"Пълна промяна" по Нова ТВ

• 84 538
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 1 455
Малко да ви "подгрея" преди предаването.                                                                                               
Цитат
Доста пошло е всичко,което продължава в Пълна промяна.Както писах и преди Вие си правите преди всичко реклама на вас и съвсем съвсем малко давате самите участнички.Вярно ли е ,че сте направили шоуто със съвсем нищожен бюджет,защото самите лекари правят всичко без пари защото вие им правите рекламата.И господин Халваджиян е прибрал около 3000000 лв..Браво на това му казвам аз Аферим арменец ти само баба ти и дядо ти не си направил помощен персонал в предаването ти.Защо смятате българския народ за толкова прост не знам,но че няма да ви поверят втория сезон на Пълна промяна и това ще е факт-То бива шуро баджанащина,но вие вече прекалихте.Не мислете хората за толкова прости и глупави,заслепени и малоумни.Вие самите се изживявате като някакви звезди,а наистина докторите,които толкова правят и дават и невъзможното от себе си ги оставате на заден план.Какво толкова прави психоложката не става ясноКремена ги прави гротесни с тези прически.Вили Боршукова ли дето им слага коси не се знае с какъв произход,ама наистина ли ни смятате за толкова невежи.То неса превземки от страна на Кремена и Мадлена,то не са пози е хайде стига де знаем ви колко пари струвате.Слезте малко на земята.И на фона на всичко случващо се в тази държава е меко казано цинично парадирането на висок стандарт по този начин.Дерзайте Не сте велики напротив много сте жалки включително и ти Гала стана копие на приятелката ти Кремена .Вече нямаш нищо общо с онази Гала от Невада.Смешноооооооооооо многоооооооо смешнииииииии сте

# 1 456
За мен промяната от тази вечер беше много важна...и в личен план. Разбрах за името и произхода на този синдром, който от години ме интересува. Д-р Ники Георгиев се справи, дано жената е истински щастлива!

Последна редакция: пн, 22 окт 2007, 21:14 от msbilt

# 1 457
  • Габрово
Промяната беше доста сполучлива според мен, ама и на тази участничка носът й си остана големичък въпреки намесата Rolling Eyes
Иначе не разбрах това "мяууу" с какво точно спомогва за да се чувства една жена по-женствена, ама какво ли разбирам аз от психотерапия Mr. Green

# 1 458
  • София
Мадлен и при Гала навремето беше споменала за този метод.Явно си го обича.Някаква терапия за себеизява ще да е - мяукаш и се отърсваш от комплексите, ставаш съблазнителка. Mr. Green

# 1 459
А Мадлен мияукала ли е, ме интересува?... Simple Smile

# 1 460
  • София
Ми, тя изглежда като актриса, като го показва, маниерничи, а жените изглеждат глуповато.

# 1 461
За мен промяната от тази вечер беше много важна...и в личен план. Разбрах за името и произхода на този синдром, който от години ме интересува. Д-р Ники Георгиев се справи, дано жената е истински щастлива!
Какъв синдром?
Изпуснах началото Rolling Eyes

# 1 462
  • София
Какъв синдром?

Не му запомних името, ама е нещо, при което ти изчезват мазнините от лицето.Нямаш мастна тъкан.Доста е гадничко и зловещо.

# 1 463
Какъв синдром?

Не му запомних името, ама е нещо, при което ти изчезват мазнините от лицето.Нямаш мастна тъкан.Доста е гадничко и зловещо.
Ужас Cry
Гадно е.

# 1 464
Можеби затова е имало проблеми и след промяната,болест си е болест,някакъв синдром беше  newsm78

# 1 465
Нещо с Р беше. Жалко за отхвърлянето след Промяната, дано не е било сериозно и сега пак си изглежда добре женицата! Много хубава стана. Praynig

# 1 466
  • варна
На мене промяната тази мечер определено ми хареса Peace

# 1 467
Синдром на Пери-Ромберг се казва.Не позволява задържането на мазнини не само в лицето,но и по цялата горна част на тялото.Изглеждаше като мъж-с изсечени черти и прилепнала по черепа кожа.
След промяната беше мнооого по-добре,но Кремена пак измъдри една прическа,така че жената заприлича на травестит.

# 1 468
  • София
Все още не е потвърдено, че си е върнала първоначалния вид.Но е факт, че при липофилинга не е нужно да имаш какъвто и да било синдром, за да се резорбира мастната тъкан.Затова се налага повторна имплантация.
След нея уж гарантират години запазване на ефекта.
Много жени си правят липофилинг на устните, например.При някои ефектът се запазва 6 месеца, после се повтаря проседурата и остава за години.При други ефектът е много, много краткотраен - седмици, да речем.
Различно е.
А тя е и със синдром, не зная какво се е случило, ще разберем.

# 1 469
Малко да ви "подгрея" преди предаването.                                                                                               
Цитат
Доста пошло е всичко,което продължава в Пълна промяна.Както писах и преди Вие си правите преди всичко реклама на вас и съвсем съвсем малко давате самите участнички.Вярно ли е ,че сте направили шоуто със съвсем нищожен бюджет,защото самите лекари правят всичко без пари защото вие им правите рекламата.И господин Халваджиян е прибрал около 3000000 лв..Браво на това му казвам аз Аферим арменец ти само баба ти и дядо ти не си направил помощен персонал в предаването ти.Защо смятате българския народ за толкова прост не знам,но че няма да ви поверят втория сезон на Пълна промяна и това ще е факт-То бива шуро баджанащина,но вие вече прекалихте.Не мислете хората за толкова прости и глупави,заслепени и малоумни.Вие самите се изживявате като някакви звезди,а наистина докторите,които толкова правят и дават и невъзможното от себе си ги оставате на заден план.Какво толкова прави психоложката не става ясноКремена ги прави гротесни с тези прически.Вили Боршукова ли дето им слага коси не се знае с какъв произход,ама наистина ли ни смятате за толкова невежи.То неса превземки от страна на Кремена и Мадлена,то не са пози е хайде стига де знаем ви колко пари струвате.Слезте малко на земята.И на фона на всичко случващо се в тази държава е меко казано цинично парадирането на висок стандарт по този начин.Дерзайте Не сте велики напротив много сте жалки включително и ти Гала стана копие на приятелката ти Кремена .Вече нямаш нищо общо с онази Гала от Невада.Смешноооооооооооо многоооооооо смешнииииииии сте

А този бисер кой кой го написал? newsm78  Защо е толкова много критика? Защо никога не се оценя нищо ново започнато в България...  Tired  Защо винаги трябва да плюем , вместо да погледнем позитивно на нещата. И да благодарим на  тези хора ,включително и Кремена  че помагат на толкова жени.... Rolling Eyes Защото именно  тя се е сетила за това...и е поела инициатива и реализирала всичко.Маааалко благодарност поне...!

Последна редакция: вт, 23 окт 2007, 02:11 от roza66

Общи условия

Активация на акаунт