Отговори
# 270
Фи, това е истината за сцената. Тя не може да се промени. Но е възможно Аби да я сънува. Той, се надявам, че знае за момента, когато Суна е разбрала, че ще я искат и как се е радвала и гледала Ферит на телефона, а после разочаровала (дано да е разказала на Аби) и за разговора Орхан - Ферит за бъдещата сватба (Ферит си споделяше доста с него). Важното е да се намери лотичен начин да не се стига до кекс и продължение на тая отврат. искам си СейФер, чисти, обичащи се, подкрепящи се и щастливи.

# 271
Фи, аз не разбрах много от този разговор, но имаше доста глупости и в него, особено, че Феро се оженил за Сейран, за да отмъсти. На кой? Че и два пъти се жени за нея.
Ще гледам пак епизода, защото аз на последната сцена цях да получа инфаркт от напрежение и очакване, че нищо няма да се случи!

# 272
  • София
Ферит преди 3 серии каза точно на Суна, че се е влюбил в Сейран в магазина за баклава. Поне да помнят какво пишат 🤦‍♀️

# 273
  • Яко в Матрицата...
Ферит си е Ферит, сега ми попадна в Х последният му разговор със Сейран... Там е всичко, което трябва да знаем. Вари го печи го Феро не приема друг да го измести в очите на дядо му. Това е червена линия. Дори не пожела да я изслуша. За мен всичко си е истина, надявам се само да ни спестят подробностите. До края на сезона ще дават кой кога ще научи, как ще реагира, как ще прости и т.н. Ще има и борба за фирмата, ама тя ще е само претекст, а може и оправдание, за някои събития. Радвам се, че си спестих серията...

# 274
Ставам досадна,ама пак се хващам за думите"дълбоко ще разтърси баланса в живота им".Де го видяха тоя баланс и при двамата,ама нейсе,друга тема.От какво могат да се разтърсят.Само два варианта има ,първо угризения за предателството спрямо уж любимите хора/дори и да не са стигнали до кекс,което ме съмнява/.Единият към съпруг,който уж обича и уж любима сестра.Другия към приятел,брат,роднина и уж любима жена,за която до скоро се дра с цяло гърло да пее и да я гледа с влажен поглед.Второ да се разтърсят от появилото се привличане и желание един към друг и може би и зараждащи се чувства/пепел ми на клавиатурата/.Та избор има,но няма да е нашия.От друга страна Самед,че това,което идва е безопасно ми дава надежда,макар и нищожна за първото.Много искам да ги видя да се пържат в собствен сос.

# 275
Ферит преди 3 серии каза точно на Суна, че се е влюбил в Сейран в магазина за баклава. Поне да помнят какво пишат 🤦‍♀️

Ами точно там се влюби в нея и това е общоизвестно. Дори тъпите сценаристи не могат да го променят със задна дата. Понякога, даже може би често така става влюбването - буквално на мига, а после може да има развитие, а може и да няма. Мой познат ми разправяше как се влюбил в бъдещото си гадже в автобуса между две спирки...Връщали се от някакво събитие, където присъствали и двамата, но не се познавали. Той там я видял, но се влюбил в автобуса. Божа работа е това. А да видим сега кога Ферит се е влюбил в Суна. Много ще ми е интересно, защото това снощи беше комбинация от самосъжаление, съжаление, доброта, стигаща до глупост, отчаяние, безсилие, разочарование и какво ли още не. Много отровна смес се получи. Но това не е влюбване.

# 276
Здравейте Защо се нервирате Това го има и в реалния живот Не всичко е цветя и рози в семейния живот А нали трябва да има съспенс Пиенето не прощава Всички жени стават хубави

# 277
Момичета,ако ние сме толкова разочаровани и бесни на Ферит,че по тоя гнусен начин е предал Сейран и любовта им,представете си какво им е на феновете на Абсун.Много от тях не правят разлика между Абидин и Суна и Берил и Ерсин.Добре,че не съм им фен.Даже споменах,че имаше коментари от рода на това Берил да изгори къната си,защо Ерсин е допуснал жена му да се целува с чужд мъж,нищо чудно да ги карат и да се разведат.Много ми е смешно.Наистина ли се случва това?Да,аз също съм възмутена,но не от актьорите,работата им е свършена на 100%.Възмутена съм от преминаването на всякакви морални граници.Имам сестра,но добре,че тя няма мъж,а моя съпруг гледаше на нея като на дете,защото е наборка с дъщерите ни.Ето защо разбирам положението с Есме,въпреки,че обстоятелствата за това "късно" раждане на сестра ми е съвсем различно.Та представете си сядат си семейно да гледат сериала,защото е любим и на двете семейства и им се сервира това.Ужас.Даже не искам да си го представя.

# 278
Той каза и много други неща преди. Каза, че не е гледал други жени така както е гледал Сейран, но ние видяхме как му течаха лигите по Невра и Дияр. Каза, че ако срещне отново тези очи на Сейран, пак ще се влюби в тях, но видяхме как се обясняваше на лелята колко много я обича, как никога няма да изтрие от паметта си хубавите спомени с Пело и още и още. Невинно уж пролятите сълзи при раздялата с Пело, при разговора със Суна, милото сбогуване с леля Дияр - пълен отврат. Раздвоена личност.
И аз искам Сейран да си роди бебенце и да осмисли с това живота си. Силно се надявам да се отърси от миналото си, да завърши образованието си и да се реализира като една успешна бизнес дама.
На Ферит му пожелавам семеен живот със Суна и да бъде вече доволен от избора си. Да продължи живота си такъв какъвто сам го избра, а не за отмъщение към семейството. Както някой писа  вече, Суна да е тази която няма да роди наследник на корханови, защото злобата се връща като бумеранг към този който я излива.
Момичета, още не мога да се концентрирам от видяното снощи. Вярвайте ми, че не съм на себе си. А, тези петимата негодници, които сътвориха тази глупост да се хвърлят задружно в Босфора и никога да не си помислят да пишат нещо за гледане от драгия зрител.

# 279
# 280
Според мен това, което видяхме в края на снощния епизод няма да е това, което си мислим - поне така се моля и се надявам. Hands Pray Не случайно промениха и редактираха сцените от трейлъра. Ако забелязахте тук нямаше страстни целувки - тук Ферит целуна Суна, но не така страстно, а тя остана изненадана. Освен това - накрая не ги дадоха, че стигат по-далеч от целувка - тук също за щастие редактираха кадрите. За мен това е хубаво и според мен значи, че може би ще променят замисъла си. Thinking В противен случай защо ще им е да променят кадрите - според мен са накарали актьорите да заснемат 2 версии на сцената и сега са решили коя да излъчат. Sunglasses Сега следва пауза в която ще мислят как да продължат натам - но според мен виждайки реакцията на публиката би трябвало да останат само с целувката, а после и двамата да се отдръпнат - или най-добре това да е нечия халюцинация и въобще целувката да не е била реална. Hands Pray А възможно ли е това да си представя, че ще завари Сейран когато намери Суна и Ферит - продиктувано от думите на Абидин, който търсеше Суна и който намекна, че тя е с Ферит пред Сейран? Или може би и самият Абидин да си представя този разговор, защото той тотално откачи от 2 епизода насам и го тресе ревност. Rolling Eyes
Има нещо гнило тук - някак не ми се връзват нещата. Thinking

В целият епизод преди финалната сцена къде видяхте Суна да се вълнува от Ферит или къде е точно Ферит? Нямаше такъв момент - по време на целият епизод Суна беше при Абидин, каза му, че между нея и Ферит няма нищо и да не мисли глупости - дори го ревнува от Айшен. През целият епизод Суна беше съсипана - пак плака през нощта за Абидин - не за Ферит! Wink Да ме извиняват тези, които плюят само по Суна, но винаги виждат само лошото в нея - но не и доброто. Да това в края на епизода за мен също е отвратително, гнусно и непростимо - но някак не ми се връзва на фона на това дето видяхме преди това в сезона и дори в епизода. И сори но в случая Ферит първи целуна Суна - не тя него. Angry

Относно разговора им и защо Суна не споменала Абидин - ами защото Суна оплакваше своята тежка съдба и трудностите през които е минала - това, което е преживяла. За нея Абидин не е бреме и тежест - тя каза за тежкия си живот като малка, как е мечтаела да се омъжи само за да напусне дома си и да не търпи побойщата на баща си. Затова като са й казали че Корхан я искат се е зарадвала - харесала го е и си е мислила как ще е с него. Не видях нещо, което да намеква за сегашно време - изрази чувствата си в миналото. Понеже Ферит се оплакваше на своята съдба - Суна изплака нейните болки - също как я омъжиха на сила за Сафет - колко страда и как никой тогава не й помогна и беше сама. За съжаление беше така - тогава именно Аби й обърна гръб, а тя нямаше вина - в опит да се спаси падна в капана на Ифакат - омъжи се за Кая, но както чухме и с него е била нещастна. Тя тук изплака болките и нещастието си - затова тук нямаше как да спомене Абидин. Но когато разказваше на Ферит как се е чудела и питала какво ще е когато се омъжи за него - ще я целуна ли и прочие - Ферит я целуна - тук сега да видим защо го направи - от добро сърце ли, от импулс ли - но беше отвратително, непростима грешка - после пак я целуна, но все си мисля, че може би това е нечия халюцинация. Sunglasses

# 281
# 282
Фи, това е истината за сцената. Тя не може да се промени. Но е възможно Аби да я сънува. Той, се надявам, че знае за момента, когато Суна е разбрала, че ще я искат и как се е радвала и гледала Ферит на телефона, а после разочаровала (дано да е разказала на Аби) и за разговора Орхан - Ферит за бъдещата сватба (Ферит си споделяше доста с него). Важното е да се намери лотичен начин да не се стига до кекс и продължение на тая отврат. искам си СейФер, чисти, обичащи се, подкрепящи се и щастливи.
И този влак изпуснахме, Ани. Има различни операторски и режисьорски похвати, от които зрителят разбира, че става дума за сън, представа или халюцинация. Тук не видяхме нищо такова. Сцената беше толкова реална, та чак клонеше към натурална.
И да, аз също си искам СейФер чисти и обичащи се, но не виждам никакви варианти това да се случи, затова исках и фраг веднага след епизода. Разбра се, че много надцених стоящите зад камерата и до последната сцена очаквах да извъртят нещата, но... Сега вече стана малко ала късно е либе за китка.
Иначе, ако бях туркиня с дистанционно, то рейтингът им щеше да си се запази, защото искам да гледам и следващия епизод (от чисто любопитсво).
Какво се случва с човек, изневерил и предал половинката си? Когато видиш всичко на светло, започваш ли да изпитваш отвращение към лежащото до теб чуждо тяло? Изпитваш ли отвращение и омерзение към себе си? Продължаваш ли да бъдеш същият човек в собствените си очи? Какво виждаш, поглеждайки се в огледалото?
Под прикритието на нощта човек, макар и да не е нощно животно, показва своите най- ниски страсти. На нас, човеците, тъмнитата ни е нужна не само за спокоен сън, но и за прикритие. Човек също ловува в тъмното и различните хора, ловуват различни неща. За мен обаче интерес представлява трансформацията на човек, когато излезе на светло.
Много ще ми е любопитно какво ще решат нашите сценаристи по отношение на Суна и Ферит, когато се погледнат в очите на дневна светлина. Ще видим ли разкаяние или...
Ми... очкавам следващия епизод, колкото и да е странно.

# 283
Според мен това, което видяхме в края на снощния епизод няма да е това, което си мислим - поне така се моля и се надявам. Hands Pray Не случайно промениха и редактираха сцените от трейлъра. Ако забелязахте тук нямаше страстни целувки - тук Ферит целуна Суна, но не така страстно, а тя остана изненадана. Освен това - накрая не ги дадоха, че стигат по-далеч от целувка - тук също за щастие редактираха кадрите. За мен това е хубаво и според мен значи, че може би ще променят замисъла си. Thinking В противен случай защо ще им е да променят кадрите - според мен са накарали актьорите да заснемат 2 версии на сцената и сега са решили коя да излъчат. Sunglasses Сега следва пауза в която ще мислят как да продължат натам - но според мен виждайки реакцията на публиката би трябвало да останат само с целувката, а после и двамата да се отдръпнат - или най-добре това да е нечия халюцинация и въобще целувката да не е била реална. Hands Pray А възможно ли е това да си представя, че ще завари Сейран когато намери Суна и Ферит - продиктувано от думите на Абидин, който търсеше Суна и който намекна, че тя е с Ферит пред Сейран? Или може би и самият Абидин да си представя този разговор, защото той тотално откачи от 2 епизода насам и го тресе ревност. Rolling Eyes
Има нещо гнило тук - някак не ми се връзват нещата. Thinking

В целият епизод преди финалната сцена къде видяхте Суна да се вълнува от Ферит или къде е точно Ферит? Нямаше такъв момент - по време на целият епизод Суна беше при Абидин, каза му, че между нея и Ферит няма нищо и да не мисли глупости - дори го ревнува от Айшен. През целият епизод Суна беше съсипана - пак плака през нощта за Абидин - не за Ферит! Wink Да ме извиняват тези, които плюят само по Суна, но винаги виждат само лошото в нея - но не и доброто. Да това в края на епизода за мен също е отвратително, гнусно и непростимо - но някак не ми се връзва на фона на това дето видяхме преди това в сезона и дори в епизода. И сори но в случая Ферит първи целуна Суна - не тя него. Angry

Относно разговора им и защо Суна не споменала Абидин - ами защото Суна оплакваше своята тежка съдба и трудностите през които е минала - това, което е преживяла. За нея Абидин не е бреме и тежест - тя каза за тежкия си живот като малка, как е мечтаела да се омъжи само за да напусне дома си и да не търпи побойщата на баща си. Затова като са й казали че Корхан я искат се е зарадвала - харесала го е и си е мислила как ще е с него. Не видях нещо, което да намеква за сегашно време - изрази чувствата си в миналото. Понеже Ферит се оплакваше на своята съдба - Суна изплака нейните болки - също как я омъжиха на сила за Сафет - колко страда и как никой тогава не й помогна и беше сама. За съжаление беше така - тогава именно Аби й обърна гръб, а тя нямаше вина - в опит да се спаси падна в капана на Ифакат - омъжи се за Кая, но както чухме и с него е била нещастна. Тя тук изплака болките и нещастието си - затова тук нямаше как да спомене Абидин. Но когато разказваше на Ферит как се е чудела и питала какво ще е когато се омъжи за него - ще я целуна ли и прочие - Ферит я целуна - тук сега да видим защо го направи - от добро сърце ли, от импулс ли - но беше отвратително, непростима грешка - после пак я целуна, но все си мисля, че може би това е нечия халюцинация. Sunglasses
[/quote

Промениха кадрите защото беше по телевизията, и друг път са правили така във фрага да е едно, а във епизода да е по-съкратено. Но не съм съгласна че Суна има и добро в нея, това да злобее че Сейран не може да има деца, а път тя може да има и то да го казва на Хатуч със злоба не и прави чест

# 284
Поздравявам ви пак с тях.  На Мерт много му ходи с брада.

Общи условия

Активация на акаунт