"Пълна промяна" по Нова ТВ

• 85 244
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
Първото момиче го направиха много добре, но на самото предаване едно не ми хареса- че показват всичко.Гледала съм подобно предаване преди(не на български разбира се)и там поне скриваха някои неща, а тук наистина лъсва голата истина. Инъче доста добре се е справил екипа. Peace
И на мен не ми хареса това,че я дадоха гола,в американския вариант ги даваха като графики и беше доста по-добре.

# 196
Във вчерашното предаване стана дума за клиника която предлага много траен метод за обезкосмяване. Някой да знае нещо повече по въпроса?
Участничката наистина накрая изглеждаше много добре. Ще ми е интересно да я видя без професионален грим и с по-ежедневни дрехи. Вярвам, че също ще бъде хубава.

# 197
Във вчерашното предаване стана дума за клиника която предлага много траен метод за обезкосмяване. Някой да знае нещо повече по въпроса?

Като че ли става въпрос за лазерна епилация. Много траен друг път  Crossing Arms Доколкото чух, споменаха нещо за около 4 години без косми, което хич не е така. Отвори темата "Ходих на лазерна епилация - да споделя" и се убеди  Peace

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=77417.0 Ето линка към темата.

# 198
  • Sofia
И аз мисля, че голяма част от участниците си бяха доста симпатични, но с някакви комплекси, а някои бяха неподдържани, с едни такива рошави коси... Боряна и преди това ми се видя хубава, но я направиха още по-хубава.
И на мен не ми хареса, че не са цензурирали някои части, а и накрая, като показват уж какво са й правили, много бързо премятаха кадрите и нищо не видях! Искаше ми се по-добре да огледам преди и след операциите.

# 199
Боряна стана егати куклата, поздравления...Мн тъжно за децата й, че са аутроисти

Хм... няма такова нещо "аутроисти".
Децата й са аутисти, за съжаление.

# 200
  • София
Добро утро Simple Smile
Някой намери ли предаването в нета?

Ако имаш в предив качени епизодите в нета, не намерих нито в нетера нито в замунда.
Иначе сайта на предаването е http://www.palnapromiana.com/index.php

Там има изброени всички специалисти, студиа където са правени коси, ноктопластики, лазерни епилации и т.н.

Интересно е как дейстително изглежда Боряна, а и не саво тя, сега месец и половина след като е приключило предането.
Дали са останали същите участниците или пак са си качили кг, защото постигането на промяната е едно (стига да има човек финансова възможност), но друго е поддържането на тази постигната промяна  Wink

# 201
  • Berlin
и на мен ми хареса предаването. останах приятно изненадана. на представянето момичето беше прекрасно. винаги ми се е струвало малко грубо като дават операциите, там винаги си затварям очите Simple Smile за лазерната епилация казаха, че траела от 2 до 4 години, но мисля, че това ще ти го кажат във всеки салон, където я правят... а колко изтрайва всъщност не знам.

# 202
wow Shocked
момичето наистина е станало много красиво Heart Eyes дано да има успех в живота эа напред!

# 203
  • София
От всичко най ме впечатли косата й /каква беше, каква стана  Grinning/ и веждите са хубави на Боряна.

# 204
  • София
От всичко най ме впечатли косата й /каква беше, каква стана  Grinning/ и веждите са хубави на Боряна.

Е, косата й си беше хубава, само прическата й беше кофти.
По самата коса не видях нещо да са пипали освен че я фризира Гого.

# 205
Много красива я направиха, браво.

Само че, се питам как това, че е по-красива ще й помогне да си гледа по-добре децата? Тя нямаше някакъв недъг, който да й пречи, а по-високото самочувствие не носи допълнителни доходи.

# 206
  • София

Не си е нейната коса само, сигурна съм Grinning сега изглежда много обемна, пухкава, страхотна. Grinning Има кичури според мен.

# 207
  • София

Не си е нейната коса само, сигурна съм Grinning сега изглежда много обемна, пухкава, страхотна. Grinning Има кичури според мен.

Просто й направиха къдрици.Самият Гого каза, че косата й си е хубава.А стилистката даже искаше да я скъсят, защото на ниски жени не им стои добре дълга коса, но явно мацката не се навила.

# 208
  • София
Много красива я направиха, браво.

Само че, се питам как това, че е по-красива ще й помогне да си гледа по-добре децата? Тя нямаше някакъв недъг, който да й пречи, а по-високото самочувствие не носи допълнителни доходи.

Самата Борянка каза в началото, че има две прекрасни деца, но животът й е пълен хаос.
В крайна сметка децата не са единственото нещо в живота на една жена.А и аз не мисля, че тя искаше пълна промяна не заради тях, а заради себе си.И има право - винаги ще си е добра майка, тя искаше да стане хубава жена, което няма връзка с майчинството, мисля.

# 209
Последният път,когато се видях с Боряна ми каза,че работи в една дискотека като танцьорка.
За тазвечерната участничка само можем да сваляме шапка,защото докато беше в предаването почина майка й,но все пак тя намери сили да продължи.

Общи условия

Активация на акаунт