братовчедка ти до края на бременността

Вече ме заля вълна от негодувание срещу решението ми за месец май - на баща ми и на баба ми, които ме убеждават, че септември е по - добре, че детето ще е поотраснало, майка ми каза, че ние трябвало да си решим, а татито напълно ме подкрепя Crazy

ПП Определено някои хора ме карат да се чувствам виновна ( и аз не знам за какво в случая), но решението да пратя детето на ясла и за нас си беше трудно

# 152
  • Gabrowo->Sofia
aneleto, май месец е най-добре. По-малко вируси, по-хубаво време и ще ги извеждат повече навън, по-мълък ще е и по-бързо би трябвало да се адаптира отколкото през септември. Аз пускам Иван от април, няма да те лъжа, че не ме гризе съвестта, но и до първи клас да си го гледам, пак така ще се чувствам, а вероятно и по-зле.

# 153
Готово, убих всички бактерии вкъщи bash
Юка, в такъв случай май е добре да изчакаш до взимане на твърдо решение, че много пари взимат тия хора Crossing Arms
Анеле, благодаря от името на Поло - сега реди щипки и слуша някакви песни, но май не му харесва френска музика. Confused

# 154
Здравейте!
По-късно ще ви чета и пиша, защото чистя  Crazy . Пратих мъжо с децата в Плевен и аз съм яхнала парцала и се правя на чистачка. Просто е ужас вкъщи - голяма мръсотия. Но пък вече ми е мъчно за децата, а ги няма само от три часа  Cry
За яслата. Според мен или веднага го пусни или на есен. Според мен м. май е късно. В смисъл детето тъкмо ще свикне и ще спре да плаче и градината излиза ваканция - в повечето случаи два месеца . На есен с песен и сълзи. Такава беше мойта логика като пусках Рая на ясла. Не ни приеха март и я пуснах есента. Просто насока да помислиш. Отивам да мия прозореца - по-късно ще седна да прочета всичко, че доста е писано.

# 155
ето ни и нас, приключихме с разходките днес
имам и аз много да чистя, но малко ме примързява май  Embarassed
за яслата аз реших малката да я дам някъде през юни месец, да има време да се адаптира, да се социализира, преди другото човече да се появи, и да мога аз да и обърна внимание докате свикне в яслата,

# 156
Привет Simple Smile
Поля много хубави снимки си пуснала  Wink Много е хубаво , че сте на морето. Аз закупих на Сашко едно столче за колело и един шлем и само се шматкаме с колелото. Много се радва също на колелото си с 3 гуми ... изобщо тази седмица май още не сее возил в количката.
На Клара и на Кукла, честито. Как е Кристи на Исайкова.
Кукла, не успях по рано да коментирам, но това с магийките ми се струва доста неуместна подигравка.
Лека вечер на всички.

# 157
ДВ! Hug

Поля, чудесни снимки, чудесно настроение лъха от тях! Много усмихнато семейство сте. Особено ми хареса надписа - Лято 2007. Wink

Симка, оздравявайте! Heart Eyes

Юка, радвам се, че бъдещата мама вече е в къщи. Пожелавам лека и безпроблемна бременност! Heart Eyes

Клара, знам какво е  Cry. Съчуствам.

Клара и Кукла, аз не разбрах - защо всички решиха, че девойки чакате?

За яслата съм съгласна с Каррита.

Майче, ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА!     bouquet
Присъединявам се към хубавите пожелание на Моан и след
бонбони тофифи + много ядки + много шарени чорапи; аз подарих хладилна раница, пълна с безалкохолна бира  Mr. Green
искам да попитам - а еклери? hahaha
В тази връзка Чакълчо за захранен с яйца и прясно мляко да го броим.  Joy

При нас нова е прическата. Много бързо му расте косицата на Гошко. Мама също е с нова прическа. От голямата ми коса нищо не остана, но пък промяната е приятна и се харесвам. bowuu
Гошко пък е на вълна топки от много време, но сега се опитва да извади топата от гърнето. Който има гърне като това или подобно и го обърне ще види за какво става въпрос. hahaha

Последна редакция: пт, 16 мар 2007, 21:43 от =^._.^=

# 158
  • София
Колко странно нещо е живота...
В един момент умираш от страх да да му поставят дагноза реактивен артрит,след това като наближи по-страшната/диагноза/,се молиш да е артрита...

Та така,днес му поставиха много гадна диагноза,на едно заболяване,което е изключително рядко срещано...Sad((((Може да има усложнения с аневритми и проблеми на сърцето....

Нищо не ни остава вече,освен да се молим да не го споходят усложненията,и да не даде отражение за цял живот.... Praynig

Много ми е гадно,няма да напиша диагнозата да не се шашкате вие,и да не търсите материали ,за да се ошашкаме повече...

Дано се излекува малчо Cry Cry Cry
   и по- скоро!!!И напълно... Heart Eyes

# 159
  • София
А,Доминика,забравих да ти кажа,че спрях втория а нтибиотик на своя глава.И добре че съм го направила.Хич нее  бил нужен.
Мн се дразня на тъпата лекарка в болницата,че още тогава не обърна внимание на повишените тромбоцити.... #2gunfire

Забравих да спомена,че днес бяхме на ехокрадиография-всичко на сърчицето му слава богу е идеално! Praynig

# 160
Исайкова, дано оздравее Кристи. Всъщност дано не са му поставили някоя безумна диагноза. Кой беше казал че стрелят на посоки? Пък като се възстанови Кристи, въпреки поставената диагноза - аз след всичко написано до тук съм склонна да мисля, че ще кажат, че чудо е станало newsm78
Както и да е, дано да оздравее скоро Praynig

Последна редакция: пт, 16 мар 2007, 22:35 от Pollia

# 161
Забравих да спомена,че днес бяхме на ехокрадиография-всичко на сърчицето му слава богу е идеално! Praynig

Много добра новина. Все това да се чува от вас.

# 162
Привет и от мен в този късен час. Уви само сега имам малко време за компютъра  Confused

Много набързо се разписвам, утре ще понаваксам обаче  Wink

майче, честита годишнина и от мен! Да празнувате с Филков коронна годишнина ви пожелавам   bouquet В тая връзка честито и на олгарита   bouquet И пак в тая връзка и ние ще имаме годишнина след 2 дни, на 18 март  Laughing Много сватби, много нещо  Grinning

Исайкова, много вярно това, което си написала за диагнозите! И видя ли - права бях за майчинския инстинкт  Wink Радвам се, че ти е нашепнал да спреш втория антибиотик! И дано оттук нататък да са добри новините от вас  Hug

Клара, честито определяне на пола на бебенцето! И ние с мъжа ми искаме още едно момиченце, почти си представям как се чувстваш  Simple Smile

Юка, и аз се радвам за твоята приятелка! Да се роди живо и здраво бебенцето и желая! И вече не помня дали съм писала за зайта на вилата. Харесва ми, разгледах с интерес, има невероятна панорама. А самия сайт ми хареса с това, че е много "изчистен" и лесен за разглеждане.

Да кажа и аз за яслата  Rolling Eyes По принцип изобщо не искам да давам Ади на ясла. Обаче ще се наложи да я дам през септември. Тогава е приема в русенските ясли. Или през март, ама 2008 г най-късно ще тръгне на ясла. А пък аз ще си търся на есен нова работа и просто няма как. Все някога идва и тоя ден, в който децата се откъсват от мама  Sad

Хайде лека нощ сега, пак съм последната за днес  Joy

# 163
  • Димитровград
Исайкова,с вас сме!!!Само добри новини да има за Кристи!!!

# 164
  • Sofia
Добро утро мами,

ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА МАЙЦЕSimple Smile  bouquet

Исайкова,радвам се че ехографията е добраSimple Smile

Клара,чудесноSimple Smile

Симка,да оздравявате!:-)

Юка,радвам се за приятелката тиSimple SmileКак е твоя кръст?

Анеле,не се чуствай виновна,по принцип май месец е най удачен за пускане на ясла,защото вирусите са отминали.На времето пуснах марина на ясла на 2 години и половина.Но тогава имах и отпуска да ползвам,майка ми и Свеки също си пазеха отпуската за да гледат внучката,така ,че не се наложи да я пусна май месец.

Сега новини от нас.Вчера почиствайки на Йоско пишлето забелязах,че са се насъбрали много твърди и бели секрети,дръпнах кожичката и ужас,бяха слязли надолу и бяха мноооого.Заголих го и го почистих,но не можах всичко.Обадих се на един познат детски хирург в Пирогов и вечерта заведохме Йоско при него.Мамам мия какво се беше насъбрало още като започна да го чисти.Каза,че с тази фимозка нищо не сме направили и че е почнало да се възспалява.И той не можа да махме всичко,та в неделя ще ходим пак.Йоско рева и пищя,като пишка го боли,абе ужасна работа.Но човека каза ,че ще го оправи.Уф,аман от проблеми.
Племенничката ми е хремава и затова отлагат операцията,докато се оправи.Пуснаха ги да си стоят вкъщи,само на превръзки ходят на три дни.
Сега и аз трябва да чистя,от една седмица,не мога да се свъртя в къщи.И днес ще ходим по магазините за баните.Тоест в един магазин и вече ще поръчваме тоалетните,мивките и батерийте.Майсторите правят втората баня и скоро ще приключат.ще изполвам двата часа ,докато нярода стане да пооправя.Simple Smile
Това засега от нас.Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт