"Пълна промяна" по Нова ТВ

• 84 588
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 1 380
Сега аз да кажа, вчерашната участничка по принцип не беше грозна. Единствено беше много дебела. Но, питам аз, трябва ли един човек да плюска като прасе, а после да реве, че бил дебел? Второ нужно ли е това да става  с липосукция (естествено беше за шоуто, щото с фитнес ще й отнеме месеци)? Трето пак си беше ячка каквато си е по принцип и не особено женствена, е, по-слаба все пак, ама яка. Тоест и само с пластични интревенции не може дасе очаква някакъв фрапантен резултат. Иначе се радвам за жената, макар на моменти доста да ми простееше...

# 1 381
Силвия си беше хубава, но много дебела! Забележете, че само на нея не й правиха нищо по лицето! За отслабването - тези килца свалени така бързо и не по естествен начин - не бих казала че е особено здравословно и дали ще успее да задържи ефекта и да отслабне още, защото има нужда - малко ме съмнява. За прическата - нямам коментар - Кремка пак се е наложила със своята чорлава прическа като прана перука!!! Ужас Sick!!! На жената й отиваше тъмна коса, просто можеше да я удължат или да спретнат някаква прическа, но това перхидролено осакатяване...А костюмчето - може да е хубаво, ама хич не прикриваше широкия гръб и едрия ханш - можеше по-сполучливо да подберат нещо...
Истината е, че тя самата си е симпатична и лъчезарна!!!

# 1 382
  • Някъде там на юг...
Силвия ми хареса.

Но защо трябваше да се прави още един клонинг на Галка и Кременка?!
Май клонираните атакуват.....................  Sick

# 1 383
Щом ви харесва как изглежда сега,какво ви пука дали е с прическата на Кремена или не.Според мене  й отиваше много.А пък мнението да я били удължили не ми се струва удачно,тъй като на нея дълга коса нямаше да отива на фигурата й.

# 1 384
Щом ви харесва как изглежда сега,какво ви пука дали е с прическата на Кремена или не.Според мене  й отиваше много.А пък мнението да я били удължили не ми се струва удачно,тъй като на нея дълга коса нямаше да отива на фигурата й.
А, и аз това казвам Peace

# 1 385
  • София
Още повече, че момичето работи във фризьорски салон и в момента в който може (предполагам, че имат клаузи в договора, до кога да са с тази прическа) ще си промени косата, ако тази прическа не и харесва.

И още нещо и аз съм била 86 и не съм изглеждала по този начин. За това съм сигурна, че този гръб не може да се оправи само с гимнастика и диета. Това по повод на липосукцията. Освен това, казаха, че е свалила 12 килограма. Това от 85кг старт и 3 месеца - прави средно по 4 кила на месец, което е 5% от нейните килограми и в никакъв случай не е нездравословно.

# 1 386
Почти съм убедена, че тяло се извайва с упражнения, най-вече фитнес. Говорим за извайване в определени пропорции и по отношение на маса, не на кожа, и не само за отслабване.

# 1 387
А аз не мога да разбера защо продължават да правят кофти, грозни и еднотипни прически на всички дами? Thinking На повечето от тях въобще не им отива! Гала нали каза снощи: Имаш същата прическа като мен преди няколко месеца. Личи си, че едни и същи стилисти се занимават с тях. Кременчето де. Не ми харесва работата на тази жена, никакво въображение няма, за вкус и стил да не говорим. Crossing Arms

# 1 388
А замисляла ли сси се, че на нейното издължено лице едно малко чипо носле никак не би стояло добре, защото съм виждала такива каририкатури, дълги лица и едно малко нослеу става точно като мис Пиги.
А сега го докарва на рус вариант на Пеги Бънди! Три дена се чудя на кого ми прилича Даниела Лю Mr. Green

# 1 389
Нямам възможност да чета всички мнения назад, но до колкото успях да видя много от тях са негативни за доктор Тонев, който оперира Даниела.  Чудя се на подобни изказвания, имайки предвид, че това е един много добър и признат специалист в областта си, който ако питате мен, се справи много добре! Не можете да очаквате от основата, която представляваше Даниела, ще стане кукла Барби...Въпреки това се получиха много реалистични резултати и жената стана доста по-приятна за гледане. Красавица трудно ще стане от жена, която просто няма потенциал да бъде такава!

# 1 390
Ааа, аз съм за проф. Тонев и с нетърпение очаквам да го видя сега на лайфа Wink Не че имам наблюдения върху работата му, но просто ми е симпатичен, не знам защо...

# 1 391
Ааа, аз съм за проф. Тонев и с нетърпение очаквам да го видя сега на лайфа Wink Не че имам наблюдения върху работата му, но просто ми е симпатичен, не знам защо...

Доктор Тонев  Grinning

Симпатичен ми е на мен. Много  Wink

# 1 392
  • somewhere over the rainbow
Ами защото е симпатичен Peace

Пък и хубави зъболекари, беееее Blush

# 1 393
Не беше зле жената.В сравнение с преди си е много добре даже.

# 1 394
На Силвия наистина и правиха операцията в Пирогов, а нейната лекарка беше най-добрата досега. Запомних момента, в който Гала се опита да предложи поредната огромна доза силикон, но докторката каза НЕ, ще се справим еди как си... Това ме спечели и до края се вълнувах много как ще излежда момичето. Стана много приятна, хубава, а самата тя има страхотно излъчване. Прическата, ясно.

Общи условия

Активация на акаунт