"Пълна промяна" по Нова ТВ

• 84 547
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 1 425
  • София
Според мен е ясно, че Силвия е полагала доста усилия и не е успяла, поради други причини.
За това много се радвам за нея.
И понеже имаше мама във форума, която я познава, ще се радвам, ако и предаде искренни поздравления и пожелания да остлабва още, толкова, колко иска за да се чувства прекрасна.
Тъй като тя е такава, не само в очите на своите близки и приятели, но и на хора, които, като мен са я видяли бегло по телевизията.

# 1 426
megata, много тъпо.  smile3532

На психоложка ли се правиш? Това, че не съм си пляснала снимката тук или че не се познаваме достатъчно не означава, че знаеш нещо за мен, нито за това дали имам проблеми с потенето във фитнеса. Просто уважавам този спорт и го практикувам  когато мога за тонус, но дори да не го правя имам си достатъчно причини да не завиждам, а да бъда обект на завист, тъй като (провери в едно от моите мнения преди да имам честта да те познавам) мога да ям каквото си поискам без да пълнея, от мазни банички до пържоли. Айде, дерзай и ти.  smile3534

Последна редакция: пт, 19 окт 2007, 13:52 от amal

# 1 427
Колкото до Силвия, казах, че си беше не лоша и преди. Радвам се за нея, но не мога да разбера защо винаги когато някой човек имам мнение различно от всеобщоприетото бива обявяван за завистлив комплексар?
Аз смятам, подобно на една друга мама тук, че ако някога имам нужда от интервенция просто наистина ще си платя. И не виждам нищо лошо в това, всеки прави своя избор сам.

# 1 428
Да дерзая? За какво? А да, мога да подерзая да понадебелея малко, но уви нещо не ми се отдава  Thinking

# 1 429
 Може би си мислиш, че няма други като теб и си единствена и неповторима.  smile3521 Уви, за твое нещастие има.

И понеже не искам темата да звучи като заяждане ще кажа, че не аз съм тази, която обвинява другите в завист. Напротив, уважавам мнението на всеки, и не смятам, че е редно участничките във форума да биват квалифицирани, нито мненията им.
Но ти, megata, явно намираш в квалификациите някакво задоволство....

Последна редакция: пт, 19 окт 2007, 13:50 от amal

# 1 430
Кво става тука Rolling Eyes

# 1 431
  • по пътя на светлината
Пълна промяна! FlutterСигурно са сънували лоши сънища! Joy Joy Joy

# 1 432
Абе двойната брадичка не можела да се махне без липосукция, бе я някой да опъва гирите всеки ден да видим дали лицето му и шията няма да станат мускулести вместо лоени. Ама е по-труднооооо...
Ти май нещо Rolling Eyes
Не става само с гири.

# 1 433
amal не се взимам за никаква, аз не изтъквам какво представлявам  за разлика от тебе. Ако не ти пука какво съм казала, нямаше да го дъвчеш 2 страници, а щеше да си премълчиш :> И да не разводнявам повече темата спирам до тука Simple Smile

# 1 434
Не смятам, че неоснователни обиди заслужават да бъдат подминавани, най-малкото защото точно те разводняват темата. newsm12

Ти каза, че съм завистлива понеже се потя във фитнеса със сто зора, аз ти казах, че дълбоко се лъжеш в преценката понеже да обиждаш без знание е най-лесно и просташко.  smile3532 Айде със здраве.

# 1 435
Ай стига с тоя подигравателен смях, а!

# 1 436
Хм, значи смехът дразни, а хвърлените обиди не. Странно чувство за мярка....или в този клуб само някои са приети....

# 1 437
Хм, значи смехът дразни, а хвърлените обиди не. Странно чувство за мярка....или в този клуб само някои са приети....
ooooh! smile3505

# 1 438
  • София
Ти, пък, к'во се намесваш, аре оди да извайваш шия с гирички.
Аз ще ходя на липосукция, щото съм мързелива Mr. Green

Ако имаш и две различни гърди, и тях  коригирай във фитнеса - като наблягаш с гиричките повече на едната Joy JoyА ако аз имах, щях да си сложа силикон.Пак от мързел, естествено.

# 1 439
Ти, пък, к'во се намесваш, аре оди да извайваш шия с гирички.
Аз ще ходя на липосукция, щото съм мързелива Mr. Green

Ако имаш и две различни гърди, и тях  коригирай във фитнеса - като наблягаш с гиричките повече на едната Joy JoyА ако аз имах, щях да си сложа силикон.Пак от мързел, естествено.
Съчко Mr. Green Joy Joy Joy Joy
А брича и него ли с гиричките? Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт