Отговори
# 150
Нинка, надали ще спрат, както се засилиха един към друг със страст. Ами дано Сейран ги спре, че иначе ще има парична глоба за нарушаване на нравствеността. Дано сценаристите се съобразят с това.

# 151
bellie_ellie, прочела съм всички постове. За Феро винаги ще има оправдание, но Сейран е егоист, тамам Smirk
Не съм търсила оправдание на Ферит, а дадох причина какво може да е накарало Ферит да направи това, което направи, понеже не всички намират обяснение за действията

# 152
Мелоди, Сейран не надценява Ферит,  а в много случаи го срива и с право, но тя просто го обича и му вярва., както се разбра, че и сега му вярва за камъните и госпожата.

# 153
Мелоди, Сейран не надценява Ферит,  а в много случаи го срива и с право, но тя просто го обича и му вярва., както се разбра, че и сега му вярва за камъните и госпожата.

В това е смисъла…..Нужно е не да го срива,защото мъжете не обичат да бъдат упреквани,а да го води нежно и с твърда ръка Ферит

# 154
Не знам има ли смисъл да се надяваме нещата да останат поне само на ниво целувка, или и кекс ще има.
Е, нали само Суна ще може да ражда наследниците на Корханите?! Тръпки ме побиват като си помисля защо сценаристите са вкарали тези думи в устата на Суна.

Сигурно още в следващата серия ще стане ясно, че Сейран е бременна и ще стане още по-зле положението.
Сейран не може да забременее, докато не мине курса на лечение. Същият този курс, който може и да я убие. В тази серия пропусна един сеанс/терапия и Есме беше доволна. Не знам как ще я изкарат бременна.

# 155
Мелоди +1
И аз смятам, че Ферит има проблем с чувство за малоценност, тъй като го тъпчат цял живот, и избива комплекси като спи с различни жени. В това поне го бива. И когато е уязвим, търси утеха. И стана тя каквато стана. Баж целомъдрена Суна насреща.

# 156
Fi, то и Орхан беше умрял, но уви се съживи Grinning

# 157
Не знам има ли смисъл да се надяваме нещата да останат поне само на ниво целувка, или и кекс ще има.
Мисля,че ще си остане само на ниво целувка.Рейтинга няма да "позволи" да отидат по-далеч.Коментарите са много,все негативни и много големи акаунти са казали "сбогом" на сериала.Това поне коментира Сабина.Хората са страшно възмутени.Има даже коментари от рода на "няма да си купя нищо което рекламира Мерт."Направо съсипаха и неговата кариера.Ние не бъркаме актьора и героя,но има много хора,които не правят разлика.За Берил въобще не ми се мисли.Ерсин ще мине между капките,въпреки,че за мен неговия герой в момента е най-замърсения образ,но всичко ще отнесат Берил и Мерт.Жалко за Мерт.Две години това момче,заедно с това момиче изнасяха целия сериал на гърба си и накрая така да съсипят имиджа му,а Ерсин сега ще бъде най-ожалвания.Даже имаше коментар,след тази сцена Берил да си изгоряла къната.Мерт,винаги ще е търсен като актьор,защото вече е "звезда",но не заслужава да бъде хулен точно в този проект.Не знам защо не са се противопоставили поне те на тази гнусотия.Все пак,са "звездите" в сериала и не могат да бъдат съвсем "безгласни букви".Не знам как ще оправят кашата сценаристите,но ще им се наложи.Единствения вариант е Ферит да изпадне в кома и след това да се лекува психически.Та това,което натвориха сценаристите да е "оправданието" на Ферит.Но трябва да призная,че той перфектно предаде този срив.Дори и погледа му беше като на безумец.

# 158
Фи, то и Феро нямаше как да награби балдъзата, ама на, награби я. 🤧

# 159
Сценаристите така нагазиха в големите лайна,че единственото нещо което им остава ,следващия епизод Суна да се събуди и да е сънувала..
Ферит го зарежете,ама Сунааа..
Това нейното е непростимо,заслужава да бъде линчувана с камъни..
Най-лошото е ,че в действителност има наистина такива истории ..

# 160
Е честито.Нурдандюзофициал в страницата на сериала е писала,Суна забременява,каквото става,става..

# 161
Пак ли кома, сън, кошмар?
Хора, няма такова нещо, всичко си е както го дават, няма нужда от розови очила

# 162
Е честито.Нурдандюзофициал в страницата на сериала е писала,Суна забременява,каквото става,става..

Тя пише неверни неща. Преди беше писала и че Дияр ще забременее.

# 163
Силно се надявам сц да не завият в тази посока, защото това вече ще е дъното на дъната.

# 164
Благодаря за темата Мистери!❤️🍀🌷
Каквото и да правят, фандома винаги ще обича Сейфер!❤️
Направиха Ферит идиот, съсипаха всичко в опит да ни докажат, че сериал може да има и без Сейфер! Тъпаци 🤬🤬🤬🤬

Общи условия

Активация на акаунт