Боледуване на децата ни-тема 84

• 18 515
  • 806
  •   1
Отговори
# 660
Да, знам, че е така. Но не мисля, че проявленията са само докато се храни детето. Явно има храчка и я дразни .
Разкашля се към сутринта, пробвах това с лука, не мисля, че подейства.
Дано твоя не се разболява.
При рефлукс освен,че може да се оригва и хълца може и храна да се връща и да я дразни и от това да кашля.
Моя си киха и подсмърча.Не мога да разбера разболява ли се или нещо го дразни.

# 661
Пак ще кажа - нарязана глава лук до леглото върши чудеса при кашлица. От опит го казвам
Само лук слагам, сироп за кашлица съм давала Проспан, най-много 2 пъти за 12 год. Педиатъра ме одряза, че са като топла супа и пари не давам за сиропи. Бъркам обаче сок от лук и мед, всеки ден нов сок и съм много доволна.
Флексотид под друго име е инхалирало голямото, че бронхиите му бяха станали много чувствителни. 1 година сутрин и вечер и това дете 6 години не беше кашляло, само като прехвърчат цъфтящите, но много леко.

# 662
  • shumen
Ейпъл,дано сте приключили с Пулмикорта.
Flower90,може и храчка да е и затова до кашля.
Моя май ще позная,че нещо е настинал.Киха и подсмърча вчера цял ден и през нощта.Сутринта пак кихна 2-3 пъти.Започнах Инфлуцид и витамин С и дано баш сега не стане по зле в края на срока.

# 663
Здравейте, след продължително кашляне и хъркащ нос пуснах на сина ми гърлен и носен секрет. Излезе тази бактерия. Според вас има ли шанс да се изчисти само с капки. Кои са най- подходящи за тази бактерия? Все още чакам отговор от педиатъра.

# 664
Ние мазахме Бактробан 10 дни ,но нямаше в гърлото детето ,щом имате в гърлото може да трябва и антибиотик  да пие. При нас уж нямаше в гърлото ,нямаше и кашлица ,но вдигаше температура и кръвта имаше завишено Суе и Срп и ни дадоха товага Зинат.

# 665
Няма как да се изчисти гърлото с капки...

# 666
Гентазон изписа педиатърката. Ако до 4,5 дни не се повлияе ще трябва да пие антибиотик. Много силно се надявам да не се наложи. Кашлицата е лека, нищо драматично.

# 667
И според мен няма как капките да изчистят бактерия в гърлото.

# 668
Бяхме на лекар ние , нищо притеснително, изписаха лекарства за кашлицата и гърлото.
Чудна работа, миналата седмица в края имаше температура само, после нищо и сега кашлица . Дали е същото, дали е друго....
По притеснителното е , че хемоглобина много е паднал. Явно от насъбралите се боледувания от декември насам. Като оздравее ще трябва пак да проверим как е .

# 669
Здравейте, купували  ли сте комбиниран тест за ковид и грип А, грип Б Spesera?

# 670
С детето ми днес завършихме в педиатрията - вчера беше по-добре, свали температура, беше активна, мислех че сме преминали през грип Б за 3 дни Тамифлу и кило Нурофен и диалгин. Събуди се с болки в мускулите на краката, едва ходеше. Смятат, че е миозит като усложнение на грипа. Направо съм разбита и ми иде да се гръмна. От преди празниците сме все по-болници и вече нямам нерви за нищо ☹

# 671
Успех с лечението,в болницата ще се справят ,то страшни вируси ,грипове и чудо на чудесата.Вие се опитайте да останете по спокойна и силна и ще мине всичко.И лошото минава бързо колкото и да не ни се вярва на момента.

# 672
Аз даже се учудвам че казват че не е пик на грипа при положение че всеки втори е болен ...
Мм пак ще ходи при личната ...иска да го прегледа пулмолог нещо го боли като диша и кашлицата не се излекува..
Синът ми и той пак със задна хрема ..уж беше отшумяла ..беше ..

# 673
При нас и вече и двамата са на Пулмикорт изписан от ЛЛ. Чу не точно хрипове, но нещо си, и при двамата. Голямото е на 2мл, малкото на 1 мл, по два пъти на ден за 6 дена... Иначе нямат зачервено гърло, малкият е с леко подут лимфен възел. Нямат и температура. Към края на седмицата ще ги водя на контролен преглед, ама при друг лекар.

Повече ме притеснява, че другата седмица сме на почивка... Откак се появиха децата, освен на море лятото, не сме ходили никъде, с 2-3 изключения и мъжът ми много настояваше да мръднем някъде. Хубаво, ама резервацията я направихме преди месец, когато все още беше спокойно откъм грип... И не ми де ходи никъде, като знам, че в хотела ще е пълно с болни.

# 674
Барбалена, бързо да им минава на децата. При моето момче Пулмикорт определено е помагал, доволна съм.

Къде ще ходите на почивка? Може да няма много хора и всичко да е наред. Препоръчвам почивка в делнични дни - по-спокойно е.

Общи условия

Активация на акаунт