Странни симптоми на сърдечно заболяване

• 1 113
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте,от около година имам странни симптоми на сърдечно заболяване.Редовните симптоми като болка в гърдите,задух и не спане по цели нощи,гадене,стягане в ръцете, трептене в гърба и гърдите,излизане от ритъм и висок пулс.Ходя на доктор няколко пъти но ми казва че съм добре,а симптомите се увеличават и стават плашещи и болезнени,а проблема е че съм много млад.Моля дайте съвети или нещо.

Последна редакция: пт, 27 дек 2024, 16:09 от Tatti

# 1
На колко години си? Може проблема да е за друг вид доктор ? На паник атака ми прилича симптоматиката.

# 2
  • Melmak
Да не е паник атака?

# 3
След ковид се появяват такива симптоми и отшумяват след година.

# 4
Търси психиатър това са паник атаки .Казвам ти го като човек преминал през ада на паник атаките .

# 5
Нека първо авторът да каже дали не е имал някакви стресови преживявания наскоро, същевременно с това дали се чувства депресиран...? Паник атаки не се появяват просто така от нищото. Аз съм имала, и това е било в много трудни за мен периоди.

# 6
аз пък имах ужасно паническо разстройство в много хубав момент от живота ми и ми дойде,като гръм от ясно небе...имах като симптомите на автора плюс още доста...обикалях лекари,изследвания,ямр...докато не посетих психиатър...

# 7
Здравейте,от около година имам странни симптоми на сърдечно заболяване.Редовните симптоми като болка в гърдите,задух и не спане по цели нощи,гадене,стягане в ръцете, трептене в гърба и гърдите,излизане от ритъм и висок пулс.Ходя на доктор няколко пъти но ми казва че съм добре,а симптомите се увеличават и стават плашещи и болезнени,а проблема е че съм много млад.Моля дайте съвети или нещо.
Тук не е най-доброто място за телемедицина, но прилича на "синдром на разбито сърце" (не се смейте , съвсем реално заболяване , носещо скучното име Такоцубо синдром. Иди си на кардилог да ти види сърцето и си намери момиче да се грижи за него:relaxed:

Общи условия

Активация на акаунт