"Пълна промяна" по Нова ТВ

• 84 613
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 1 350
  • София
Ах, как чудничко й разкараха паласките и слонския гръб!!!
Браво!
С тези меса в горната част на тялото щеше да се мъчи, докато крачетата й станат на клечки, а сега ще си доотслабне равномерно.
Хубаво момиче.
И талийка й докараха...браво.
И ревах, признавам си, това дете, като ревна и аз след него....

И мъжът й е някакъв готин тип, изобщо, хубаво стана с това момиче!!!

Можеше прическата й да не е като на Азис, ама като си е хубаво момичето, трудно може да бъде загрозено.Пък и вече не ми пука за стайлингите на К.Х.
Важното е, че се получи промяната.

Сега ми е интересно какви бяха тези фасети, дето й запазиха емайла на зъбите.Щото нейните зъби наистина станаха много добре, съвсем като истински.

# 1 351

браво,и аз се радвам за нея

# 1 352
Ох страхотна стана, направо сияеше !  Heart Eyes Нямам търпение да я видим след време, наистина заслужаваше промяната  Peace

# 1 353
Личеше си,че мацето е готин човек  Grinning Изглеждаше ми супер радостна,дано и така да се е чувствала и така да бъде занапред,заслужила си го е.А относно Кремена - няма начин да не се изложи във всяко предаване иначе няма да е Кремена.Не и ли писна всички да ги прави руси незнам  newsm78.Няма ли най-накрая тая жена да разбере,че не на всички им отива тоя цвят.Ейййй вече ми писна от тоя рус цвят  #Cussing out

# 1 354
  • Все на втория етаж
Стана страхотна, има невероятен чар това момиче. Още в началото ми хареса, а пък как я направиха, беше супер. Направи ми впечатление обаче че този път не даваха коремната операция и тази на гърдите. Предаването беше много скомно от към кървища.

# 1 355
....Сега ми е интересно какви бяха тези фасети, дето й запазиха емайла на зъбите.Щото нейните зъби наистина станаха много добре, съвсем като истински.
Фасетите ги слагат за избелване на зъбите.
С тях трябва да спиш не знам си колко време,
за да има резултат. Знам само, че веществото,
с което трябва да спиш те кара да чустваш венците си доста болезнени.
Обаче резултата е зашеметяващ... Crazy

# 1 356
ей, не можа да се мине и този път без някое кофти определение за външността й - толкова ли не може да схванете, че всеки има различна конструкция и дори не би била симпатична, ако не беше 'по-сочна', например.

# 1 357
  • София
....Сега ми е интересно какви бяха тези фасети, дето й запазиха емайла на зъбите.Щото нейните зъби наистина станаха много добре, съвсем като истински.
Фасетите ги слагат за избелване на зъбите.
С тях трябва да спиш не знам си колко време,
за да има резултат. Знам само, че веществото,
с което трябва да спиш те кара да чустваш венците си доста болезнени.
Обаче резултата е зашеметяващ... Crazy

А, не, те й ги избелиха с лампа - намазват те и те осветяват, така се избелват.После, в домашни условия ползваш нещо като шина, която е мека и направена по отливка от собствените зъби, в която се слага от избелващия гел.
Аз не за това питах, а за фасетите - те се изработват и се слагат на зъбите.Обикновено зъбите се изпиляват, ама тези бяха някакви супер тънки, така казаха, и при тях не се нарушава дори емайлът на зъба.
Ето това ме заинтригува.
Ти не забеляза ли, че зъбите й са други - бяха леко криви, а след фасетите са идеални.

# 1 358
  • София
Сега ще кажете, че не е така, ама аз да си кажа...
Като едно момиче е хубаво и дебеличко, не може ли само да си свали килцата - с режим, спорт и т.н. Невъзможно ли е, воля ли й липсва? Задължително ли е да се подлага на липосукция?! И това не действа ли деморализиращо на други закръгленички - че аджеба само така става хубавата фигура, а не с лични усилия?! И аз не знам, разсъждавам си...

# 1 359
.....ааааааааааааааааааа........ yes

Всъщност, зъбите май не са нейните....

# 1 360
  • София
Само да кажа, че като казах "слонски гръб", не исках да обидя момичето.Просто, доколкото зная, тези натрупвания в тази част на тялото така се наричат.
И наистина много трудно се смъкват.В това отношение липосукцията просто много й помогна, щеше да се измъчи, докато ги махне.А крачката й щяха да се стопят.Сега е равномерна, ако продължи отслабването, ще стане страхотна.Но и в момента е много, много добре.
И за брадичката много се зарадвах.Прекрасно й е лицето, а като получи контур, просто стана страхотно.
НАистина килограмите деформират чертите.
Много, мнго се радвам за момичето.
И ако някой каже, че си е била хубава и преди, ще се съглася, но няма да се съглася, че не е била достойна за промяна.
Фактът, че все е правила безуспешни опити да отслабне, а сега успя, доказва, че промяната е била нужна за нея.
А и абдоминалната пластика беше необходима при нея.Няма начин един такъв корем, каъвто й беше в началото, да се прибере до размерите, които имаше след пластиката само с фитнес.

# 1 361
  • София
Като едно момиче е хубаво и дебеличко, не може ли само да си свали килцата - с режим, спорт и т.н. Невъзможно ли е, воля ли й липсва? Задължително ли е да се подлага на липосукция?! И това не действа ли деморализиращо на други закръгленички - че аджеба само така става хубавата фигура, а не с лични усилия?! И аз не знам, разсъждавам си...

Разсъждаваш в грешна посока.
Аз писах достатъчно по въпроса.
Може да отслабне - да.Обаче щеше да се сдобие с онова телце, дето е като портокал на клечки.
Коремът се нуждаеше от абдоминална пластика.
Двойната брадичка почти не се влияе от диети, а след тях кожата зверски увисва.
След липо в тази част на тялото кожата се свива и контурът е красив.
Изсмуканите мазнини на определени места ще й помогнат да отслабва равномерно.
И още нещо - тя беше на режим и спазваше диета.
Вероятно през целия си живот е правила все това, но едва сега успя.

# 1 362
За другите не знам, ама за Силвето съм свидетел,
че в последните години пази постоянни диети,
и отделя от свободното си време и за спорт.
Както казах- доста суетна е! Wink

# 1 363
Някой знае ли дали има епизода от вчера в нета някъде, че не успях да го видя, а ме интересува работата на д-р Кадурина? или която е гледал да обясни! Мерси

# 1 364
Много ми стана симпатична и на мен Силвето. Гала също много ме кефи- как й съчувстваше, как плачеше с нея и детенцето.
Само това русо... в гръб като я дадоха точно на Азис ми приличаше.
Въобще Кременчето с всеки изминал брой все повече се излага професионално.

Общи условия

Активация на акаунт