"Пълна промяна" по Нова ТВ

• 84 914
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 570
  • Все на втория етаж
Тази жена има страхотна усмивка. По мое мнение цвета на косата и очите преди промените й отиваше много повече. Русото нещо не е за нея. Иначе по тялото си личеше че има корекции, бая по- слаба от влизането беше.

п.п. С тази " Пълна промяна " съм се побъркала, тази нощ сънувах че съм там и ми направиха ужасен крив нос / моят е чип и си го харесвам / и ужасен увиснал бюст / и бюста си харесвам/ та сутринта се събудих от зор, плувнала в пот, чак си попипах носа, да се убедя че си е моя. Мъж ми каза, че ми спира телевизията. Crazy

# 571
Ето малко историйки за Пълна промяна.Гала е получила 150 000лв. като водеща.Всички пластични херурзи се изпокарали кой кого ще прави.А за Кремена Халваджиян -без думи поредната гавра с хората пълен смях...

# 572
Ето малко историйки за Пълна промяна.Гала е получила 150 000лв. като водеща.

#Crazy А учители и доктори вземат по 300 лв! Опс забравих, че ролята на Гала е от някво съществено значение...

# 573
Цитат
Кремена Халваджиян си закачи портрета в тоалетната

Скандалната стилистка Кремена Халваджиян наскоро закачила собствения си портрет зад тоалетната чиния вкъщи. На снимката тя гледала страховито, а целта на мероприятието била да напомня на мъжа си и сина си да свалят вдигнатия капак на тоалетната чиния. "... Повече успявам, когато приложа чувство за хумор - със скандали и викове нищо не се постига", разкри Кремена.

Пълен сдух!

# 574
  • варна
Баси жълтата коса, ама направо много смешна бяха я направили тази учасничка.Мъжо се прибра тъкмо като даваха крайният резултат от "промяната" и вика "къв е тоя травестит?" Joy Joy Joy

# 575
Момичета аз да направя коментар от медицинска гледна точка. Изумена съм, че на жена на 39 години се прави такъв агресивен фейс лифтинг и Д-р Георгиев каза, че са изрязали по 3 (или 3 общо - признавам си, не разбрах) см кожа от лицето!  Shocked Това е простооооо... нямам думи! Искам да видя тази жена след 5 години... какво мислите? За косата, роклята и грима, че и чепиците - без коментар! Sick

# 576
Гала е взела 150 000 лева, ама без единицата отпред  Naughty

# 577
Гала е взела 150 000 лева, ама без единицата отпред  Naughty

Пак са и много Mr. Green

# 578
Цитат

Скандалната стилистка Кремена Халваджиян наскоро закачила собствения си портрет зад тоалетната чиния вкъщи. На снимката тя гледала страховито, а целта на мероприятието била да напомня на мъжа си и сина си да свалят вдигнатия капак на тоалетната чиния. "... Повече успявам, когато приложа чувство за хумор - със скандали и викове нищо не се постига", разкри Кремена.

Пълен сдух!

doh

# 579
Цитат

Пълен сдух!

doh

тва ако е вярно Shocked

# 580
  • Бургас
И аз нещо не съм очарована от промяната днес. Защо си мисля, че ако не беше руса, щеше да изглежда много по-добре. newsm78
  Аааааа,не мога да се стърпя да не се включа.Направо се изгавриха с жената накрая-наистина това жълто на главата въобще не й отиваше,а колкото грим й бяха напляскали  #Crazy даже мъж ми се възмути...Ако я видим без тоновете грим и сините лещи какво ще им стане на продуцентите-нали целта уж е да видим промяната на човека,а не уменията на гримьорите-бояджии  #Cussing out

# 581
Цитат

Пълен сдух!
   Преди време в предаването на Гала"На кафе" имаха поредното честване на великата стилистка Халваджян.След като й облизаха  краката и прегракнаха да я възхваляват,направиха малко показно,на което талантът й да блесне.Нещастната Мадлен бе опитното зайче за промяна,някаква ужасна,фалшива садо-мазо визия Sick Естествено,Креми не пипна нищо,щото не може,само даваше несигурни,колебливи наставления на стилиста и гримьора,и изглеждаше ужасно глупаво-нито знаеше какво да каже,нито да го направи.И още някакви изяви,та чак ми стана жал за нея и Гала,дето така се излагат с този театър.Естествено,че с мъж като нейния много врати ще й се отворят,ама защо точно тази си е избрала,дето най не й се удава...

# 582
  • Ямбол
За мен това беше най-кофти промяната от към облекло грим и прическа.
Ужас просто. Даже не можах да се зарадвам за жената. Така я бяха оклепали...
И тия лещи вече в ... ми бъркат  #Cussing out

# 583
  • София
Русия цвят на косата не беше най-доброто, което можеше да се направи за жената. Също така според мен трябваше да поотслабне аще 5-6 кг. и да потренира малко по-дълго време.

# 584
И аз си останах с впечатлението, че не е отслабнала достатъчно и е можела да потренира повече, всъщност ми мина през главата, че дефакто не са стояли там по 3 месеца, ами по-малко?! скандално, а #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт