Боледуване на децата ни-тема 84

• 17 521
  • 806
  •   1
Отговори
# 750
Биозин кидс ли визирате? Не е ретро, детето ми е малко, предписаха го още при първото му боледуване.

# 751
Шегувам се, но Биозина си е стар препарат, който наистина се харесва от докторите.
Наистина, какво мислите да му го взема за прпфилактика? На 5г. е.
Дефендил не иска, имунотрофина не му действа. Препоръчаха ми биозин с лактоферин, в по-голяма доза за неговата възраст. Не знам вече….

# 752
Дефендил има за дъвчене, аз това взех, ако може да гълта може да пробвате и Екомер

Шегувам се, но Биозина си е стар препарат, който наистина се харесва от докторите.
Наистина, какво мислите да му го взема за прпфилактика? На 5г. е.
Дефендил не иска, имунотрофина не му действа. Препоръчаха ми биозин с лактоферин, в по-голяма доза за неговата възраст. Не знам вече….

# 753
  • shumen
Биозин съм давала веднъж,но не го искаше.Но той моя не е критерии понеже със зор пие всякакви лекарства.Дефендил при нас никъде в аптеките не намерих аз.
Тони,давай Тамифлуто смело и дано му подейства.И дано не се появят и други симптоми в последствие.

# 754
Мимчо, на таблетки не го иска дефендила…. Всичко е зор и мъка при нас.

# 755
Тони, спокойно, за втори път давам Тамифлу, не съм видяла странични ефекти, не се психирай. То и на парацетамола листовката е огромна, пък даваме на воля Панадол за температура.
Моята също беше с болки в корема, та и повръщане,но с грип тип Б.

# 756
Аз го харесвам биозин ..изпил е няколко шишета ..за профилактика не ...обикновенно когато има сопол,кашлица,вирус го започвам за имунитет,биозин мама пък пих през цялата бременност ..

# 757
Тони, Есберитокс фемили му купи да хрупа. 😁

# 758
И сиропчето ли не иска?

Danaeka, ако искаш ще купя и ще ти пратя.

Мимчо, на таблетки не го иска дефендила…. Всичко е зор и мъка при нас.

# 759
Моята, да не казвам голяма дума ама май се оправя вече. За втори път и изписват изопринозин, пи го точно преди година, много бързо и действа, два приема и се вижда разлика. Та, общо взето като и го изписват се притеснявам, че ако пак се разболее и е по-зле няма да могат пак да го изпишат.
В понеделник сме пак на преглед и може да помоля за по-дълъг болничен, че много и се струпа, три разболявания за месец. Минава и бързо ама явно се отразява на организма.

Да питам и тук, аз вече къде ли не писах, при вас, забелязали ли сте спад в хемоглобина като боледуват децата?
Досега не бях забелязвала ама преди яслата , за две години беше боледувала два пъти.
Сега след тази серия от боледувания хемоглобина много и беше паднал. Сега ще ходим понеделник, ако е напълно оздравяла да пуснем ПКК, да видим как е .
Ама ми е много притеснено...

# 760
  • shumen
Мимчо,ще потърся пак при нас и ще ти пиша,ако има нужда.
Тони,как е детето?

# 761
Моето е с грип Б и от втория ден Тамифлу смъкна температурата и беше по-добре. На 4-ти ден обаче направи миозит. Сега надявам се и това отминава. Но Тамифлу определено помогна.

# 762
Тони, бързо оздравяване! Ние не бяхме карали грип досега, но откакто карахме имам чувството, че всеки се разболя от това чудо. Не знам тая година по-зле ли е отпреди, но такова масово боледуване не помня аз.

Иначе моята беше така с Гранофурин. Вика "не ми харесва много", ама нито физиономия, нито мрънкане, само констатация. Пръскахме няколко дни и проблемът беше, че й позеленява езикът.
После го пробвах аз, че ме болеше гърло. Щях да повърна. Викам по-добре да ме боли,отколкото да пръскам това. Отврат. 😀

The doors, какво е миозит?

# 763
Айде и ние в кюпа. От тази сутрин температура, но не е висока...някаква 37.2-37.8. Много отпаднал обаче, само лежи и спи, не иска да яде, едвам го накарах едно мляко с топчета да изяде. Наясно съм че хич не е добре таз закуска, но пак нещо да сложи в корема. Е повърна всичко след 30 мин, после още 2 пъти. Опитвам да давам првпвечена филия, плаче че го болял корем. Като ви чета, купих тест комбиниран ама се чудя кога да го направя. Ще изчакам до вечерта да се разгърне вируса дето се вика. Направо не знам какво да му давам през устата, пробвах Изорекс след като се консултирах с личната, уж е по-добре от Изопринозин ама и него върна. Явно грипа върви и с повръщане, не ми изглежда за сега на типичен чревен вирус.

# 764

Да питам и тук, аз вече къде ли не писах, при вас, забелязали ли сте спад в хемоглобина като боледуват децата?
Досега не бях забелязвала ама преди яслата , за две години беше боледувала два пъти.
Сега след тази серия от боледувания хемоглобина много и беше паднал. Сега ще ходим понеделник, ако е напълно оздравяла да пуснем ПКК, да видим как е .
Ама ми е много притеснено...

Не. При моето дете хемоглобина не е бил нисък при боледуване. Падал е леко, но никога до сега не е бил нисък. Обабче други показатели са били ниски вследствие на прекаран вирус.

Chuhaleesi аз не бих чакала до вечерта. Колкото по рано се хване грипа/вируса, толкова по-бързо ще му подейства противовирусният препарат.

Общи условия

Активация на акаунт