"Пълна промяна" по Нова ТВ

• 85 201
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 60
Да бе знам,ама получих мейл от тях и ме карат да им изпратя 2 паспортни снимки-едната профил,другата анфас,и две в цял ръст без грим,и да им напиша как ще се отрази промяната,какво очаквам и такива?

Не искам да те отчайвам , но понеже се носеше слух , че предаванията са вече снимани реших да проверя .
Обаждам се аз на дадения телефон и разпитвам жената , каза ми за снимките - две паспортни , една в анфас и една в профил и както си говорим , аз я питах - Разбрах , че предаванията са вече снимани ! При което отсреща последва мълчание и след малко , се почна една тирада ... не е вярно , ето сега набираме кандидатите и т.н. Питам я тогава , кога стартира предаването щом сега ги набират и ме излъга най - нагло - еми ... септември . Да ама не стартира септември , а стартира сега март месец - кога са набрали кандидатите , кога са претърпели пълната промяна  #Cussing out #Cussing out #Cussing out !
Това всичкото го направих заради моя приятелка , която искрено иска да участва , а и има нужда .
Пред мен написа писмото и го пратихме ... нали знаете , че има опция да видиш дали са ти отворили мейла ... еми какво да ви кажа , преди три дена е пратено и никой още не го е отворил .
Всички тези неща плюс разказа на едно момиче в клюкарника за нейн познат , който е в екипа на предаването и й е казал , че са претърпели промяна , но само хора близки на екипа , ме навеждат на мисълта , че това е поредната " Пълна измама " ! Close
Дано не съм права ! Twisted Evil

# 61
Мисля, че това е поредната "Пълна измама". СИгурна съм, че силно ще побългарят американската версия.
Аз бих се подложила на промяна, друг е въпроса според какви критерии ще е избора. Мисля, си че няма да посмеят в началото да правят толкова смели промени като в американската версия, просто защото може да има доста издънки на лекарите....

# 62
Всички тези неща плюс разказа на едно момиче в клюкарника за нейн познат , който е в екипа на предаването и й е казал , че са претърпели промяна , но само хора близки на екипа , ме навеждат на мисълта , че това е поредната " Пълна измама " ! Close
Дано не съм права ! Twisted Evil

Е не!
Това вече е върхът!
Да не бяха обявявали тогава кастинг щом е така. Колко ли надежди са разпалени, и колко ли хора ще страдат от това? Май не си дават сметка.
Ама и аз защо се учудвам, та нали това се случва в БГ и за да успееш в нещо, трябва да имаш някой зад гърба (било то вуйчото на шурея на баджанака на леля ти) !!!!

# 63
И аз както повечето жени имам желание за разни  корекции по тялото. Може да са малки корекции но са неща които бих искала да променя Wink. Казаха ми че участниците ще бъдат избирани от томбола, така че може и красиви жени да участват. Бих искала да си подам документите за Пълна промяна само че не съм добре запозната със същноста на предаването. Ако някой знае нещо повече или има някъква информация ще се радвам да е сподели или да ме насочи към някой сайт. На драго сърце бих участвала  Flutter

# 64
Аз също съм убедена,че ще е пълна измама, а не пълна промяна. Ама искам след 5 години да покажат" променените" как изглеждат, защото наистина в България има 2 читави  пластични хирурзи, всичко останало е аматьори- заявявам го най-отговорно. На поне 10-на съм видяла "постиженията"....плачевна картинка. Виждала съм и пластики и лифтинги,правени в Щатите и Израел- ами ще ме извиняват родните  пластични хирурзи- имат мнооого още да се учат...и няма да допусна да е върху мен. Аз  хубава липосукция в България не съм видяла- на плажа като ги гледам  жените--- то дупки, вълни, белези-ужас.

# 65
Ами и аз съм мнителна,относно цялата тази работа,ама пък нали нищо не губя,Сметана,гледам,че на сайта им пише,че стартира през септември бе душа,а онова аналогичното,което тръгва по Би Ти Ви тръгва през март,да не ги бъркаш двата щата.А относно отварянето на мейла на мен ми даде отчет,че е отворено,само че бяха минали 4-5 дни откакто го бях пратила.Абе квот щат да правят,ако ме огрее-добре дошло,кат не много им здраве.

# 66
как нищо да не губиш? Много можеш да загубиш като те окепазят. А  съм 100000000 % сигурна,че  ще накарат всички да подпишат декларации, че няма да имат после претенции, за да си вържат гащите. И какво? Не стига,че  не си сигурна във възможностите им, ами и да не можеш после да се изправиш срещу тях...тогава трябва да си Квазимодо,че да си кажеш- По-зле не мога да стана.
Да ти кажа ч1естно пАПИ- КАТО  ти гледам снимката, си казвам" дано да не я одобрят"Simple Smile

# 67
как нищо да не губиш? Много можеш да загубиш като те окепазят. А  съм 100000000 % сигурна,че  ще накарат всички да подпишат декларации, че няма да имат после претенции, за да си вържат гащите. И какво? Не стига,че  не си сигурна във възможностите им, ами и да не можеш после да се изправиш срещу тях...тогава трябва да си Квазимодо,че да си кажеш- По-зле не мога да стана.
Да ти кажа ч1естно пАПИ- КАТО  ти гледам снимката, си казвам" дано да не я одобрят"Simple Smile
и аз мисля, че задължително ще ги карат да подпишат нещо. и лекарски грешки стават, а и с цел печалба може някой да ги съди.
аз имам някои дребни кусури, ама чак за пълна промяна не съм все още   Mr. Green а и наистина, нямам вяра много на бг лекарите. 
ще го гледам, въпреки, че гала адски ме дразни.
как така по писма ще ги избират  newsm78

# 68
Монда,много ти благодаря за откровението и знам,че си права,гледаш ме у главата,ама оттам на долу си...таковало майката,и толкоз се отчайвам,че сигурно затова съм готова на такъв риск,съзнавам,че може след туй да се проклинам,че не дай Боже,ако нещо се окепази работата посмъртно не мога да извадя пари да се очоловеча.Ама,ако стане такъз джумбиш и да се вдигне олелия тука и да омаскари имиджа на предаването в световен мащаб,ми се струва,че ще дялат,ще правят докат го докарат,не искам разбира се,да влизам в ролята на бяла лабораторна мишка Mr. GreenДе да знам,малко съм на 2 акъла Thinking

# 69
  • Mediterraneo
...гледам,че на сайта им пише,че стартира през септември бе душа,а онова аналогичното,което тръгва по Би Ти Ви тръгва през март,да не ги бъркаш двата щата...

Не, душа, почва сега по НТВ. Нали затова върви рекламата с Гала.

# 70
Ми де да знам отгоре на сайта има закована бележка Grinning,че стартира през септември,а от Гала не съм чула да анонсира друго,освен,че търсят гламари Mr. Green

# 71
Те за момента ще го докарат...ама ела виж след няколко месеца...а и като подпишеш договор да не пискаш- край...Абе ще им гледаме сеира да видим. Аз наживо на бая сеир съм се нагледала....

# 72
И аз започвам да си мисля, че участничките за Пълна промяна по Нова ТВ вече са избрани, а може вече и операции да са претърпели, защото в американската версия доколкото си спомням отнемаше поне 3 месеца пълното преобразяване - операциите, диетите, консултациите с психолог, отслабването, тренировките, възстановяването. Няма и как да стане за по кратко време, имайки предвид, че трябва да си се възстановил  напълно за да се види на какво си заприличал. Освен това в сайта на Нова изобщо не пише срока за подаване на документи за участие...Така, че или вече всичко е свършило или пък остава варианта ако сега набират участници, то корекциите които ще им правят да са минорни. А само като се сетя за операциите, които претърпяваха участничките..., даваха ги с всичките му подробности - трошене на кости, дране, липосукции, имплантанти, изрязване на кожа по цялото тяло - ужассссс някакъв. Е, ще можете да го гледате от 22 март американския вариант по бТВ. Не е за хора със слаби нерви определено.

# 73
Пише го срока-до 27.03 е

# 74
Ми де да знам отгоре на сайта има закована бележка Grinning,че стартира през септември,а от Гала не съм чула да анонсира друго,освен,че търсят гламари Mr. Green
И по новините съобщиха, че ще стартира през септември. Преди бяха казали 22 март, но след като БТВ си лепнаха тяхното предаване на гърба на заплануваното предаване "Пълна промяна", Нова ТВ бяха принудени да го преместят. А защо през септември - нямам представа.

Общи условия

Активация на акаунт