"Пълна промяна" по Нова ТВ

• 85 113
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Моя приятелка работи в клиниката,където са им слагали зъбните протези и фасетите.От нея знам,че е имало хора,буквално без зъби или през зъб са имали и са ги оправили.Добре де,какъв човек трябва да си,че да ходиш без зъби!
Болен и беден.
Или само беден.

# 121
  • София
Моя приятелка работи в клиниката,където са им слагали зъбните протези и фасетите.От нея знам,че е имало хора,буквално без зъби или през зъб са имали и са ги оправили.Добре де,какъв човек трябва да си,че да ходиш без зъби!
Болен и беден.
Или само беден.
Точно това щях да напиша и аз - има доста хора, за които 100 лв за един зъб са трудна работа. Sad

# 122
Пластмасов зъб е от 20 до 30 лв.Не 100.Това е цена за металокерамика.

# 123
Онзи ден видях, че в клиниката на др Мая Тачева има огромна обява - търсят желаещи за Пълна промяна...Аз лично бих се подложила, но не и пред камерите! Laughing

# 124
  • Пловдив
Ето интервю по темата с  М.Халваджиян: http://www.eva.bg/content/view/3014/59/lang,bg/

# 125
Имах възможност от близо да наблюдавам всички неща около предаването.Гледайите,няма да съжалявате.

# 126
Аз патката като си мисля, че днес ще ги представят и вардя ТВ-то от 19:00 още...А то..утре  Whistling

# 127
  • София
гледайте, струва си, много хубаво ще е направено, сигурна съм

# 128

Подробности някакви да кажете...

Ще почва в 20 часа ли и всеки ден ли ще е, как? Аз не съм запозната...  Embarassed

# 129
Онзи ден видях, че в клиниката на др Мая Тачева има огромна обява - търсят желаещи за Пълна промяна...Аз лично бих се подложила, но не и пред камерите! Laughing
Къде е тази обява?Дай повече инфо..

# 130
  • София

Ще почва в 20 часа ли и всеки ден ли ще е, как? Аз не съм запозната...  Embarassed

ще бъде всяка вечер от септември до декември, от понеделник до сряда от 20:00, доста динамично, няма да доскучее, ще се хареса

# 131

ще бъде всяка вечер от септември до декември, от понеделник до сряда от 20:00, доста динамично, няма да доскучее, ще се хареса

Благодаря, да бая време ще е...  Whistling Ако е интересно със сигурност ще се гледа  bowuu

# 132
След години ще се поизпъна малко,то е ясно.гърдите ми като увиснат и тях ще коригирам.Обаче няма да легна под ножа в българска клиника.И не говоря наизуст,имам приятелка,която пострада много лошо.Обаче в Пълна промяна мисля,че са избирали хора с  физически недъзи?Едно е да си поправиш нослето,друго е да отстраниш дефект,който ти пречи да работиш,да имаш гадже,изобщо да живееш като другите.Ако действително съм разбрала правилно и е така в това предаване,радвам се,че ще помогнат на такива хора безплатно.

# 133

е щом ти казваш ще гледам първата серия, но напоследък от тази ТВ нищо хубаво само реклами, за мен де, пък ще видя какво ще предложат, иначе за мен- не, не бих се подложила на операция от суета, по- скоро от нужда Peace

# 134
Вие бихте ли се навили професионалисти да ви изпълнят и най-смелите мечти, за сметка на това да ви дават по телевизията и всичко, което досега не сте харесвали и сте го възприемали като комплекс да "светне" пред погледите на милиони хора, за да бъде променено?

Бих се навила, ако имам нещо наистина сериозно за оправяне и нямам възможност да си го оправя сама. Имам предвид да си го платя и да си избера докторите. Иначе, не, не бих се подложила, защото ме е страх.

Моят зъбар е един от зъбарите в предаването  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт