Карлово - 5

• 11 654
  • 285
  •   1
Отговори
# 30
Е, Бимба в къщи си е най- добре нали, сега ви чакат само хубави моменти, не е зле наистина като имаш време да ни снимаш бебока да го видим......... Simple Smile

# 31
О ще снимам,само да намеря малко време и ще ги кача снимките
Ели-реве нормално,но още не се осеферила според мен.Родих сравнително лесно,като се видяхме с теб на обед ,нали бях тръгнала на тонове,е да ама д-ра имаше операция и ние се върнахме с мъжо на кафе и тамън седнахме в хана и по едно време нещо ми се стича hahaha,аре обратно и в 8 вече знаете Hugподробности кат се видим Heart Eyes

# 32
  • Карлово
Ето ме и мен Hug
Честито отново на мама Бимба и малката принцеса Стела! Чакам снимки, че съм спретнала едно колажче специално за нея, но ми трябва личицето й Laughing Радвам се, че сте си в къщи и че дори ти остава време за форум.
Тутти, че викай да помагаме, бре, пък и по съседска линия горе-долу Mr. Green
Среща-вторник в 12 искате ли?

# 33
Добро утро! Simple Smile
 Бимбе, радвам се че сте вече вкъщи! Дано малката Стела бъде послушно бебе, да може мама Бимба да си почива повече Wink
 Тути, ама много сериозни излезнахме. Виж и Мики се отзовава.Помощници колкото искаш, само свиркай и идваме Laughing

# 34
  • на пистата
аз чакам снимки на малкото бимбенце,искам да идва юли за да раждам и аз,а за срещата няма какво да казвам вие си знаете.бимбич разкажи малко за раждането как беше,болеше ли Rolling Eyes повече от първото.

# 35
аз чакам снимки на малкото бимбенце,искам да идва юли за да раждам и аз,а за срещата няма какво да казвам вие си знаете.бимбич разкажи малко за раждането как беше,болеше ли Rolling Eyes повече от първото.
още един път благодаря на всички ви HugЕли  ще се повторя като кажа,че всичко е срого индивидуално,да аз се озорих повече от първия път,но при мен проблема дойде от това,че шийката на матката до последно не беше омекнала,абе не ги разбирам тия работи ама тъй каза доктора,така че ти не се навивай ,че ще е трудно и при теб.Та имах пълно разкритиеи Стели искаше да излиза ама матката като твърда....,ама нейсе благодарени на д-р Каменов и д-р Георгиева родих си добре,човека ми спести много болки това мога да кажа,родих си съвсем цивилизовано,обаче докато бях там се нагледах на малодушие,от някои акушерки,доктори и пр. персонал,та в тоя ред на мисли не съжалявам ,че съм се уговорила с Каменов,ръцете на този човек са златни за сърцето и любовта към професията да не говорим,д-р Георгиева също,няколко акушерки-Краси,дочка,Даниелка ,страхувам се да не пропусна някой,страхотни момичета,но имаше една две "откачалки" не ми се мисли ако бях попаднала в ръцете им.Та Ели аз бая се поотплеснах ама,уговаряй се с Апостолова и не му мисли,тя ме прие,много мила,точна,да не говорим ,че не разбрах,че ме е прегледала.
Снимчици давам на следващия тур,че сега отивам  да мия наакано дупе hahaha Joy

# 36
  • на пистата
аз хубаво искам при апостолова ама тя била бременна и не знам тогава дали ще работи,чудя се ако е така какво ще правя.да и изям дупето на твойта мома,искам да я видя.

# 37
  • на пистата
бимбич прочетох какво си писала във вашата отчетна за вики и искам да ти кажа как аз се справих за сега с проблема ревност,моя даже викаше не искам това бебе да ми е братче а приятел Joyобяснихму,че ще се грижа първоначално повече за бебето,защото то не може да говори, ходи, яде само и трябва аз да му помагам атой като е голям се справя сам яде си ,облича се и тем подобни,вярно вика мамо то  няма да може да говори и да каже какво иска,и аз ли съм бил бебе да не мога да говоря ми вика,казахму,че да и за него съм се грижила много.

# 38
  • Карлово
Майко-героиньо, кога намираш време за нет и форум newsm78Само като си помисля, че аз дори за хранене не успявах да си отделя време, пък ти и пред компа се заседяваш. Имаме си вече нов член на първа страничка, видя ли?
Искам да се видим утре  с Малечка, и с Каткат, Буба е с монитор на ремонт, но каза да й свиркаме и сигурно ще дойде. Тони, по обяд и на вас е удобно, нали? А следващия път вече Бимба ще ни организира представянето на малката принцеса в обществото. Laughing
Ето и снимки от гостуването ни в Първомай
http://good-times.webshots.com/album/558238960KOSNdR

# 39
  • на пистата
микки не  ми излиза снимката отпред newsm78

# 40
  • на пистата
хорааа много ме мързи,кажете как да се справя с пусти мързел,мързиме да сготвя даже.

# 41
Ели ама Христо все паке по-голям де,Вики уж не е малка ама някои неща още не ги съзнава като например носи играчки на поразия и дрънка на горкото бебе на главата,а то подскача Joy,ама то туй си е част от купона де Grinning.Микки всичко ми е на вили-мотовили въртя се покрай беба и малко покрай компа,като кача снимки ще свирна за колажчето Heart Eyes
Ух срещичка какво хуаво време вън  bouquet

# 42
  • на пистата
махни тая бременна лента,че нещо... сложи бебка Laughingискам и аз да раждам вече за да се подмятаме с количките.

# 43
махни тая бременна лента,че нещо... сложи бебка Laughingискам и аз да раждам вече за да се подмятаме с количките.
е сега ще туря една временно Hugпосле щу сложа и със снимка,ех айде не остана де ти сега в 6 ли си

# 44
айде фръц Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт