"Пълна промяна" по Нова ТВ

• 84 939
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 495
Зна4и не съм изтървала, 4е не съм я гледала.

# 496
  • София
И аз изпуснах повечето от предаването.
Но и правиха педикюр с апликации на ноктите и после и сложиха ботуши. Shocked
Никой не видя педикюра.

# 497
# 498
На мен не ми хареса как я направиха, имаше още много други неща эа пипане Naughty

# 499
Брадичката трябваше да и пооправят, малко напред е изнесена. А и за очите съм съгласна  Peace
Аз се чудя, не трябва ли лекаря да определя от какво има нужда и какво би и отивало, както е в "Цената на красотата"

# 500
Не можах да разбера, дали коригираха глезените на момичето (така разбрах от ретроспекцията накрая - изпуснах представянето и операциите), защото "стилистката" Кремена "деликатно" каза на девойката, че има проблем с глезените, а според нея и мъжете, те и коленете са най-секси в тялото на една жена...
Горкото момиче, изглеждаше ужасно накрая (според мен) в тази рокля и с тези ботуши, за прическата да не говоря...И можеха да махнат кадъра, в който се подаваше зърното на едната гърда от деколтето й.

# 501
И можеха да махнат кадъра, в който се подаваше зърното на едната гърда от деколтето й.
#Crazy Вярно ли е аз къде съм зяпала ама то ше се побърка това ли да гледам Сървайвър ли да гледам? Crazy

# 502
Да,оправиха й глезените.Ама тия ботуши с тая рокля нещо не ме изкефиха Naughty

# 503
  • гр.Добрич
Тези каубойски ботуши на какво и ходеха? Носа и неше станал като една камба, а това със зърното наистина беше грозно. Освен зъбите друго не ми харесва досега.

# 504
е,добре я направиха-на мен ми хареса  Peace обаче не гледах цялото предаване ..само накрая 2-3 минути.
роклята също е хубава-с две думи по-добре сега,отколкото преди  Mr. Green

# 505
  • София
Гледах и така и не видях Пълна Промяна.Виждах повече грим по нея.Силиконовия бюст и той не се забелязваше особенно.   #Crazy

# 506
И на мен не ми хареса снощната промяна, в никакъв случай не беше "пълна". За ботушите  Sick, аз си представям тази рокля с хубави сандали на висок ток - тя мереше такива в магазина. НО има хора. които преценяват по-добре явно тези неща  Laughing

# 507
Тези каубойски ботуши на какво и ходеха? Носа и неше станал като една камба, а това със зърното наистина беше грозно. Освен зъбите друго не ми харесва досега.

може тя да е държала да се види кадъра, недейте така hahaha

# 508
И на мен не ми хареса снощната промяна, в никакъв случай не беше "пълна". За ботушите  Sick, аз си представям тази рокля с хубави сандали на висок ток - тя мереше такива в магазина. НО има хора. които преценяват по-добре явно тези неща  Laughing
Те другите хора не преценяват,а по скоро налагат своя вкус

# 509
Те другите хора не преценяват,а по скоро налагат своя вкус

В случая хората не са капацитет в бранша  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт