Отговори
# 15
Мистери, благодаря за темата Heart

Сценаристките се събрали за линча

Конфронтират доста Сейран и Ферит, да видим какво ще излезе накрая. Ще се утешават ли СунФер /имат пълно право милите Stuck Out Tongue Winking Eye/, или друг метеорит ще падне Thinking

# 16
Смятам, че може и да отървем оня срам, защото твърде явно изглежда, че натам вървят нещата. Нещо друго ще стане накрая.

# 17
Ферит много й набра на Сейран, ама и Сейран не е човекът, който ще каже какво жертва заради Ферит. И докато се разберат и освестят, да не стане някоя беля само. Ферит и Суна вече не са на себе си като гледам и всичко може да се очаква.

# 18
Заради имението или разбра за лечението?
Заради срещата й с инвеститорите. Не трябвало да се среща сама с тях. Да не си мисли, че може да бъде делова дама като си сложи костюмче. Той също трябвало да присъства. Не се ли сетила да каже на Халис. Въобще появи се на срещата, за да я смачка. Тя му каза, че ако знае какво рискува заради него (намек за лечението, което застрашава живота й), няма да й е толкова ядосан. Тази сцена беше ужасна за СейФер!

Последна редакция: пт, 27 дек 2024, 21:45 от Fi79

# 19
Ферит я подигра, че се жертва заради него, като се е качила на висок ток. Ей такива "шегички" си подхвърляха. Хич не беше смешно обаче.

# 20
Мистери, благодаря ! 😘
На купон съм , после ще гледам и чета! 🤘 Как е епизодът?

# 21
Дано не отиваме към кревата на СуФер, а да не изненадат с страстна сцена на нашите СейФер…. Самите снимки и фрага ме навеждат на мисълта и аз като агент 007, че на вечерята някой ще пусне известие къде е Феро Бей с кака Суна и ще се говорим сами две седмици ….

# 22
Абе много ачик беше сцената във фрага, та не знам как ще го извъртят така, че да не е това което изглежда. Както писа един в Х, япъма е доста стиснат, за да наемат къща, да палят камина и прочее, за единия сън само Stuck Out Tongue Winking Eye

# 23
Мистери, благодаря за новата тема  🎄
Много гадно се държа Ферит преди срещата със Сейран, унижи я. Той голяма работа бил, затова още яде шамари от дядо. Унижението е като зараза.

# 24
Проблемите на СейФер ще се решат за нула време в леглото, ама проблемът е как ще стигнат до него. Аман вече от техните недомлъвки и недоразумения!

# 25
Мистери, благодаря за новата тема! Flowers BouquetFlowers BouquetFlowers Bouquet

Моля ви, не се вживявайте толкова. Върви си една серия и това е.
Бетюл ще я изгонят, за това се готви Гюлгюн. Ифасе забавлява от сърце, като разбра, че бебето на Бетюл, което не е от Орхан, ще бъде отпратено от именито, заедно с мама му.

# 26
Оф, то и Орхан ги наредил всичките жени от харема си, бивша, по-бивша и най-бивша.

# 27
СунФер ли🤢🤢🤢

# 28

Може и Суфер - Suffer! Съюз на страдащите!

# 29
Ако не друго поне Орхан намаза събра се с жена си …

Общи условия

Активация на акаунт