"Пълна промяна" по Нова ТВ

• 85 128
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 135
днес представят  всички доктори.Утре дават операциите на първата участничка,на следващият ден на втората и на четвъртият ден лайф с дветеSimple Smile

# 136
приятно Shocked гледане

# 137
От 20ч ли ще почне? Накрая една ли ще иэберат  newsm78 ,эащото аэ съм гледала една пълна промяна в, която правят по две в предаване и накрая иэбират една ,която се класира эа финал и т. н.  а пък другото беше просто преобраэяване на хора беэ съэтеэание эа най красив накрая.

# 138
# 139
  • София
гледайте, струва си, много хубаво ще е направено, сигурна съм

Подробности някакви да кажете...

Ще почва в 20 часа ли и всеки ден ли ще е, как? Аз не съм запозната...  Embarassed

ще бъде всяка вечер от септември до декември, от понеделник до сряда от 20:00, доста динамично, няма да доскучее, ще се хареса

е щом ти казваш ще гледам първата серия, но напоследък от тази ТВ нищо хубаво само реклами, за мен де, пък ще видя какво ще предложат, иначе за мен- не, не бих се подложила на операция от суета, по- скоро от нужда Peace

да, наистина напоследък нищо хубаво не пускат, аз там само Господари на ефира гледам. С рекламните си блокове са непоносими, прекъсванията са им по над 6 минути, което си е убийствено, аз забравям какво съм гледала...но гледах малко от първата промяна и останах приятно изненадана, честно казано не очаквах че ще се справят. доста динамично се случват действията, макар и много подробно...и аз като теб не бих се подложила от суета, само от нужда на такъв вид операции, особено след като видиш как става..доста гадничко изглежда  Sick

# 140
не ща и да знам как става, аз съм си вече предубедена, защото тръгват с голяма реклама- гледайте, не изпускайте и като ги слушах- щяло да има стриптиз, разводи..., к..... истории с 2 думи и викам това ще е като брадърите- нищо съществено, само сеири, но ще видим Wink

# 141
  • София
не ща и да знам как става, аз съм си вече предубедена, защото тръгват с голяма реклама- гледайте, не изпускайте и като ги слушах- щяло да има стриптиз, разводи..., к..... истории с 2 думи и викам това ще е като брадърите- нищо съществено, само сеири, но ще видим Wink

това което видях няма нищо общо с другите простотии, много се доближава до тази "п.промяна", която вървеше по Фокс-а, само дето май няма да е по 2 промени в предаване, а по 1.

# 142
  • София
как ви се струва? на някои има доста какво да се работи върху тях...много ми е любопитен резултата...

# 143
Гледам, ледам и не вярвам...То повечето участнички са наистина симпатични жени.. Hug

Как може сестрата на едната да каже" която и снимка да пратиш не е проблем, на всяка си грозна" Sick #Crazy

# 144
Запис
абе не знам ама тая дето си свали сутиена според мен най се нуждае
а иначе това което го е казала сестрата - даа много кофти

# 145
  • София
Гледам, ледам и не вярвам...То повечето участнички са наистина симпатични жени.. Hug

Как може сестрата на едната да каже" която и снимка да пратиш не е проблем, на всяка си грозна" Sick #Crazy

или пък съпруга на другата да и каже "Лелее, щом са те избрали...значи наистина си много грозна...."
думи нямам!!!

# 146
абе не знам ама тая дето си свали сутиена според мен най се нуждае

И аз смятам, че тя наистина се нужда от оперативна намеса..., може би и някоя от другите участнички, но не повече от 2-3... Като цяло според мен всички са си съвсем нормални хорица и в сравнение с другите пълни промени в другите страни - няма нищо общо и съм меко казано разочарована още в началото на предаването сякаш...  Confused

# 147
Много се радвам за момичето с алопеция тоталис, това без косата, че са я избрали!
Дано да я направят добре!

# 148
бързам да се изкажа относно предаването: каквото очаквах, всичко почна добре, сериозно, разговори, специалисти, наистина проблемни случаи, докато накрая не представиха Азис Shocked идеята и концепцията ми харесват, но пак не бягат от стремежа хората да ги гледат заради сеирите ooooh!

# 149
бързам да се изкажа относно предаването: каквото очаквах, всичко почна добре, сериозно, разговори, специалисти, наистина проблемни случаи, докато накрая не представиха Азис Shocked идеята и концепцията ми харесват, но пак не бягат от стремежа хората да ги гледат заради сеирите ooooh!

Че тя Мадлен Алгафари си го каза...Избирали са хора, които биха били интересни от телевизионна гледна точка... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт