Отговори
# 105
Мацки не разбрах Абидин, какво каза на Сейран че я няма и Суна и са някъде с Ферит ли? Според мен от два три епизода ни ги гласиха Ферит и Суна намигания погледи и Сейран ги надуши…. Надеждата умира последна дано след изрязаната сцена ни спестят кекса и има само целувка макар че и тя е непростима, но все пак да е паралел от глупавите им повторения…. Жалко ако има кекс и две сестри бременни е това ще е дъно!

# 106
Големи мухрьовци това Корханите. Единия на 30, другия на 50, и мрънкат и се оплакват като деца. Много приказки за нищо. Ако ги няма тия жени, не знаят накъде да тръгнат сутрин, след коя фуста да вървят

Имам един приятел, който винаги казваше следното: " Чакай да питам жената дали това ми се прави" Това му беше великата шега, когато имаше спорове с жена си.Но накрая винаги той решаваше.
Какво се изненадваме примерно на Орхан? Добре, че са жените около тях,  за да балансират, защото с такъв баща , такива синове и внуци.

# 107
  • Яко в Матрицата...
Ама Феро бил казал, че избрал да се ожени за Сейран за отмъщение... Ахахаха... И вие се тормозите?

# 108
Удариха дъното СунФер🤐
Никой не говори за предателството на Ферит към Абидин 🤢 Легна с жена му🤢 Гнусни и двамата до дъното на костите си🤢

# 109
Ама Феро бил казал, че избрал да се ожени за Сейран за отмъщение... Ахахаха... И вие се тормозите?
Рени, боли. Просто много боли.💔

Последна редакция: пт, 27 дек 2024, 23:42 от Iv32

# 110
В дискотеката Ферит каза, че не знае къде му е колата,  така, ме Сейран със сигурност няма да ги види.
За какво ви е психоанализа? Факт е , че ще се утешат взаимно под чалшафите!!! Няма прошка за такова предателство, колкото и да обичаш!!!!  Каква е гаранцията, че.Феро утре няма пак да се обиди и да отиде да се утешава при кака?
Падна под дъното!!!
 сценаристите, че са глупави, глупави са, но не смятам, че ще продължат с тайни срещи. Феновете един епизод няма да им простят, камо ли  продължителна любов.

# 111
Май искат да се върнат към 1 епизод и Ферит и Суна да си се оженят. Демек до тук каквото сме гледали са били пълни пълнежи.. истинската история и главните са Суна и Ферит. 🤦♀🤦♀🤦♀
Мамини златни.. живи да ги оплачеш, горките

Ами точно така. Родителите му обещаха тиха и скромна жена, която да си седи в къщи, а той да си живее живота. Да, ама не. Избра Сейран и се оказа голям залък за него, не може да го преглътне.
Защо озверя, че дядо повери управлението на фирмата на Сейран?
При него е валидно това, което Пело каза на Сейран в кафенето. Когато постигне нещо в което се цели, след това е "Бинго" и се насити на завоюваното. Показателно за мен беше отношението му към Сейран след сватбата в 37 еп.

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 00:32 от Катерина49

# 112
Плюхме кака ни, ама я как я слушаше и изпълняваше каквото му нареди, няма гък, няма мък. 🤣Един път се напи, тя го намери, овика го и после всичко беше точно. А Сейран с благите думи отърва положението.

# 113
Сейран пита пазача къде е колата на Суна,не на Ферит.Така разбрах аз.

# 114

Отмъщение към кого?😳

# 115
Момичета, благодаря за всичко, което споделяхте днес. ❤️ Пожелавам на мен и на вас утре (най-късно в неделя😄)  някой да пише, че АфРам са забелязани на летище/ферибот и да се молим този път Афи да се смили и заради разбитите ни сърца да сподели някой и друг кадър.

# 116

Отмъщение към кого?😳
Към всички, които са го накарали да се ожени - деде, майка му, баща му.
Тези думи на Ферит бяха другото потресаващо в сценария. Плюха и на първата среща на СейФер в магазина за антепски фъстъци.

# 117

Не каза точно това. Каза, че накрая така се е получило, а не че е избрал Сейран за отмъщение.

# 118
Аз това за отмъщението така го разбирам : кагато я избра вечерта  той веднага и каза "Хайде накарай ме да съжалявам " , един вид да`и натрие носа , защото тя в магазина му каза , че ако се появи пред нея още веднъж, ще го накара да съжалява.
Един вид той си я е избрал , не защото я е харесал , а за да я предизвика.

Божее , къде ме върнаха тия , 80 епизода назад.

# 119

Общи условия

Активация на акаунт