"Пълна промяна" по Нова ТВ

• 85 211
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 210
Добра идея, не много добро изпълнение. С касапските истории, с изкуствената водеща и голата Борянка просто заприличва на безвкусица. Иначе на Борянка честито.

# 211
  • София
Последният път,когато се видях с Боряна ми каза,че работи в една дискотека като танцьорка.
За тазвечерната участничка само можем да сваляме шапка,защото докато беше в предаването почина майка й,но все пак тя намери сили да продължи.

Ти да не си някакъв "агент" на шоуто??!! Mr. Green

# 212
Боряна стана егати куклата, поздравления...Мн тъжно за децата й, че са аутроисти...Дано сега има повече късмет![/b]
Това какво означава?

# 213
  • София
Боряна стана егати куклата, поздравления...Мн тъжно за децата й, че са аутроисти...Дано сега има повече късмет![/b]
Това какво означава?

Направила е грешка - аутисти са децата.

# 214
Много красива я направиха, браво.

Само че, се питам как това, че е по-красива ще й помогне да си гледа по-добре децата? Тя нямаше някакъв недъг, който да й пречи, а по-високото самочувствие не носи допълнителни доходи.

Самата Борянка каза в началото, че има две прекрасни деца, но животът й е пълен хаос.
В крайна сметка децата не са единственото нещо в живота на една жена.А и аз не мисля, че тя искаше пълна промяна не заради тях, а заради себе си.И има право - винаги ще си е добра майка, тя искаше да стане хубава жена, което няма връзка с майчинството, мисля.

да, аз не коментирам нейните мотиви, а коментарите по-горе.

ПП. сега прочетох, че била танцьорка, значи, новият вид ще е от помощ. Peace

# 215
 Mr. Green Mr. GreenНе съм агент на шоуто,просто им бях охрана #2gunfire #2gunfire Mr. Green

# 216
Е как Боряна е била танцьорка в дискотека - та тя беше толкова пълна, чудно ми е в ква диско е танцувала newsm78 Или ако не съм разбрала - може би след промяната танцува - ако е така, още по-зле...няма що, много си е оправила живота.А иначе беше с толкова много грим, че въобще не се разбра каква наистина е промяната - без тия пластове по лицето си тя ще изглежда по съвсем друг начин! Всяка жена ако отиде при един добър професионален фризьор и гримьор  - може да се промени до неузнаваемост! Аз си мисля, че трябваше да я покажат по-естествена...Малко съм критична, но ме дразни, че мисли повече за себе си - а явно дечицата й имат нужда от това...

Последна редакция: ср, 19 сеп 2007, 13:45 от viliko

# 217
Не съм чела всичко коментари, а и няма смисъл, защото моето мнение е следното. Тук в България наистина има големи професионалисти. Направиха момичето повече от прекрасно, истината е обаче колко от това ще може да запази за по-дълго време.
Интересуваше ме, мен лично, процедурата за заличаване на петната от акне, след процедурите я дадоха, но белезите не бяха съвсем премахнати накрая обаче на нейното представяне лицето й беше идеално. Дали това не е най-вече от грима. Rolling Eyes

# 218

Интересуваше ме, мен лично, процедурата за заличаване на петната от акне, след процедурите я дадоха, но белезите не бяха съвсем премахнати накрая обаче на нейното представяне лицето й беше идеално. Дали това не е най-вече от грима. Rolling Eyes
Според мен трябва да мине известен период, за да се заличат напълно.

# 219
Не забравяйте, че на представянето беше: с лещи, с прическа, с фон дьо тен, с хубави дрехи и обувки, с маникюр. Ако си ги беше правила тези неща умело нямаше да изглежда толкова зле както в началото.

# 220
Не забравяйте, че на представянето беше: с лещи, с прическа, с фон дьо тен, с хубави дрехи и обувки, с маникюр. Ако си ги беше правила тези неща умело нямаше да изглежда толкова зле както в началото.
Точно така PeaceПосле ако спре да се поддържа и гримира ще се върне в началото

# 221
Не гледайте само лицето.Все пак й бяха направени доста корекции.

# 222
  • София

Е, хайде сега - ще си върне кривия нос, смъкнатите клепачи, липсата на бюст???!!! Няма как да стане.Може да си върне килограмите и част от филъра в устните ще се резорбира, но контурът им ще се запази.И част от скулите ще замине - там е липофилинг, ще се усвои мастната тъкан и ще трябва повторно да се прави за по-дълготраен ефект.
И зъбите ще трябва пак да се избелват.Но това си е в реда на нещата.Много жени, по които въздишат редовите тв-зрители редовно се подлагат на такива процедури.
Доколко ще има средства тя да поддържа новия си имидж занапред - това не мога да кажа.

# 223
  • на плажа
 Не съм гледала, но смятам довечера да гледам. Много важно като Боряна танцува в дискотека. Това може - това прави. Как да си гледа децата иначе? Не бих я съдила за подобно нещо.

# 224
А дали им поемат поддръжката на зъбите и бюстовете?

Общи условия

Активация на акаунт