"Пълна промяна" по Нова ТВ

• 84 581
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 1 395
Хареса ми това момиче и страшно е отслабнала.Браво.

# 1 396
Изглежда ПОНЕ 5 години по-млада  Peace

# 1 397
В тази тема се появиха положителни мнение, какво ви става днес Mr. Green

# 1 398
Забелязахте ли, че Даниела я снимаха отдалече, а Силвия я даваха в по-близък кадър?  Simple Smile
Аз не мога да кажа, че видях Даниела като хората, наистина (The same myself, не мисля, че трябва да й е чип носа, естествено Simple Smile ). Но видях добре Силвия, която изглеждаше свежа и отслабнала (само трябва, според мен , да си смени русото с цвят като веждите й, кафяв). Peace

# 1 399
В тази тема се появиха положителни мнение, какво ви става днес Mr. Green

hahaha Joy

На някой му е свършил цикъла... Mr. Green

# 1 400
  • София
Много ме изкефи Силвия  Hug Още отслабнала и твърдо решена за да запази това, което е получила  Hug БРАВО   bouquet

# 1 401
Възхитена съм от промяната на Силвия !
Страшно променена , финна , женствена и въобще грееше .  Party

# 1 402
Силвето наистина изглеждаше прекрасно.Щастлива.Очите й сияеха.
Квото щете да казвате, ама тая прическа много й отива.Цвета също.

# 1 403
Силвия страшно много ми хареса. Прическата /забелязахте, че е попоправена, нали/ също. А на нейното лице и тен май всякакъв цвят на косата ще й отива.
Даниела с бретон също има по-меко излъчване.

# 1 404
Наистина, на представянето Силвия хич не ми хареса - като стайлинг, но признавам си, че снощи останах удивена! Евала на тая жена - страхотно е отслабнала, само като си спомня колко пълна беше, прическата й е доста по-добре оттогава, като цяло визията й сега е много много добра. Друг е въпроса, че тя и тогава, и сега си беше лъчезарна и усмихната, а това е важното! Тя самата си е хубава, нека не пропускаме, че по лицето й нищо не е пипнато! Като че ли тая промяна най ми харесва до сега!

# 1 405
И на мен много ми хареса снощи, за разлика от представянето! Браво на Силвия, не само е запазила, ами е подобрила външния си вид! И изглеждаше свежа и щастлива, което всъщност е 90% от излъчването. Браво!

# 1 406
  • София
По лицето й пипаха - махнаха й двойната брадичка, което е много, много важна промяна и й сложиха фасети, с което й се отвори усмивката.В лице е доста променена също, не е само тялото.

# 1 407
А очите, погледът й преди това разваляше цялата физиономия, сега няма нищо общо.

# 1 408
Много хубава стана, сияеше.
Наистина се промени и е искрено доволна и щастлива. Много се радвам за нея.  thumbsup smile3501

# 1 409
Под това, че не са пипали по лицето й нищо имах впредвид, че жената си има хубава кожа, нормално носле и устни, та не се наложи пластика от тази гледна точка! Иначе за брадичката - да, махнаха я, но не се знае дали след това отслабване щеше да има нужда от това. Една моя съседка беше много пълна и след 5 месечни диети и тн отслабна много и нямаше и следа от двойната й брадичка...А за фасетите - не мисля, че те направиха промяната така отличителна - Силвия нямаше крещящ проблем със зъбите. За очите - поздравления, както и преди бях писала - за мен това е една от най-важните придобивки за участника, защото тези операции са скъпи и повечето хора си остават цяч живот с очила или с проблеми с очите! Казвам всичко това на фона на сравнение с останалите участнички, които без пластики по лицето не можеха да минат!

Общи условия

Активация на акаунт