Не искам да те отчайвам , но понеже се носеше слух , че предаванията са вече снимани реших да проверя .
Обаждам се аз на дадения телефон и разпитвам жената , каза ми за снимките - две паспортни , една в анфас и една в профил и както си говорим , аз я питах - Разбрах , че предаванията са вече снимани ! При което отсреща последва мълчание и след малко , се почна една тирада ... не е вярно , ето сега набираме кандидатите и т.н. Питам я тогава , кога стартира предаването щом сега ги набират и ме излъга най - нагло - еми ... септември . Да ама не стартира септември , а стартира сега март месец - кога са набрали кандидатите , кога са претърпели пълната промяна
!Това всичкото го направих заради моя приятелка , която искрено иска да участва , а и има нужда .
Пред мен написа писмото и го пратихме ... нали знаете , че има опция да видиш дали са ти отворили мейла ... еми какво да ви кажа , преди три дена е пратено и никой още не го е отворил .
Всички тези неща плюс разказа на едно момиче в клюкарника за нейн познат , който е в екипа на предаването и й е казал , че са претърпели промяна , но само хора близки на екипа , ме навеждат на мисълта , че това е поредната " Пълна измама " !

Дано не съм права !
. Казаха ми че участниците ще бъдат избирани от томбола, така че може и красиви жени да участват. Бих искала да си подам документите за Пълна промяна само че не съм добре запозната със същноста на предаването. Ако някой знае нещо повече или има някъква информация ще се радвам да е сподели или да ме насочи към някой сайт. На драго сърце бих участвала 
,че стартира през септември,а от Гала не съм чула да анонсира друго,освен,че търсят гламари