"Пълна промяна" по Нова ТВ

• 85 092
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 105
кога ще стартира предаването чак догодина ли -22.03
по кой канал

# 106
септември запо4ват да излъ4ват по нова тв.

# 107
Zdraveite pulna promqna!pi6a vi ot imeto na maikami.gledali sme mnogo puti 4ujdiq variqnt na pulna promqna i mama vinagi e iskala da u4astva.Znam,4e 6te bude mnogo 6tastliva ako q izberete,za6toto e mlada,a ot tolkova rabota i problemi se e sasipala na vun6en vid.Nadqvam se 4e 6te ima tova 6tastie da se promeni i da se po4ustva dobre,a ne samo da se pod4inqva i zatvarq v ku6ti.6te bude mnogo 6tastliva ako i napravime tazi promqna.

# 108
 newsm12,това копнато ли е от някъде,или момичето мисли,че тука избират участничките?

# 109
Избраха моя съседка в Пълна промяна .Наистина са я направили неузнаваема.С нетърпение чакам 17 ти за да видя как е станало това.  bouquet

# 110
Не съм видяла рекламата, но ще гледам 100%, много ми е любопитно какво ще сътворят в българския вариант на предаването!

и  на мен!

# 111
Не, не бих се подложила, още по-малко в ръцете на български хирурзи.

Peace

# 112
А в колко часа на 17-ти ще стартира...?

# 113
От 20.00 часа по Нова телевизия.

# 114
6те  Shocked гледам с интерес

# 115
Преди два дни,по сутрешния блок на Нова казаха,че в американското издание,30 процента от участниците се занемарявали след това и връщали предишния си вид.Замислих се какъв е смисъла,да се подложиш на такава болка и да прецакаш всичко.Което затвърждава мнението ми,че зле изглеждащите хора,просто изглеждат зле от немарливост и мързел.Всеки може да бъде ако не красив,то поне симпатичен,ако обръща достатъчно внимание на външния си види се храни се разумно.

# 116
Ще се гледа предаването, а и мисля че ще е по интересно от американското, защото все пак друго си е българки да гледаш  Laughing

# 117
Малеее,добре че съм си убава,па и скромна,та не ми се налага да лягам под ножа.
Американките ги зарежете.Това не са жени.

# 118
Аз не бих се подложила,но мисля да го гледам Naughty

# 119
Моя приятелка работи в клиниката,където са им слагали зъбните протези и фасетите.От нея знам,че е имало хора,буквално без зъби или през зъб са имали и са ги оправили.Добре де,какъв човек трябва да си,че да ходиш без зъби!

Общи условия

Активация на акаунт