"Пълна промяна" по Нова ТВ

• 84 550
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 1 410
  • София
Зъбите й нямаха крещяща нужда от промяна, но бяха малки и отпред леко счупени.Аз не съм за фасетите по принцип, но в нейния случай се получиха наистина перфектно.Сега има много по-широка усмивка, а това страшно много променя лицето.Колкото до двойната брадичка, изобщо нямаше да изчезне на килограмите, на които е в момента.А и с отслабване щеше да поувисне.Процедурата в тази част на лицето помага кожата да се стегне след премахване на натрупванията, а не да стане като на пуйка.Освен това там наистина много трудно се слабее, дори слаби жени имат този дефект.
При всички положения, момичето получи адекватни корекции.И добре направени.Много добре.

# 1 411
Не отричам - добре и адекватно направени корекции и хубава ПЪЛНА ПРОМЯНА. Не случайно казах, че май най -много ми харесва тя!!! Laughing

# 1 412
Абе двойната брадичка не можела да се махне без липосукция, бе я някой да опъва гирите всеки ден да видим дали лицето му и шията няма да станат мускулести вместо лоени. Ама е по-труднооооо...

# 1 413
Абе само на мен ли ми се струва или наистина на всички носовете станаха яко криви Thinking Искам да си правя корекция и се бях насочила към д-р Н.Георгиев ама като им гледам кривите носове взех да се разубеждавам... Ужас, винаги ли се изкривяват така... Tired

# 1 414
  • София
Абе двойната брадичка не можела да се махне без липосукция, бе я някой да опъва гирите всеки ден да видим дали лицето му и шията няма да станат мускулести вместо лоени. Ама е по-труднооооо...

Ти имаш ли представа какво правят някои културисти - първо трупат мастна маса,после я превръщат в мускули.Така се получават тези безумни буци.Не смея да гадая как би изглеждала Силвия, ако беше превърнала в мускули горната част на тялото си.Лично на мен не ми е по вкуса видът на гюлетласкачките - а те са целите в мускули.

А за брадичката, не зная метод за тренирането й с гирички.

Момичето получи своя шанс.Предишните все ги намирахме за грозни, айде тая да я обявим за мързелива и пак да се окаже, че е нямала нужда.
Според мен си получи промяната, тя е видна, така че продължава си момичето с диетите и фитнеса, извайва си тялото, но липото беше съвсем уместно в нейния случай и много добре й се отрази.

# 1 415

Чиста проба завист  Whistling

# 1 416
Цитат
Чиста проба завист 

megata, не ме разсмивай, моля те. Знаеш ли изобщо какъв човек стои насреща във форума и как изглежда, за да му припишеш мнението веднага на завистлив?  newsm78
Колкото до фитнеса, продължавам даси мисля, че това е най-добирят начин. Но това си е мое мнение.

# 1 417
Цитат
Чиста проба завист 

megata, не ме разсмивай, моля те. Знаеш ли изобщо какъв човек стои насреща във форума и как изглежда, за да му припишеш мнението веднага на завистлив?  newsm78
Колкото до фитнеса, продължавам даси мисля, че това е най-добирят начин. Но това си е мое мнение.

Слабо ме интересува как изглеждаш, факт е че завиждаш. Явно доста се потиш във фитнеса за да постигнеш резултати, и те е яд, че други са ги постигнали с по-малко усилия /макар че никак не са малко/ и най-вече БЕЗПЛАТНО. Ето тук е завистта мила, не в това как изглеждаш а в средствата които са вложени в това, и дали излизат от твоя джоб :>

Хайде сега да попитам всички и си признайте моля ви, завиждате ли на Силвия?:>
Аз завиждам, мога да го кажа с чиста съвест :> Завиждам и за смелостта да се яви на кастинг, завиждам за това че са я избрали /мен едва ли ще ме изберат, но може и да се пробвам за следващото предаване  newsm78/, завиждам и за резултатите, и най-вече и се възхищавам за усилията да задържи и подобри промяната си.

# 1 418
За нищо не й завиждам, нескромно, но факт - и съм по- хубава и съм доста по- слаба.
Нооо .. много се радвам за нея, много е готина.

# 1 419
 SunglassesАз не завиждам, просто се кефа! Кефа се на такива смели хора - да покажат недостатъците си пред цяла България, да изтърпят всички процедури и възстановяването, сами, без техните близки, и накрая да задържат и да се наслаждават на резултата!
Тук не мисля че е мястото за завист - просто обсъждаме и коментираме предаването и участничките, не мисля и че от едно мнение може да прави заключение за даден човек!
За двойната брадичка - с очите си съм видяла своята съседка - както вече писах - че с едно сериозно отслабване, балансирано хранене и много фитнес - тя просто изчезна!

# 1 420

Ти имаш ли представа какво правят някои културисти - първо трупат мастна маса,после я превръщат в мускули.Така се получават тези безумни буци.
напълно невъзможно е една мастна клетка да се превърне в мускулна.
Културистите "трупат маса", но не мас, а мускулна маса.
При мъжете това е доста по-лесно, отколкото при жените, заради високите нива на тестостерон. Пак заради тях им е по-лесно да топят от мастните депа.

Силвия може и да е можела да отслабне с фитнес. Факт е, че или не е тренирала правилно, или не достатъчно упорито, или хранителния й режим не е бил адекватен. Липото наистина помогна на тая жена да стане супер.

Да уточня, че не съм от завиждащите, нищо, че не съм съгласна с мнението ти за трансформациите на мастните в мускулни клетки.
Едно, че изглеждам доста добре, и друго - ако ми трябва корекция, няма да се налага да се събличам по цици и гол гъз пред цяла България, ами ще ида и ще си я платя.

# 1 421
  • София
Виждам, че следите предаването,  а аз нямам възможност и бих искала да ви попитам дали е минала промяната на Мери, на 50г. от Русе  Thinking От сайта не можах да разбера, а в първото предаване (само него съм гледала) я дадоха сред избраните за промяна.

# 1 422
Недейте с лека ръка да укорявате по-пълните хора.Ако беше толкова лесно да отслабнат с фитнес и хранителен режим,нямаше да съществуват дебели хора изобщо.Аз имам дебеличка приятелка и знам как страдат такива хора,опитват всичко възможно и пак не става.

# 1 423
  • София

Ти имаш ли представа какво правят някои културисти - първо трупат мастна маса,после я превръщат в мускули.Така се получават тези безумни буци.

Oппаа, айде пак си помисли.
Чудя се тогава защо всякак избягват мазни храни и се тъпчат с протеини (основен градивен материал за организма).

# 1 424
  • Габрово
По-скоро и аз знам, че тези, които вдигат тежести ефективно и пият разни там протеини в момента в който спрат да тренират всичко става на сланина, ама за обратния случай не знам от сланината да правят мускул после Rolling Eyes А колкото до пълни хора, които са свалили много кила почти винаги им увисва кожата на лицето и изглеждат състарени някак така, че в случая липосукцията си каза думата при Силвия.

Общи условия

Активация на акаунт