Започваме я за съжаление с много лош епизод ,дано поне в реала да има хубави събития които да коментираме. Нова Година чука на вратата и ще се надяваме в старата да оставим лошото ,а в новата и нас и сериала ни и АфРам да ни чакат повече хубави неща. Дано и за СейФер да имаме възможност в бъдеще пак да пишем с хубаво ама за сега само лошо има за съжаление. 
Честно си признавам ,че до края на епизода все се надявах ,че няма да се случи последната сцена ама за съжаление не стана така
Не знам сценаристите как ще си оправят кашата която направиха ако изобщо имат намерение да се оправят де. Сейран не трябваше да казва на Халис така веднага за ипотеката .Ферт от всякъде го подкараха с големите шамари ,майка му и татко му естествено си гледат техните си работи,дядо му както обикновено си раздава неговото правосъдие ,Сейран и тя не постъпи добре и Ферит си я подкара по неговия си начин .
Ферит обаче също се държа много гадно със Сейран на срещата .Толкова беше арогантен и жлъчен ,толкова много искаше да и причини болка и тя да се чувства зле също както и той се чувства зле ,че излезе от пътя .

После тя толкова пъти се опита да му се извини ,да му се обади ,да му обясни ама къде тиииии Феро бей е сърдит и ще си прави каквото иска и никой нищо не може да му каже.
Самия разговор между Суна и Ферит беше хубав ,казаха си истината и по някакъв начин може би се освободиха от миналото .Но после защо ,защо ,защо трябваше да продължат с целувката ,защо не си останаха просто двама човека които много са изстрадали и преживели ,в миналото им се е случило нещо което те сега си го изговориха и вече би трябвало да отворят нова страница. Мдааа ама не ,Ферит си я награби Суна и окото му не мигна
Дано поне да се осъзная и да не направя нещо от което няма връщане на зад 
Димана,Рени много ми харесаха постовете ви и моите мисли са в тази посока. Сега да видим как ще продължат действието сценаристите. А за това дали Сейран може да прости едно такова нещо ,ох много труден въпрос, чийто отговор не е за един милион ами сигурно за всичките пари на човечеството няма да може да се намери еднозначен отговор на него.Първо въпроса е дали след целувката има продължение и вече след това може би първо ще трябва да мине време и пак не знам дали може да се пости такова нещо. Но в живота има толкова много обрати и толкова много неща се случват ,че кой знае може и да може да се прости една такава изневяра ,а може и да не може.не знам ще видим нашите сценаристи какво ще решат .А аз за себе си само мога да кажа слава богу ,че имам брат тъй ,че такава ситуация при мен е немислима да се случи така че не ми е необходимо да си мъча мозъка и да се чудя.
Обаче сега си спомням ,че имам една позната на която и се беше случило нещо подобно,тя имаше втори мъж и той се беше залюбил с дъщеря и и чак щерката като се оказа бременна стана ясно какво е станало.После естествено мъжът се ожени за дъщерята ,бяха доста време скарани с майката ,която вече от негова жена се превърна в тъща ,та така мина доста време постепенно нещата се успокоиха и майката и дъщерята се сдобриха ,майката си има вече друг мъж ,радва се на внучето си и така какво да се прави това е живота.Сега се сещам и за една българска приказка която може би и при другите народи я има та приказката е който има балдъза ................................. знаете какво следва на там.Та явно ,че са се случвали не един път такива неща ,така че сега просто остава да видим в нашия сериал какво ще се случи .
Ооооо от приказки за СейФер и Суна забравих да напиша колко съм щастлива ,че тая тъпа Бетюл си тръгна най-накрая.Е в този епизод тая жена направо мина всички граници на безочието ама Гюлгюн хубаво я оправи ,а така къз браво на тебе

Абидин не знам какво да кажа за него.
Човека май се готви за мащабно отмъщение ,прави се на умряла лисица и само се спотайва .Голямата госпожа добре извъртя работите и предвидливо върна диамантите така сега тя е чистичка ,ще стане първа приятелка с Халис и докато Ферит е вече отритнат от фемилито Абидин ще бъде все по приет и по приет.Обаче великата госпожа не е включила в сметките си Сейран която разбра ,че има нещо гнило в цялата работа.Но пък сега ако Сейран разбере за Ферит и Суна може би и с пълно право няма да каже на Ферит какво е видяла ,от друга страна пък май Орхан и Ифакат ще правят сечено на Сейран и хич няма да и е лесно да се оправя сама с всичко. Изобщо мисля ,че ни очакват интересни епизоди ако естествено рейтинга не падне до под морското дъно и не си приключим безславно към февруари или март.Сейран цяла серия беше мнооого хубава ,но с този тоалет от вечерята направо е трепач.Ех Феро защо ти трябваше да се целуваш с балдъзата си бе човек ,виж какво хубаво момиче ти беше в ръцете .
Сега ще го видим в другата серия ще продължат ли с кекса със Суна и после на другия ден като се събудят и изтрезнеят как ще се държат 
Мерт много добра игра направи както винаги и в този епизод ,а също и мноого добре го бяха гримирали,сякаш се виждаше как започват да му се сменят раните от удряното и от червено взе да става мораво положението .

Просто си пуснах само последната минута и останах с това усещане. Не искам да споря с никой, серията няма да я гледам, така чувствам нещата.