"Пълна промяна" по Нова ТВ

• 84 935
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 510
Снощи гледах предаването.Много ми харесаха ботушите в комбинация с елегантната рокля.

# 511
И на мен не ми хареса снощната промяна, в никакъв случай не беше "пълна". За ботушите  Sick, аз си представям тази рокля с хубави сандали на висок ток - тя мереше такива в магазина. НО има хора. които преценяват по-добре явно тези неща  Laughing
Те другите хора не преценяват,а по скоро налагат своя вкус

Ми незнам, мен лично Кремена ми харесва как ги прави, обаче понякога малко прекалява (ако си спомняте Гала когато още водеше На кафе, имаше дни в които прическата и приличаше на кошер), та и така с тези ботушки  Crazy. Ама може на момичето глезените още да са били подпухнали, нали доктора каза че е много дълъг възстановителния период  Thinking

# 512
Тя и на Кремена прическата е  егати прическата.Хич не ме кефи тая мацка Naughty

# 513
  • по пътя на светлината
Прическите на Кремена и стила на дрехите ми напомнят за едно мое любимо детско филмче-,,Призраци в блока,,-може би от него черпи идеи за стила който предлага........... LaughingГала си я харесвах с класическата визия,откакто се остави в ръцете на Кремена,все по често ми прелича на лоша героиня(да не уточнявам думата,че ще прозвучи грубо) от детските филмчета. Laughing

# 514
А само на мен ли ми се стори , че мъжа й беше с лак и някакви декорации по него?!? Имам впредвид мъжа на "пълната промяна"? newsm78

# 515
  • до една звездичка
От всичко, което гледах дотук в "Пълна промяна", според мен само втората жена - Видинчанката - действително претърпя някаква съществена и заслужаваща си да се гледа промяна.
Първата мацка според мен нямаше кой знае какви визуални проблеми и разкрасяването и се дължеше най-вече на грима, а за третата....тя, според мен, не знаеше какво да си поиска като корекция.....

# 516
Да си кажа и аз. До тук изобщо не видях някаква пълна промяна. Специално за снощната мисля, че единственият проблем на мацката - носа, не беше разрешен успешно /върха на носа си е пак надолу/. В лицето, ако се махне грима, едва ли ще има съществена разлика. Иначе липосукциите - о.к., но като си започнал на 24 и то преди да си родил, какво ли те очаква по-нататък като процедури и на какъв интервал от време newsm78

# 517
Според мен липсвя един от най-важните елементи на американската версия на Пълна промяна. По принцип там винаги като се появява стилиста обяснява на дамата какви дрехи й ходят и какд а се облича, какви са особеностите на тялотот й, а не просто влиза в скъп бутик кара я да пробва две рокли и айде финал. Същото важи и за гримыорите. На мен лично съчетанието не ми хареса. Не ми хареса това, че обличат по някаква "тема"-горска принцеса. Горска принцеса(с ботуши стил "див запад") Simple Smile

# 518
гледала съм само снощното предаване и то от средата, незнам как е било досега, но мисля, че вместо да дават 2 мин. как Кремена паркира колата си, влиза в сградата и се качва на ескалатора, можеше за това време, да посъветва момичето как да се облича от тук нанатък. Да пробва 2-3 по-ежедневни неща, да обясни пропорционално какви дължини трябва да носи, спрямо ръстта и формите на тялото си. Кое трябва да избягва и на какво да набляга. Така косвено помага и на зрителките.Аз друго не разбрах, освен, че не трябва да носи боти и обувки с каишка на глезена, заради "проблемния" й (коригиран) такъв, и че може да понесе по-смел принт за представянето...
В това предаване акцентът е девойката и освен физически тя трябва да претърпи промяна и в начина си на обличане занапред като стил или ако не, то поне да бъде посъветвана кое е най-добро за нея.

# 519
lavv, взе ми го от устата направо  Laughing

# 520
А само на мен ли ми се стори , че мъжа й беше с лак и някакви декорации по него?!? Имам впредвид мъжа на "пълната промяна"? newsm78

Имаше да Laughing  Абе я споделете за невежите как се намаляват глезени newsm78

# 521
Ами намаляват се от глупост Mr. GreenАз никога не бих дала пари за такова нещо а и не бих се подложила...Виж, за нещо разкрасяващо . ОК ама глезените...

# 522

Имаше да Laughing  Абе я споделете за невежите как се намаляват глезени newsm78

На последната участничка всъщност и направиха липосукция от глезените до коляното -източиха и мазнините от там.Но има жени, на които структурата им е просто такава и в тази част е повече мускул.При тях не знам как се процедира.

# 523
като се замисля, това е подобно на промянта каквато правеха в Огледала /не съм го гледала скоро/ - хващат лелка от пазара и ... маникюр, фризьор и тоалет. В смисъл нищо от тези промени, които им правят сега, не са трайни, освен корекцията на нос може би. Зъбите се хабят, имплантантите се сменят, липосукцията трябва да е редовна. Да не говорим за неспортуващите променени, дали после ще започнат упражнения  newsm78, защото сега са посетили няколко пъти фитнеса. Дали това наистина ще промени живота им? Да спортуват, да пазят диета, да се поддържат по козметици и пр., което често е съпътствано с големи разходи.

# 524
  • до една звездичка
гледала съм само снощното предаване и то от средата, незнам как е било досега, но мисля, че вместо да дават 2 мин. как Кремена паркира колата си, влиза в сградата и се качва на ескалатора, можеше за това време, да посъветва момичето как да се облича от тук нанатък. Да пробва 2-3 по-ежедневни неща, да обясни пропорционално какви дължини трябва да носи, спрямо ръстта и формите на тялото си. Кое трябва да избягва и на какво да набляга. Така косвено помага и на зрителките.Аз друго не разбрах, освен, че не трябва да носи боти и обувки с каишка на глезена, заради "проблемния" й (коригиран) такъв, и че може да понесе по-смел принт за представянето...
В това предаване акцентът е девойката и освен физически тя трябва да претърпи промяна и в начина си на обличане занапред като стил или ако не, то поне да бъде посъветвана кое е най-добро за нея.

За да може да даде качествен и професионален съвет за нещата, които споменаваш по-горе, човека трябва НАИСТИНА да бъде стилист, да ума усет и вкус - а Кременчето, милото е на СВЕТЛИННИ ГОДИНИ от нужния професионализъм и знания.
Но това вече стана запазена марка на Магърдич - да вкарва целия си род в предаванията, които продуцира - грозната му жена - стилист; баба му - маникюрист; шуренайко му - кранист....
Абе, българска работа (даже и българска не е в случая:))

Общи условия

Активация на акаунт