"Пълна промяна" по Нова ТВ

• 85 193
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 240
...мен ме кефи как и избистриха лицето Peace Искам и аз Tired
Дали да не се запиша в Пълна промяна newsm78

Е това се чудех и аз Mr. Green
За втория сезон съм първа писта.Дано да ме одобрят Praynig

# 241
  • София

Това някаква шегичка ли, е?
Ако не е, значи аз не съм у ред Crazy

Не, не е Naughty...поне доколкото видях, нямаше петъмце по лицето...или аз нещо не съм видяла както трябва Thinking

Че то ти нямаш нищо по лицето, аз затова се зачудих.

Както и да е, докторката, която я прави май наистина е добра.Виж в сайта, да не ти обяснявам къде й е кабинетът.

# 242

Ти пък какво ще си оправяш newsm78

Клонка, мерси - ще погледна  Peace

# 243
Водеща на предаването ще е Гала.
Не, не бих се подложила, още по-малко в ръцете на български хирурзи. След 10-на години  ще си направя лифтинг на лицето, но няма да е тук.
[/quot Weary Да!Но аз си харесвам почи всичко  но само  носа си не харесвам! smile3518 newsm45

# 244
  • София

Weary Да!Но аз си харесвам почи всичко  но само  носа си не харесвам! smile3518 newsm45

Хубаво де, щом само носа си не харесваш, оправи си го.
Що тез ревящи емотикони?

# 245

Ти пък какво ще си оправяш newsm78

Оооо, имам много неща за обработка Joy

# 246
  • при Arctic Monkeys
аз съм си правила корекция по лицето при Е. Георгиев, който беше на първия ред в предаването. ще кажа само-ако някой е решил да си прави пластика, не при него. изобщо, много български лекари са доста некадърни, съдейки по резултати, които виждам върху познати... добре, че липсваше най големия смешник - Сердев...

# 247
  • София
аз съм си правила корекция по лицето при Е. Георгиев, който беше на първия ред в предаването. ще кажа само-ако някой е решил да си прави пластика, не при него. изобщо, много български лекари са доста некадърни, съдейки по резултати, които виждам върху познати... добре, че липсваше най големия смешник - Сердев...

Само Сердев липсваше Mr. Green
При Е.Георгиев, дето се води някакъв цар на носовете, най-често се получава ефектът свинска зурла.По едно време си мислех, че Венета Райкова му е била пациент, толкова странно й стояха ноздрите, ама напоследък по снимки изглежда почти нормално Crazy

# 248
е ако пък бяха вэели тоэи некадърник СЕРДЕВ  Sick

# 249
  • София
е ако пък бяха вэели тоэи некадърник СЕРДЕВ  Sick

Сердев, впрочем, беше чест гост в "На кафе" с Гала, даже дадоха и някакво риалити с него, подложи му се на някакъв лифтинг и липосукция една от екипа на предаването.
Добре, че продуцентите са се осъзнали.
А може и Сердев да е отказал, щото не се плаща Mr. Green

# 250
голяма реклама е при него...и аэ съм эасичала доста предавания с него!

# 251
Предаването е интересно,но половината от участниците нямат чак такава нужда от пластична операция,според мен те не са по-грозни от самата водеща Гала  Laughing,трябват им само грим,подходяща прическа и хубави дрехи.

# 252
Предаването е интересно,но половината от участниците нямат чак такава нужда от пластична операция,според мен те не са по-грозни от самата водеща Гала  Laughing,трябват им само грим,подходяща прическа и хубави дрехи.

Joy Joy Joy

# 253
Няма нищо смешно,то ти идва направо да заревеш като видиш носа и бюста на Гала,за прическата да не говорим ooooh!

# 254
за Гала се смея! ами тя сигурно си се харесва  Rolling Eyes
аз за нея нямам мнение - просто ми е безлична  Confused поне в това предаване не е с онези ужасни шалове на главата  Sick

Общи условия

Активация на акаунт