"Пълна промяна" по Нова ТВ

• 84 599
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 1 365
тя дори с нищо ново не се излага- все същия "пъклен план" за русо и червени нокти за "фатална жена" Rolling Eyes

# 1 366
И преди съм казвала, че прическата на Кремена ме кефи.
А на Силвето й стоеше супер.Отива й.
Както обикновено, пак се разревах накрая.Особено като видях голямата й дъщеря.

# 1 367
Тъпо е Кремена да прави тия прически на всички, ама в случая се получи много сполучливо. Много й отиваше тази прическа на момичето, в сравнение с предишната й.

# 1 368

Квото щете пишете, но разликата е очевадна, преди това жената е с доста отблъскващ вид, а сега си е съвсем нормална симпатична жена.

# 1 369

Квото щете пишете, но разликата е очевадна, преди това жената е с доста отблъскващ вид, а сега си е съвсем нормална симпатична жена.
О, да, така е Peace

# 1 370
  • София
И аз това казах.
Ама ми трябваше време, че да я видя, защото бяха прекалили с ефектите в самото шоу и нищо не виждах почти.

# 1 371
Кремена май иска да направи колкото се може повече свои клонинги!!!
От всички представени досега май само една е с черна коса, първата.
Всички останали независимо дали им отива или не ги изрусява по свой образ и подобие.....

Тази вечер наистина направиха страхотно преобразяване и жената много ми хареса (и аз щях да ревна като гледах как плаче дъщеричката й), но като я дадоха в гръб беше 1:1 като Кремена....

Предаването има нужда от истински стилист, макар дълбоко се съмнявам Маги да изневери на родата си...  Crossing Arms

# 1 372
Разбира се, че има разлика преди и след. Очевадна. Жената наистина изглеждаше много зле. Ама това ли е максимумът?
Проблемът й с кожата наистина е сложен като лечение.
Носът можеше да го направят по-добре според мен, не знам, не съм пластичен хирург.  Simple Smile
За първи път роклята ми хареса, но като цвят не беше подходяща за нейната кожа и коса.
Прическата беше ужасна. Гримът също.
Нищо чудно, че имаше специални ефекти.

На тази снимка изглежда, поне на мен, все едно няма ринопластика.

Ще я видим днес.

Силвия ми хареса вчера много. За прическата няма какво да повтарям другите.
Беше много свежа!

Последна редакция: ср, 17 окт 2007, 07:36 от maria lu

# 1 373
И на мен ми хареса Силвия, но това при Кр.Х-н ми прилича на култ към собствената и личност и визия...

# 1 374
Страхотна промяна се получи. Дори стайлинга не можа да загрози момичето - много свежа и приятна мацка. Радвам се за нея и определено за момента тя ми е любимката сред участниците.
Хареса ми и прегледа при пластичния хирург- За първи път в това предаване видях нормално отношение към пациент.
А тази фитнес инструкторка ми е доста неприятна, предпочитам Ачо.

# 1 375
Разбира се, че има разлика преди и след. Очевадна. Жената наистина изглеждаше много зле. Ама това ли е максимумът?
Носът можеше да го направят по-добре според мен, не знам, не съм пластичен хирург.  Simple Smile
За първи път роклята ми хареса, но като цвят не беше подходяща за нейната кожа и коса.

Ще я видим днес.

Беше много свежа!
А замисляла ли сси се, че на нейното издължено лице едно малко чипо носле никак не би стояло добре, защото съм виждала такива каририкатури, дълги лица и едно малко нослеу става точно като мис Пиги.

# 1 376
  • Варна
От всички участници в пълна промяна досега, на мен лично най-много ми харесва как направиха Силвия! И русото и отива, в сравнение с една друга участничка/май Денка се казваше  newsm78/

# 1 377
И на мен ми хареса Силвия,НО не трябваше да й правят прическа като на Кремена Whistling

# 1 378

Ще я видим днес.

Беше много свежа!
А замисляла ли сси се, че на нейното издължено лице едно малко чипо носле никак не би стояло добре, защото съм виждала такива каририкатури, дълги лица и едно малко нослеу става точно като мис Пиги.

Да не е чипо ,но не и толкова дълъг Crossing Arms

# 1 379
На Силвия щеше много да й отива дълга черна коса или просто някаква прическа, но с такъв цвят...щеше да си ходи с очите и веждите й Wink Дори голямата й дъщеря очакваше да е така, но уви. Мисля, че само Борянка беше настояла да си запази дългата черна коса и затова само я накъдриха за приема й. Денка си мечтаеше да е руса, но пък онова патешкото русо....  Rolling Eyes Останалите май не са имали собствено мнение по въпроса.

Общи условия

Активация на акаунт