Harry Potter (TV series) - Дом 'Бг мама' в Хогуортс (фен тема за предстоящия сериал)

• 13 351
  • 317
  •   1
Отговори
# 285
Да, знаам Sad

Но когато четях първите книги за пръв път си мислех, че накрая ще се съберат.

После разбрах, че и писателката до някаква степен съжалява за решението си.

https://novini.rozali.com/kultura/djoan-k-rouling.html

# 286
В неделя са снимали сцената с Перон 9 3/4. Интересно ми е близнаците на колко години са, тъй като изглеждат една идея по-големи от героите си в книгите.

# 287
За съжаление Килиън Мърфи е казал, че никога не е мислил да играе Волдемор и слуховете са лъжа. Освен това е направил комплимент на Ралф Файнс - че не би могъл да надмине неговото превъплъщение.
Скоро трябва да кажат кой е - обявиха всички останали.
Макар че Волдемор в първи сезон е само едно лице на тила на Куиръл - може и затова да не го обявяват, може да е само CGI и глас...

# 288
Говори се, че планират да разкрият актьора, който ще играе Волдемор, когато започне излъчването на сезона, за да е изненада за зрителите. Щял да се появи в няколко епизода. Очаквам да го видим в сцената с убийството на сем. Потър, във филма го показаха само в гръб, но тук може би ще видим как ще изглежда Воделмор в адаптацията.

# 289
  • Berlin
Ми той става човек едва в 4та книга накрая, макар че ако наистина има flashbacks, може и отсега да им трябва актьор. Преди това спокойно може да го нарисуват.
Възможно ли е да не са го избрали още? Така няма как да изтече отнякъде информация, хаха.

# 290
Във втората книга има флашбак с тинейджър Том Ридъл - когато издава Хагрид за паяка.

# 291
  • София
Във втората книга има флашбак с тинейджър Том Ридъл - когато издава Хагрид за паяка.

Е, той тогава Ридъл е бил още с човешки облик, даже красив младеж. А, като възрастен, дори преди краха му с първия опит да убие Хари, вече се казва, че е започнал да се променя и да погрознява. Така че, никак не е задължително младият Ридъл да е същият актьор или да прилича кой знае колко на избрания да изиграе Волдемор.

# 292
При всички положения, възрастният ще трябва да изглежда добре, защото когато е събирал някои от хоркруксите - примерно чашата на Хафълпаф, вече не е бил ученик, а е бил привлекателен външно.

# 293
  • София
При всички положения, възрастният ще трябва да изглежда добре, защото когато е събирал някои от хоркруксите - примерно чашата на Хафълпаф, вече не е бил ученик, а е бил привлекателен външно.

Ами не е точно така - от събраните спомени от Дъмбълдор се разбра, че още при кражбата на чашата вече са "червени"зениците му ( а този момент е веднага след като е завършил - тоест е на 18-19), а когато отново е кандидатствал за работа в Хогуортс- вече е имал сериозна промяна във външния вид.
Така че, да може да са различни актьори, тези които са избрани и никак да не си приличат.

# 294
  • Berlin
Аз много харесвам младия Том Ридъл, красив актьор са избрали.

# 295
Описан е като красив точно във флашбека с чашата, това че зениците му са червени не значи нищо. Хората носят всякакви шантави лещи и това нито ги прави по-красиви, нито по-грозни.

# 296
Аз мислех, че си е бил с обичайния си човешки вид до опита да убие Хари, при което се дематериализира и след това вече не прилича на човек,

# 297
Не, направата на хоркруксите и потъването в черната магия изпиват всичко човешко (и красиво) в него.
Аз наскоро пак четох книгите, та ми е прясно.

# 298
Трабва и аз да я препрочета, това съвсем съм го забравила.

# 299
Ето описанието на 18-тина годишния Волдемор, намира се в глава 20 от Нечистокръвния принц:

Пише, че е по-красив от всякога.

Общи условия

Активация на акаунт