Отговори
# 165
Мистери  мерси за новата ни тема  Kissing Heart   Започваме я за съжаление с много лош епизод ,дано поне в реала да има хубави събития които да коментираме. Нова Година чука на вратата и ще се надяваме  в старата да оставим лошото ,а в новата и нас и сериала ни и АфРам да ни чакат повече хубави неща. Дано и за СейФер да имаме възможност в бъдеще пак да пишем с хубаво ама за сега само лошо има за съжаление.  Cry
Честно си признавам ,че до края на епизода все се надявах  ,че няма да се случи последната сцена ама за съжаление не стана така Cry Не знам сценаристите как ще си оправят кашата която направиха ако изобщо имат намерение да  се оправят де.
Сейран не трябваше да казва на Халис така веднага за ипотеката .Ферт от всякъде го подкараха с големите шамари ,майка му и татко му естествено си гледат техните си работи,дядо му както обикновено си раздава неговото правосъдие ,Сейран и тя не постъпи добре и Ферит си я подкара по неговия си начин .
Ферит обаче също се държа много гадно със Сейран на срещата .Толкова беше арогантен и жлъчен ,толкова много искаше да и причини болка и тя да се чувства  зле също както и той се чувства зле ,че излезе от пътя .Angry
После тя толкова пъти се опита да му се извини ,да му се обади ,да му обясни ама къде тиииии Феро бей е сърдит и ще си прави каквото иска  и никой нищо не може да му каже.
Самия разговор между Суна и Ферит беше хубав ,казаха си истината и по някакъв начин може би се освободиха от миналото .Но после защо ,защо ,защо трябваше да продължат с целувката  ,защо не си останаха просто двама човека които много са изстрадали и преживели ,в миналото им се е случило нещо което те сега си го изговориха и вече би трябвало да отворят  нова страница. Мдааа ама не ,Ферит си я награби Суна и окото му не мигна  Cry   Cry  Cry Дано поне да се осъзная и да не направя нещо от което няма връщане на зад  Hands Pray
Димана,Рени  много ми харесаха постовете ви и моите мисли са в тази посока. Сега да видим как ще продължат действието сценаристите. А за това дали Сейран може да прости едно такова нещо ,ох много труден въпрос, чийто отговор не е за един милион ами сигурно за всичките пари на човечеството няма да може да се намери еднозначен отговор на него.Първо въпроса е дали след целувката има продължение и вече след това може би първо ще трябва да мине време и пак не знам дали може да се пости такова нещо. Но в живота има толкова много обрати и толкова много неща се случват ,че кой знае може и да може да  се прости една такава изневяра ,а може и да не може.не знам  ще видим нашите сценаристи какво ще решат .А аз за себе си само мога да кажа слава богу ,че имам брат тъй ,че такава ситуация при мен е немислима да се случи  така че не ми е необходимо да си мъча мозъка и да се чудя. Simple Smile Обаче сега си спомням ,че имам  една позната на която и се беше случило нещо подобно,тя имаше втори мъж и той се  беше залюбил с дъщеря и и чак щерката като се оказа бременна стана ясно какво е станало.После естествено мъжът се ожени за дъщерята ,бяха доста  време скарани с майката ,която вече от негова жена се превърна в тъща ,та така мина доста време постепенно нещата се успокоиха и майката и дъщерята се сдобриха  ,майката си има вече друг мъж ,радва се на внучето си и така какво да се прави това е живота.
Сега се сещам и за една българска приказка която може би и при другите народи я има та приказката е който има балдъза ................................. знаете какво следва на там.Та явно ,че са се случвали не един път такива неща ,така че сега просто остава да видим в нашия сериал какво ще се случи .
Ооооо от приказки за СейФер и Суна забравих да напиша колко съм щастлива ,че тая тъпа Бетюл си тръгна най-накрая.Е в този епизод тая жена направо мина всички граници на безочието ама Гюлгюн хубаво я оправи ,а така къз браво на тебе Hands Clap
Абидин не знам какво да кажа за него. Thinking Човека май се готви за мащабно отмъщение ,прави се на умряла лисица и само се спотайва .Голямата госпожа добре извъртя работите и предвидливо върна диамантите така сега тя е чистичка ,ще стане първа приятелка с Халис и докато Ферит  е вече отритнат от фемилито Абидин ще бъде все по приет и по приет.Обаче великата госпожа не е включила в сметките си Сейран която разбра ,че има нещо гнило в цялата работа.Но пък сега ако Сейран разбере за Ферит и Суна може би и с пълно право няма да каже на Ферит какво е видяла ,от друга страна пък май Орхан и Ифакат ще правят сечено на Сейран и хич няма да и е лесно да се оправя сама с всичко. Изобщо мисля ,че ни очакват интересни епизоди ако естествено рейтинга не падне до под морското дъно и не си приключим безславно към февруари или март.
Сейран  цяла серия беше мнооого хубава ,но с този тоалет от вечерята направо е трепач.Ех Феро защо ти трябваше да се целуваш с балдъзата си бе човек ,виж какво хубаво момиче ти беше в ръцете .  Cry  Сега ще го видим в другата серия ще продължат ли с кекса със Суна и после на другия ден като се събудят и изтрезнеят как ще се държат  Thinking

Мерт много добра игра направи както винаги и в този епизод ,а също и мноого добре го бяха гримирали,сякаш се виждаше как започват да му се сменят раните от удряното  и от червено взе  да става мораво положението .

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 01:20 от Eny87

# 166
Как пък забрави да спомене докато се жалваше,че Абидин е нейната награда и опора й е Сейран.
Мелъди, и  Ферит забрави да й спомене, колко плака Сейран за сестра си, когато Кязъм я даде на Сафет. Все пак Суна му каза как уж нито един човек не я е пожалил при брака й с "миличкия" Сафет.
Не мисля, че в този сантиментален разговор между двамата, имаха място Аби и Сейран. Фокусът трябваше да е само върху двамата многострадалци. Те нямаше да се награбят, ако се бяха сетили за половинките си.
Жалкото при Суна е, че и нея, подобно на Пелин, я превърнаха в обща жена. Първо мина през Кая (първи братовчед на Ферит), после през Аби (чичо на Ферит) и накрая и през самия Ферит. Дано с това цикълът да завърши. Някак си ще ми е странно да се озове пак в леглото на Аби.
Не мога да повярвам в какво превръщат жените в този сериал!!!

# 167
Сега ще се изпишат всякакви глупости и уйдурми,особенно след тази "помия"."Смелото" решение на сценаристите да я покажат ще им коства много.Не знам на какво се надяваха,но няма да им се получи.Не знам дали чуждестранните зрители ще са много ок с този развой на събитията.Турците,едва ли.Мисля,че след нова година,ако не изкарат Ферит луд и го вкарат в психиатрия,ще финализират сезон 3.Само така феновете ще могат да простят тази целувка,въобще не говорим за кексове или Абидин ако си "посипе главата с пепел" и признае за предателството си.Знаете ли за какво се сетих?Как Ферит,след поредния си запой повръщаше в саксията.Дали няма след тази целувка да получи позиви за повръщане и да оповръща Суна.Това да види Сейран.Оповръщани Ферит и Суна.Ще бъде супер сцена.

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 01:26 от mimi 65

# 168
Отвратително ,просто нямам какво да кажа !!!! Момичета в Петък ще има ли епизод или вече след нова година ? Благодаря ви за преводите, коментарите и всичката информация,прекрасни сте!!!

# 169
  • София
Дори и откъси от серията няма да гледам, но видях края. Няма какво да коментирам, те така го ядат в Х в момента, че Емрулах изтри последната сцена от профила си. Ще си го получат там, където най ще ги боли - взаимодействието.
Само не разбирам защо са налазили профила на Берил и я правят на две стотинки. И при Мерт било така, но там не съм чела.

# 170
В Х припомниха глупостите на този тиквеник. Явно за тях е нормално в реалния живот да натискаш балдъзата си по кьошетата, да не дава Господ и да я изч***ш. 😖

Нелинка, другата седмица няма да има епизод.

Мистери, не се изненадвам за профилите на Берил и Мерт. Онзи ден писаха в Х, че един от братята на Мерт си е изключил коментарите в Инстаграм, защото са го нападнали след пускането на фрага. След днешния епизод цялата рода трябва да ги спре. Не е нормално, но хората са бесни и си го изкарват на хора, които нямат вина за импотентността на сценаристите.

# 171
Афра в началото на сезона, сега Мерт и Берил ... Не разбирам как може да си "фен" и да нападаш актьорите заради това, че си вършат работата. Сценаристите, режисьорите и продукцията са причината за този тъжен край, а Мерт и Афра основната причина въобще да имаме възможност вече трети сезон да се вълнуваме и до днес да имаме надежда за един щастлив край. Ето затова се надявам за новини за "бягство" на АфРам.❤️

# 172
  • София
Че той бащата на Мерт, дето харесва всичко наред в инстаграм, не е харесал фрага. Хората са възмутени. Афра е със семейна компания, Лютфие не качи нищо за тази серия, дето до миналата споделяше. Сега демонстративно показаха, че са навън и не гледат.
Абсолютно съм сигурна, че нито на Мерт и Берил им е било приятно, нито на Ерсин и Афра. Но това ти е работата в крайна сметка.
И аз колкото бях убедена преди серията, че това е реалност, толкова сега си мисля обратното, но така или иначе не познавам Joy Просто си пуснах само последната минута и останах с това усещане. Не искам да споря с никой, серията няма да я гледам, така чувствам нещата.

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 02:21 от MysteryG

# 173
И аз се надявам както редактираха награбването, така да извъртят нещата, че в крайна сметка да не се окаже това, което видяхме. 😵‍💫

# 174
  • София
Всичко е с цел взаимодействие. Това беше най-ужасното, което можеха да покажат и същевременно само тук са се изписали над 15 страници за няколко часа (броя и старата тема). Аз това виждам. Минава два през нощта, има 35 човека, които четат в момента. Толкова и по-малко са денем в нормални дни.

# 175
Не знам какво взаимодействие ще имат отсега нататък, защото здравата сгазиха лука. Тук не говоря само за сюжета, а и за откровената гавра с феновете.

# 176
Сега емоциите още бушуват, но утре ще остане само разочарованието.💔

# 177
Тя, Суна хубаво предаде радостта и въодушевлението си от новината, че ще става снаха
на Корханови и ще има за мъж "това хубаво момче, което сигурно е и много добро". Само не
знам как би реагирала на присъствието на Пелин в брачната стая и на всичките срещи с метресата
по време на брака. Дали би се съгласила на този живот през който премина Сейран.
И за какво беше нужно да хленчи пред Ферит за живота си, след като беше свидетел на  всичко,
което се случи на Сейран.
Хубаво, прибра го от бара, да си беше тръгнала. Но не  питието, разговора, камината са по приятни
и черешката на тортата се получи. Дано само това не попречи на възхода на  Мерт.

# 178
Сейран остава сама насред бойно поле.На плещите и е спасяването на фирмата,Халис ще я срине при провал.Ифакат и Орхан ще играят срещу нея.Кязъм бидейки в другия отбор ще и навреди.Сестра и вече и е открит враг,ще и поникнат криле на Суна от открития интерес на Ферит към нея и ще си покаже същността.Ферит-колко бързо любовта се превърна в омраза,дори по-лошо ,безразличие. И тя бе готова да жертва живота си за този мъж,който така и не се промени.Обича Сейран само ,ако е далеч от него,някой друг я иска или живота и е в опасност.Аз не искам да има бременност при нея от Ферит.Нека Суна да ражда мечтания наследник .Това семейство си я заслужава.Каквото и да напишат за Сейран поне нека и запазят достойнството.Колко унижения изтърпя.С всичките и грешки тя е едно борбено,жертвоготовно и добро момиче с истински мечти.Не като сестра си,да стане булка.И не искам никакви опити от драскачите да възродят Сейфер,поне да ни запазят чист и непокътнат спомена за тях.За мен оттук нататък всеки евентуален опит на Ферит да докосне Сейран или да изрича любовни слова ще ми предизвиква само погнуса.Не стига откритата му похот към Суна,първата крачка я направи той,арогантния и язвигелен начин ,по който говореше със Сейран,ами и му сложиха думи в устата ,според които избора на Сейран е бил средство за отмъщение.Страхувам се,че предстои да видим още потресаващи обрати.Извинете ме,стана дълго.

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 05:47 от Sikorski

# 179
Сикорски,споделям мнението ти,само не знам защо трябва да я е грижа за спасяването на фирмата?Тя се оказа че е никой,едно отмъщение за Ферит,би трябвало като разбере и дано е веднага,да си събере багажа и да бяга надалеко.Аз също не искам да има повече Сейфер,не искам да му се моли и да се надява.Ще се радвам ако и намерят добър и достоен мъж,след време.За съжаление обаче може да е бременна.Лекарката каза,че има минимален шанс,но може да се е случило и без лечение.

Общи условия

Активация на акаунт