"Пълна промяна" по Нова ТВ

• 84 539
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 1 440
След като смятате, че мнението на един човек е повод за подгиравка, ОК, липосуквайте се колко щете, а между временно се дразнете от смеха или каквото щете, тъй като вас не ви интересува другите дали са се подразнили от нещо. Заради Бомба щях да махна този смях, но виждам, че съм прибързала...ето, така ще имате поле за изява на вашия присмех. Успех.

# 1 441
  • София
Ай стига с тоя подигравателен смях, а!
Ти, пък, к'во се намесваш, аре оди да извайваш шия с гирички.
Аз ще ходя на липосукция, щото съм мързелива Mr. Green

Ако имаш и две различни гърди, и тях  коригирай във фитнеса - като наблягаш с гиричките повече на едната Joy JoyА ако аз имах, щях да си сложа силикон.Пак от мързел, естествено.
Съчко Mr. Green Joy Joy Joy Joy
А брича и него ли с гиричките? Joy Joy Joy

Много ясно!!!
На гладиатора, моментално, не се разсейвай, че губиш мускулна маса Twisted Evil

# 1 442
 ooooh!Лелелеле, нали темата беше ПЪЛНА ПРОМЯНА бе момичета...

# 1 443
Ми да такава си е, нали виждаш как се променят съфорумките Mr. Green

# 1 444
Пропуснах последните епизоди. Къде мога да видя обекта на лютия ви спор hahaha

# 1 445
Пропуснах последните епизоди. Къде мога да видя обекта на лютия ви спор hahaha
Тук Wink

# 1 446
На мен не ми стана ясно как точно й изравниха циците на Силвия. Не й сложиха импланти, май с липофилинг го направиха... ама нали при липофилинга рано или късно мастните филъри се метаболират. Няма ли да й се възстанови първоначалния размер на гърдите - теси бяха бая различни

# 1 447
  • София
На мен не ми стана ясно как точно й изравниха циците на Силвия. Не й сложиха импланти, май с липофилинг го направиха... ама нали при липофилинга рано или късно мастните филъри се метаболират. Няма ли да й се възстанови първоначалния размер на гърдите - теси бяха бая различни

И аз не разбрах защо избраха тази техника.Лекарско решение, вероятно има своето медицинско основание.
Гала попита няма ли да е по-добре с импланти, а лекарката каза - не.
Надявам се не е поради факта, че говорим за "Пирогов" , а имплантите са по-скъпи от липофилинга, при който всъщност има само труд.
Като се замисля, при Силвия наистина само труд имаше.И упойката, де.Ако се слагат импланти, това значително оскъпява процедурата.

# 1 448
  • София
Не мислите ли, че по-пълните участнички трябва да отслабват по време на престоя им в "Пълна промяна" още малко?!

# 1 449
  • София
Ми, едната си стана направо слаба, а последната отслабна 20 кила.И продължава.
Колко повече би могла да свали в рамките на 3 месеца?

# 1 450
Ами то има един темп на отслабване, който е приемлив за организма, другото вече е стрес голям и после теглото се връща... а за два месеца колко а отслабнат? Отделно, че камерата винаги слага по някое кило отгоре.

Досега май само Силвия имаше сериозни проблеми с килата, другите бяха горе-долу ок, правиха им липосукции само на отделни зони.

# 1 451
На предаването в сряда лекарката каза, че на Силвия са й поставени най-малките импланти 240 и 260 кубика /нещо такова/, затова имала естествен вид.

# 1 452
аха, ясно. Аз в сряда не гледах.
Ами добре  е направила лекарката, то с прекалено големи цици си е вулгарно понякога. Най-сетне някой да прояви вкус.

Не мога да се сетя за името на една от предишните участнички, дето заприлича на селска курва накрая, и все повтаряше, че по-големи щели да й приличат много. То голямата цица не е като голямата лъжица, ама айде...

# 1 453
Май Славка беше тая дето искаше големи цици, каквито имала едно време... Доктотрът и предлагаше някакъв среден вариант, ма тя не та не.

# 1 454
  • София
Силвия е прекалено едра в горната част на тялото.Един голям бюст би я направил визулано доста пълна.
Всъщност, направо би стоял зле.А и лекарката каза, че било сложно при нея, защото нещо жлезата била по-малко развита, а за сметка на това имало големи мастни натрупвания в бюста й, което затруднявало манипулацията.
А дали за нея беше, дано не греша, че много станаха вече и ги обърквам Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт