Отговори
# 135
Както и да е. Не се наемам да меря кое колко тежи в мотивите на Ферит да целуне Суна, но се сещам за онзи момент още в първи сезон, когато Сейран беше обявила, че няма да учи, за да не й попречи на майчинството, а на другия ден Ферит отиде да я записва в университета , след като Суна му разказа трогателната история за мечтите на сестра си да учи и как с малките си пръстчета е рисувала и т.н. Е, сега разказа собствената си трогателна история и видяхме как реагира Ферит. Въобще не го оправдавам, но в тази серия той гледаше на Сейран не през очите на влюбения в нея мъж, а на изпаднал в немилост и дълбоко унижен любимец на семейството, изместен от същата тази Сейран.

# 136
И в най-идиличната двойка има турбуленции, не може без такива, животът го доказва.
Това, което си представяте, че трябва да е биило и да бъде между Сейфер е невъзможно, защото живият живот  си казва своето- навсякъде има капани и само един мъдрец може да устои на капаните. Младите хора се поддават на тези турболенции, докато и те помъдреят и минат през много житейски травми. Това е животът, всичко останало е химерно.
Пишете, че се е загубила романтиката от слещата на Ферит със Сейран в баклаваджийницата. Ами не. Ферит така си ги усещаше нещата, така ги и сподели на Сейран.
Тук със Суна нещата бяха други. Тя разказваше как от дете е искала да стане булка и нищо повече. Икогато е имала вече годежари в лизего на Корханови си е представяла как Ферит ще я целуне и как ще бъде това, тъй като тя до този момент не е била целувана. Той тогава реагира спонтанно и я целуна. После и двамата се отдръпнаха, Ферит
почти изтрезня, но видя копнежа у Суна и задейства турбото. Много последователно в емоциите беше направена тази сцена. Браво!

# 137
Еванджелин, някой беше питал по в началото защо Ферит се държал така със Сейран, дадох предположението ми преди няколко страници. Очевидно е, че Ферит да целува Суна не е редно, там и написах защо вероятно го е направил.

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 00:40 от bellie_ellie

# 138
Както и да избелват Ферит и Суна , за мен са бита карта. Тя Суна отдавна си е такава , но от Феро не го очаквах. Сейран сигурно ще прости , това го може добре ,но дали си заслужава.

И не ,Феро не е супер ! Супер е Мерт , че ни кара да прощаваме такива глупости на Ферит. Ако беше друг актьор , едва ли щеше да го приемаме така  спокойно.

# 139
Въпреки че не гледах серията,само ви четях и гледах клипчета в Инстаграм,тази нощ няма да се спи.Толкова харесвах този сериал,как можаха да ни причинят това.Как се прощава това...Аз харесвам Сейран,харесвах и Ферит,въпреки грешките и залитанията му.Недоумявам тия сценаристи луди ли са,какви са.Всеки епизод е нелогичен.Една серия Ферит влюбен до уши,песни пее в другата се оглежда като гръмнат.Определено са на твърда дрога.А тази серия е просто дъното.Не знам как бих се разделила със сериала,защото съм пристрастена,но май ще я карам на клипчета и ще ви чета.Жалко,голямата любов отиде в кенефа..

# 140
Но играта на Мерт беше отново върха и даже повече!

# 141
Моето мнение е,че Сейран няма да ги види и Ферит и Суна няма да стигнат до крайност.След толкова много алкохол си мисля,че Ферит ще изпадне наистина в кома.Не знам как ще се чувства Суна,но и на нея няма да и е лесно.Вината ще я преследва.Ферит вече буквално е сринат психически.От тук нататък наистина ще му трябва психолог.Мисля,че Сейран ще разкрие "игрите" на "великата госпожа".На Абидин не мога да съчуствам,първо защото се оказа първия предател.Беше в час с всички гнусотии които твореше майка му и не помогна на Ферит.После се свиваше като някоя "мишка" на масата,сакън оная "подлога" на майка му да не го издаде.Освен това,научи и за "предателството" на Кязъм и си стана комбина и с него.Съжалявам,но за мен той беше първия "предател".Обвини съпругата си във всички "грехове" които не беше направила още,обвини я,че зад гърба му върши неща и не споделя,като много добре знаеше кой всъщност стои зад цялата гадост,ипотеката и камъните.По този начин той "предаде" не само приятеля си,а и съпругата си.Идваше ми да му зашлевя един шамар когато обвиняваше Суна във всякакви "грехове",а знаеше цялата истина за тази "кражба".Не се изправи като мъж да признае пред всички,че Ферит е прав и ,че тази непозната до вчера жена се представя за негова майка,без да е напълно сигурен дали е така.Не вярвах,че може да падне толкова ниско.Суна,абсолютно не я оправдавам за постъпката.Дори и под влиянието на алкохола не е оправдание,но тя тръгна да помогне на Ферит,а не с цел да го съблазнява.Просто трябваше да го остави в онази къща и да си тръгне.Грешно решение,както и познах,че го превърна в "кошче за душевните си отпадъци".Да,тези натрупани неща трябваше да се изчистят,но при други обстоятелства и на трезва глава.Не ни показаха на какво "дъно" е бил Ферит след раздялата си със Сейран и как "кака" го е събирала,но сега вече мога да си представя.Брилянтен Мерт.Направо ме разтърси с играта си.Наистина брилянтно пресъздаде психическия крах на героя си.Не,нямам оправдание и за неговата постъпка.Не мисля,че е спрял да обича само и единствено Сейран.Той знае,че при първия неин неуспех ще бъде "смачкана" от хамелеона наречен Халис и той не може да я спаси.Точно от дядо си няма да може да я спаси и,че дядо му "управлява" вече и нейния живот.Сейран,разкъсвана от отговорността с която я натовари Халис и любовта си към Ферит.С лека ръка Халис я "хвърли на вълците" както направи с Ферит.Въпреки всичко не одобрявам гнусотията с Ферит и Суна.Всичко можеше да се случи по друг начин,а не по-този гнусен.Просто така обезличиха всичко тъпите сценаристи.

# 142
Не знам има ли смисъл да се надяваме нещата да останат поне само на ниво целувка, или и кекс ще има.

# 143
bellie_ellie, прочела съм всички постове. За Феро винаги ще има оправдание, но Сейран е егоист, тамам Smirk

# 144
И не ,Феро не е супер ! Супер е Мерт , че ни кара да прощаваме такива глупости на Ферит. Ако беше друг актьор , едва ли щеше да го приемаме така  спокойно.
Абсолютно съгласна съм! Ако не бяха Афра и Мерт, сигурна съм, че повечето от хората, които сме се събрали тук, щяхме отдавна да сме се отказали от сериала и да сме забравали Сейран и Ферит. Тези двамата обаче три сезона ни омагьосват и ни карат да се смеем с тях, да плачем с тях и да им прощаваме всички глупости. Но мисля си, че вече дори и те не могат да върнат хората пред екрана.

# 145
Какво казваше Ферит: "Думи казани някога". Всичките му обяснения в любов са лъжливи. Вярвах в действията му, но явно и те са лъжа, щом с лека ръка изтрива всичко. Още когато бе с Дияр, реших, че чувствата му са нереални и краткотрайни, без дълбочина. После си казвах, че съм сгрешила, но сега разбрах, че не съм грешила. За Суна също се заблуждавах, че обича сестра си, защото я защитаваше и често ядеше бой или бе наказвана заради нея.  Но дори и съветите й бяха егоистични, в нейна полза.

Затова за мен 1 и 2 сезон вече губят смисъла си, очарованието, магията.

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 01:01 от ani.zaiche

# 146
Но играта на Мерт беше отново върха и даже повече!

Това беше неговата серия. 👏👏👏

# 147
Не знам има ли смисъл да се надяваме нещата да останат поне само на ниво целувка, или и кекс ще има.
Е, нали само Суна ще може да ражда наследниците на Корханите?! Тръпки ме побиват като си помисля защо сценаристите са вкарали тези думи в устата на Суна.

# 148
Е, нали само Суна ще може да ражда наследниците на Корханите?! Тръпки ме побиват като си помисля защо сценаристите са вкарали тези думи в устата на Суна.

Сигурно още в следващата серия ще стане ясно, че Сейран е бременна и ще стане още по-зле положението.

# 149
Когато Суна се обади на Ферит,Ферит й каза,че не знае къде му е колата….Сейран попита за джипиес на колата на Ферит…мисля,че няма да ги види Сейран…..и ще се радвам ако на по-късен етап Ферит признае на Сейран това извращение….знаем,че Суна няма да го направи….мозъка и силите й стигат само до кривата круша.
Как пък забрави да спомене докато се жалваше,че Абидин е нейната награда и опора й е Сейран.Стана ясно,че не осъжда съдбата си,а това,че внука Корханов я е отхвърлил….това си е женска злоба…Жалка история..
В истинската история сестрата май беше далеч от семейството …обсъждало се е тук
Ферит след като се провали сценарийно с бизнеса и се оплете в куп недомислици приложи себе доказващо правило да обърне поне една мадама,за да успокои мъжеството си…..само дето сега и тези,които не харесват Сейран няма да са доволни,защото Суна е лесна плячка..
Сейран се държи най-адекватно,но не се е научила още да не надценява толкова много Ферит.

Общи условия

Активация на акаунт