"Пълна промяна" по Нова ТВ

• 84 961
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 480
бе не знам за участниците,ама тоя зъболекар много ме кефи(как му беше името) Blush

# 481
бе не знам за участниците,ама тоя зъболекар много ме кефи(как му беше името) Blush

ммммммммммммм,
и ти ли  newsm47

# 482
Гайс Бадер.Май е арабин

# 483

ммммммммммммм,
и ти ли  newsm47
чак се чувствам виновна Blushискам и аз да ходя на пълна промяна Laughing

# 484
а,аз само на зъболекар  Crazy

# 485
а,аз само на зъболекар  Crazy
може... Joy

# 486
и аз имам зъби за оправяне  Mr. Green

# 487
А тази Дарина да си беше поискала да й поналеят от мазнините, дето й изсмукаха в горната устна ли? За мене  с тая малката горна устна си е супер грозно! SickНе мога да го проумея - как може да си пропиляват шанса тия хора!

# 488
Подиграха се с това момиче.

# 489
Подиграха се с това момиче.
Защо?

# 490
  • somewhere over the rainbow
Трябваше да й повдигнат очите на Дарина - ъглите Flutter  Но тя не си поиска, явно си ги харесва Thinking  Наистина си пропиля шанса Confused
А тая с 4-те брака, к'во, да не се притеснява, че няма да се ожени, като е грозна? Mr. Green

# 491
# 492
  • София

Защо, гледах Сървайвър, какво съм изпуснала  newsm78
Хванах само накрая като се прегръщаше с мъжа си

# 493
Ми пропиля си шанса , защото имаше сто неща, които трябваше да си коригира по лицето - а тя даже незбнае и какво да си поиска!

# 494
Носът й беше все толкова голям, кожата все така лъскава и пъпчива на гърба. Откъм коса никаква промяна, да не говорим как я бяха струпали за финали, тази рокля не е за нейното тяло и то пък с ботуши, изглеждаше толкова безформена. Промяната не беше кой знае каква, но то момичето не беше и някое чудовище.

Общи условия

Активация на акаунт