"Пълна промяна" по Нова ТВ

• 85 108
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 390
е какво,така ми се видя
може би се радва на това което са сътворили ръцете му - рязане,кълцане,изсмукване....

# 391
Незнам, дали само на мен ми се е сторило,но видяхте ли д-р Георгиев и другия стоматолога/как му беше името newsm78/ с какъв влажен поглед я гледаха тая Борянка.Направо я "изпиваха"с очи,особено Георгиев.....много `и се радваше ,та чак не примигваше.

Thinking и на мен ми направи впечатление същото....

# 392
Незнам, дали само на мен ми се е сторило,но видяхте ли д-р Георгиев и другия стоматолога/как му беше името newsm78/ с какъв влажен поглед я гледаха тая Борянка.Направо я "изпиваха"с очи,особено Георгиев.....много `и се радваше ,та чак не примигваше.

той,човека направо си призна,че и няколко пъти го повтори

# 393
д-р Георгиев отговори вчера - само операцията на носа си е за цял живот Wink, другите се повтарят след време.
А за как гледал Борянка - държи се така с всички, знам от личен опит Wink

За лицето - преди известно време се назландисвах за това http://www.antoanette.com/show.php?id=343&a=k, но тогава беше около 400лв, сега не знам колко е и се прави няколко пъти. Иначе миналата зима ползвах широко известните тук продукти на Биотрейд и по-специално това http://www.biotrade-bg.com/index.php?p=8&l=1&c=11&id=25 и дълбоко хидратиращата маска после. Скоро мисля пак да го почвам, доволна съм, заличава разни петънца и леки белези  Peace

# 394
този д-р Георгиев не е ли мъжа на Елвира Георгиева  newsm78

# 395
  • София
този д-р Георгиев не е ли мъжа на Елвира Георгиева  newsm78

същия де

# 396
И нейните цици много беше харесал Wink

# 397
И нейните цици много беше харесал Wink

те не са ли негова творба

# 398
  • София
Елвира цялата е негова творба  Mr. Green

# 399
  • София
Не само гърди  Wink
Скули, устни, талия и т.н...........

# 400
какво ли е да имаш за мъж пластичен хирург  Crazy
ееееееееех,мечти,мечти

# 401
  • София
какво ли е да имаш за мъж пластичен хирург  Crazy
ееееееееех,мечти,мечти

само да не му е опитното зайче  Mr. Green

това в кръга на шегата  Wink

# 402
  • София
Ако някой ме убеди, че работещ мъж като Маги Халваджан, ще тръгне да обикаля бутиците на Европа с жена си, дето това й е мания и професия даже, да ми се обади.
МОЯ Mr. Green, не знам Халваджан колко работи, ама моя много  и само с него ходя на шопинг Grinning

A, или той не работи чак толкоз много, или ти не пазаруваш често и със замах Crazy
А може и да му харесва на мъжа ти, но това не е правило при мъжете по мое наблюдение.Освен ако не е нещо професионално.
Моят е способен да обиколи всички шоурумове за коли, но да виси с мен по бутиците, докато пробвам всяка рокличка, дето ми попадне пред погледа, хич не го виждам....
Тези неща са за периода на все още буйната страст, когато партньорите са непрекъснато и навсякъде заедно и всичко им е интересно и забавно.Ама след години брачен живот...

# 403
  • София
Момичета, избрана съм за първия кастинг,който ще е другата седмица.Обадиха ми се преди 2 дни.Simple Smile

Ако се реша да отида, ще Ви пиша подробностите тук:)

Това да не е Борянка, ако не ....коя е ....да я гледаме  newsm78

# 404
от къде го извади това бе, жено  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт