"Пълна промяна" по Нова ТВ

• 85 083
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 90
Не може да не сте забелязали, че и в оригиналния формат хората никога не са с грим и прическа...

Не са,но въпреки това имат не малко недъзи и промяната буквално им дава възможност за нормален живот в бъдеще.

Иначе за нашия формат може и да си права,вече нищо няма да ме изуми Tired

# 91
  • Sofia
Нямам кой знае какво да си променям,но писах и ми отговориха да пратя въпросните снимки без грим.
Но не е само това.Искат адреси,телефони на близки хора и на хора ,които са в непрекъснат контакт с вас.
И знаете ли какво значи това?
Според мен кошмар за близките ми от страна на журналистите.
На кастинга няма да отида.Подписваш се на сумати документи,включително и за това , че си длъжен да ходиш на интервюта.

Няма безплатен обяд!
Операции срещу публичност.

# 92
  • София
Нямам кой знае какво да си променям,но писах и ми отговориха да пратя въпросните снимки без грим.
Но не е само това.Искат адреси,телефони на близки хора и на хора ,които са в непрекъснат контакт с вас.
И знаете ли какво значи това?
Според мен кошмар за близките ми от страна на журналистите.
На кастинга няма да отида.Подписваш се на сумати документи,включително и за това , че си длъжен да ходиш на интервюта.

Няма безплатен обяд!
Операции срещу публичност.

Да - няма как.
Все пак това е шоу, а не благотворителност.
С благотворителна цел, безплатно, оперират разни гостуващи хирурзи по разни симпозиуми и т.н.
Мисля и една българка го прави всяка година в клиника "Красимира".Известна е, но не й помня името.
Все едно, тук не е такъв случая.
А за тормоз - не, не мисля, че е тормоз това с близките.Доколкото ми  е познат форматът, тях ги търсят, за да им съдействат при съобщаването на новината и при представянето.Ако близките ти откажат публичност, вероятността да те изберат намалява, защото и това си е част от шоуто.Но никой няма да ги тормози и насилва, мисля.

# 93
  • София
Не може да не сте забелязали, че и в оригиналния формат хората никога не са с грим и прическа...

Не са,но въпреки това имат не малко недъзи и промяната буквално им дава възможност за нормален живот в бъдеще.

Иначе за нашия формат може и да си права,вече нищо няма да ме изуми Tired

Аз, като се замисля, в Щатите просто имат огромен избор.Тук такива хора почти няма, честно, някои бяха толкоз грозни, че аз съм се изумявала.
Да не говорим за това, че ги избират така, че да имат нужда от всичко - носове,, лифтинг, зъби, гърди...изобщо, пълна програма.
Тук подобни хора почти няма.А ако има, те не са от тези, дето ще се юрнат да ходят по снимки.
Абе, Пеньо си беше класика, ам...вече претърпя известна промяна.

# 94
az probvax da pysna pisno na elektronnata po6ta ama mi dava gre6ka molia kajete mi kak to4no stava popalvaneto i kakav e tozi kastingggggggg koito ima vav sofia?niama li da izbirat po pismata na y4asnicite

# 95
Момичета, избрана съм за първия кастинг,който ще е другата седмица.Обадиха ми се преди 2 дни.Simple Smile

Ако се реша да отида, ще Ви пиша подробностите тук:)

# 96
Момичета, избрана съм за първия кастинг,който ще е другата седмица.Обадиха ми се преди 2 дни.Simple Smile

Честито! дано да се сбъднат очакванията ти !

# 97
Абе според мен - предаването по БТВ, което вече стартира - за него ставаше въпрос, че започва март месец.
Това, което е по НТВ и ще се води от Гала, и е БГ варианта на Пълна промяна започва септември месец. А пък вече кастинга може да протече и сега, и още от сега да се изберат участниците, но по НТВ ще тръгне от есента.

Аз откакто родих се зарекох, че дойде ли това предаване в БГ ще се запиша за участие. Появиха ми се страшно много стрии по корема, краката, гърдите ............. и това ми е голям кошмар. Но сега нещо се спотайвам и не съм изпратила снимки (а то май вече и е късно), та май не ми стиска достатъчно. Иначе други корекции неискам - в смисъл не належаще - малко кг. за сваляне, обезкосмяване, стягане на гърдите и малко избелване на зъбките - това е - скромно, ама ............. се иска и малко смелост, а явно при мен я няма.

# 98

..желая ти много, много късмет и сбъднати мечти!!! Блазе ти!

# 99
...
Защо ще ми се иска да гледам някой, който е много грозен, а след промяната е по-малко грозен.
...

Е това беше много гадно.  Shocked

Все пак ми се иска да вярвам, че покрай това да е интересно на зрителите, основната идея на предаването е да помогнат на истински нуждаещи се хора. И за един истински грозен човек (красотата е нещо субективно, но разбирате какво искам да кажа) да бъде "по-малко грозен" ще му промени жовота към по-добро хиляди пъти.

Ами аз не искам да гледам някое по начало хубаво момиче, как я превръщат в красавица със силиконови цици, грим, нова коса и ноктопластика, и й купуват нов гардероб. Не е ли целта на предаването да се помогне на хора, чийто живот е невъзможен с настоящия им външен вид, които не могат да се впишат в обществото, не ги наемат на работа заради вида им и т.н.

Ако основната идея е да създават манекенки, много жалко...

# 100

Честито, с теб сме  Hug

# 101
elesa,честито. Hug
Аз също пратих емейл,но явно не са ме одобрили,щом не са ми се оабдили.Но аз си знаех,че няма да ме одобрят,защото аз по-скоро съм за частична промяна,а не за пълна.А и както много хора,и аз си мисля,че ще търсят по-фрапиращи случаи.

# 102
Благодаря Ви,момичета.
В сайта пише , че е имало повече от 18 000 кандидати.
Аз също съм писала само 3 неща за промяна,които по скоро са от козметичен характер, но имам доста трагична история и си мисля, че именно заради нея са ме избрали.
Засега отивам на първи кастинг, но не се знае дали ще ме одобрят за другите.
Божа работа!:)

# 103
  • София
...
Защо ще ми се иска да гледам някой, който е много грозен, а след промяната е по-малко грозен.
...

Е това беше много гадно.  Shocked

Все пак ми се иска да вярвам, че покрай това да е интересно на зрителите, основната идея на предаването е да помогнат на истински нуждаещи се хора. И за един истински грозен човек (красотата е нещо субективно, но разбирате какво искам да кажа) да бъде "по-малко грозен" ще му промени жовота към по-добро хиляди пъти.

Прозвучало е грозно, но ми се струва, че форматът е точно такъв, защото все пак е шоу, не е благотворителност.
Погледнах го от комерсиалната му страна.
Аз съм чувала коментари за американския вариант от сорта:"Тая си беше грозна и си остана грозна...."или..."Е, тази наистина стана много хубава..."
Хората, които подбират са с потенциал да станат красиви, така си мисля, което в повечето случаи означава, че са си хубави.
Пластичната хирургия не може да сътвори чудеса, поне не и за един-два месеца.Иначе, аз съм виждала една англичанка, която след ред интервенции, не прилича на себе си - получила наследство и решила, че ще е като куклата Барби.Инаистина на нея прилича, ама са минали години, тя просто е друг човек,не е себе си.
В този смисъл, смятам, че тук подобни неща не са възможни, а и не са търсени.

Аз самата бих се радвала, ако помогнат на някого със сериозни проблеми, защото това наистина ще промени живота му.Но и за едно хубаво момиче, което има комплекс от нещо, макар и не толкова голямо, промяната може да се окаже изключително благотворна за живота му.

# 104

Общи условия

Активация на акаунт