Раждане в МБАЛ Вита, гр. София - тема 12

• 29 870
  • 664
  •   7
Отговори
# 165
Аз съм ходила при Крумов и бях много доволна, даже исках при него да се следя, ама той не проследява.

# 166
  • Sofia
Аз съм ходила при Крумов и бях много доволна, даже исках при него да се следя, ама той не проследява.
Аз именно това търся - АГ, който не следи бременности.

# 167
Здравейте!
И на мен ми предстои раждане със секцио във “Вита” и се записвам в темата. Следя се при д-р Китанова и при нея ще раждам.
Пациентка съм на д-р Крумов вече повече от 2 години. Той ми я препоръча. Аз от него съм доволна. Преглежда и взима цитонамазка внимателно. Много е мил като човек, обяснява всичко и си отговаря на съобщенията. Не мога да кажа нищо лошо

# 168
Момичета, извинявам се предварително, ако въпросът ми е глупав Grinning

Ще раждам февруари живот и здраве при доктор Дойчиновски. Нали всички раждания се случват в База 2?

Понеже днес много странно, като отидох на изследвания в База 2 и им казах, че в четвъртък ще съм при доктора в База 1 и те ме питаха - а Вие там ли ще раждате (?!) Та се учудих много.

Това, че докторът преглежда и в база 1 не означава, че има вероятност да ме насочи там за раждане, нали?

# 169
  • София
Само в база 2 - болницата. База 1 е ДКЦ и физически няма как в блок да се побере родилно отделение и операционни.
Объркали са се.

# 170
  • Sofia
Физически има как - раждала съм два пъти в база 1.
Но сега в база 1 вече има хоспис на мястото на родилнито.

# 171
  • София
Е, да затова вече няма как. 😀 Било каквото е било.

# 172
Много благодаря за отговорите. Simple Smile

# 173
Здравейте, имам вдин въпрос вероятно е да е коментирано, но не го открих.
Изписват ли в събота или неделя или чакат да е в работен ден.
Тъй като до колкото знам държат секциото  5 дни при мен ще се падне  точно уикенда и се чудех Blush

# 174
  • Замък сред облаците
Изписват

# 175
Момичета, имам питане към тези раждали на скоро. Забрвила съм вече какво трябваше да си носим и какво осигуряваха. Нощница мисля, че те даваха и нещата за бебето тип памперси и мокри кърпи. Но даваха ли кърпи за баня, биберони/залъгалки за бебето ? Въобще каквото се сетите ще бъда благодарна ако споделите Simple Smile Че днес съм седнала да правя великия списък и изникнаха тези питанки.

# 176
Аз именно това търся - АГ, който не следи бременности.
Здравей, Brin, аз следя бременността си при друго АГ, но докато беше в командировка посетих доктор Оручева, която беше изключително мила и внимателна и въпреки, че каза, че не проследява бременни вече ме прегледа обстойно. Поне аз бях доволна и спокойна след прегледа при нея. ( това беше мисля края на октомври 2024 )

# 177
Момичета, имам питане към тези раждали на скоро. Забрвила съм вече какво трябваше да си носим и какво осигуряваха. Нощница мисля, че те даваха и нещата за бебето тип памперси и мокри кърпи. Но даваха ли кърпи за баня, биберони/залъгалки за бебето ? Въобще каквото се сетите ще бъда благодарна ако споделите Simple Smile Че днес съм седнала да правя великия списък и изникнаха тези питанки.

Трябва да си носиш чехли, тоалетни принадлежности, сутиен за кърмене, бельо и зарядно за телефон, помпа за кърма по желание. За бебето трябва само крем против подсичане, аз си носех и линимента на Мустела. Дрешките за изписване може да ти ги донесат в деня на изписването, но аз си ги носех в багажа.

Те осигуряват нощница, кърпи, превръзки, еднократни подложки за теб, а за бебето дрешки, памперси, подложки за преповиване, мокри кърпички, биба (която остава в болницата).

Аз получих и подарък раница (тип за количка), пълна с разни мостри и рекламни материали, сред които имаше още памперси, биба на Нук и шишенце на Авент. Не знам дали ги раздават на всички.

Скрит текст:

# 178
  • София
Мда, на нас също дадоха такава раница. Много си я ползвам. Бях се засилила да купувам, то пък късмет. Simple Smile

# 179
Ехее супер, благодаря за инфото Simple Smile То направо да няма търпение човек да роди 😁

Общи условия

Активация на акаунт