"Пълна промяна" по Нова ТВ

• 84 863
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 885
''Патешко русо'' ми е отвратително,без значение отива или не на някого.Ужасен цвят.

Шушони,ти на живо ли си я виждала?Как ти изглежда?Интересно ми е.

# 886
Изглежда...щастлива, много щастлива.  Rolling Eyes

# 887
Все пак целта на предаването не е перфектна универсална визия на участниците, която допада на всички, а висок рейтинг. Именно това целят нестандартните комбинации и "пропуските". Правят участничките, но не всичко ви харесва и ви е интересно понеже сядате да гледате и ви е интересно да виите, какво са пропуснали, как е можело да стане косата по-добре, как може да изберат такива обувки. Интересно ви е това да си представите как вие бихте направили участничката, а и все пак универсална визия няма.

# 888
А това е най-важно.

# 889
Надявам се във второто издание на "Пълна промяна" да ни покажат как се е променил животът на всичките участници.  Thinking

# 890
Липсва ни класа! Фолкиндустрията налага предизвикателен и вулгарен модел на облекло, грим, прически, поведение. Обиден за жените, ако питате мен, но това е друга тема. Нали сте чували, че чужденците като погледат фолкканал и после питат къде са телефоните на момичетата Sick 
Това е истината!  Peace

Нека е щастлива жената! Като знаеш такива подробности за нея, явно си запозната по отблизо. Какво стана с този млад, влюбен в нея n-ти съпруг? Защо се наложи да викат някакъв племенник, който току що я бил видял на лайфа?! Нещо ни спестиха! Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 30 сеп 2007, 13:23 от Кристал

# 891
Все пак целта на предаването не е перфектна универсална визия на участниците, която допада на всички, а висок рейтинг. Именно това целят нестандартните комбинации и "пропуските".

Lavv, според мен целта на Пълна промяна е "перфектна" визия на участниците, която трябва да е адекватна за самите тях (а не толкова да допадне на "драгия зрител"). Затова е събран целия този  екип от специалисти + гримьори, фризьори (Кремена поначало има и две асистентки, незнам дали участват в това предаване, сигурно да)...Предаване от този тип трябва естетически да образова и възпитава публиката с адекватни решения и полезни съвети. А иначе е ясно, че резултата няма да се хареса на всички.
Пропуските в промяната не са стратегия. Стилистът не би рискувал репутацията си със съзнателни пропуски, той просто толкова може. И целта на стайлинга поначало е да намериш най-доброто решение за човека, за неговото излъчване и типаж, а не да направиш собствения си кеф или да "наложиш" своя начин на обличане.

Най-важното е участниците да са щастливи от крайния резултат, а ние тука само си чешем езиците.

# 892
Има ли някой идея кой е магазина, в който обуват участниците? Много ми харесаха обувките. Имаше избор...

# 893
Какво стана с този млад, влубен в нея n-ти съпруг? Защо се наложи да викат някакъв племенник, който току що я бил видял на лайфа?! Нещо ни спестиха! Rolling Eyes

И аз това си мислех Thinking

# 894
Има ли някой идея кой е магазина, в който обуват участниците? Много ми харесаха обувките. Имаше избор...
Pepina M,  пл. Славейков 9

# 895
Какво стана с този млад, влубен в нея n-ти съпруг? Защо се наложи да викат някакъв племенник, който току що я бил видял на лайфа?! Нещо ни спестиха! Rolling Eyes

Кажете по-подробно, защото аз не знам за какво говорите..Какъв племеник?Кога се е наложило да го викат? И какво за последният и съпруг? Гледах я вчера в Имаш поща и там каза, че мъжът и много си я бил харесвал. И кръстникът и я хареса. Добре я направиха..ЗА мен това е пълна промяна, а не като другите- отгоре, отгоре(Ама и как да е иначе, след като повечето са на по 20 и няколко и нямат нужда от кой знае какво  Wink)

# 896
  • по пътя на светлината

Не съм гледала предаването,но ако въпросния възлюбен е гледал процедурите,които са извършвани по нея в оперативната, сигурно не се чувства много комфортно да е с нея въпреки видимата промяна,ще му трябва време да преодолее стреса(слабо казано) от видяното.

# 897
Pepina M,  пл. Славейков 9

Благодаря много!   bouquet

# 898

Не съм гледала предаването,но ако въпросния възлюбен е гледал процедурите,които са извършвани по нея в оперативната, сигурно не се чувства много комфортно да е с нея въпреки видимата промяна,ще му трябва време да преодолее стреса(слабо казано) от видяното.

Не разбирам..Първо никой янма да го пусне в операционната и второ, дори и да е видял, какво от това?НАистина не виждам да има проблем и ако да, какъв е той. В Имаш поща, вчера не казаха нищо за проблем между нея и съпругът и.

Кажете повече за този племенник, кога и защо са го викали, защо мислите, че са спестили нещо...

# 899
  • София
Ама, наистина, защо мъжът на Денка не беше там?
Та той беше две седмиципреди това при Милен Цветков.Това предаване в сряда е на запис, не е ясно дали е правено преди или след участието му при Милен.Ако е след това, може мъжът да се е почувствал обиден от странните коментари на Милен, че бракът му бил аха-аха застрашен от собствената му персона.Ако човекът е помислил, че пак ще бъде подложен на подобни коментари, нищо чудно просто да е отказал да участва в тая историйка.

Общи условия

Активация на акаунт