Време е за ИКЕА - тема 43

• 42 551
  • 734
  •   1
Отговори
# 90
До мобилен хъб ли ги поръчахте?

# 91
Днес се обадиха на мъжа ми от Икеа, във връзка с рекламацията за одраната мивка. Готова е работата Simple Smile Ще ни дадат нова.

# 92
До мобилен хъб ли ги поръчахте?

Поръчах до домашен адрес.

# 93
Здравейте. Някой дали е виждал на живо артикули от тази серия. Интересно ми е какъв точно е цвета? Колебая се между него и белеят(екрю) цвят:)
https://www.ikea.bg/products/axstad-vrata/00563957/
Също така от тук разбрах, че в румънската икея някоя неща (например вратички за шкафове) са мн.по-ниска цена. Някой поръчвал ли е с куриерска фирма. Заслужава ли си,:)

# 94
Аз пък днес отидох да направя още една поръчка. Че кой ги знае дали пак няма да се окакат.
Пак сложих неща в кошницата от компютъра, за да мога да си отворя после приложението в центъра за поръчки и да продиктувам кодовете.

Ей, с техните нюню бройки... докато ида до там едното Billy беше свършило. В нас все още го имаше. Взех само малкия модул 40 см, а ми трябваше и един 80 см от ниските.
Като им знам тъпите зареждания  реших, че въпреки, че самите шкафове не съм събрала още, все пак по-добре да поръчам вратичките Hogbo за двата модула. Нищо не се знае с тия шматароци.

Последна редакция: нд, 12 яну 2025, 21:31 от Защо ме търсиш?

# 95
Здравейте. Някой дали е виждал на живо артикули от тази серия. Интересно ми е какъв точно е цвета? Колебая се между него и белеят(екрю) цвят:)
Също така от тук разбрах, че в румънската икея някоя неща (например вратички за шкафове) са мн.по-ниска цена. Някой поръчвал ли е с куриерска фирма. Заслужава ли си,:)
Зелен, убит цвят, както АЗ го виждам на МОЯ компютър, при Вас как излиза не знам...
Поръчвала съм и ми излезе почти същото (малко по-евтино), но системата им не работеше тук. Свърших си работа и това ми беше най-важно.

# 96
Вратичките не са леки, като сметнат теглото за доставката, кой знае, може дори да надвиши тукашното.

# 97
  • При елфите ...
Аз вчера си пуснах поръчка през сайта на Икеа и имам имейл, че до седмица ще е при мен.
Моята я направих на 5-ти... утре е седмият работен ден... ни вест, ни кост от поръчката. Сега им писах, тъй като не можах да се свържа по телефона за информация. Thinking

# 98
Сайта вече работи , но не ми разрешава ползване на наложен платеж.Вероятно само за дребни неща може с наложен платеж.

# 99
Благодаря ви за отговорите ❤️

# 100
  • Варна
Аз вчера си пуснах поръчка през сайта на Икеа и имам имейл, че до седмица ще е при мен.
Моята я направих на 5-ти... утре е седмият работен ден... ни вест, ни кост от поръчката. Сега им писах, тъй като не можах да се свържа по телефона за информация. Thinking

Днес получих обаждане, че утре ще ми доставят поръчката от 1.01.

# 101
Забелязхте ли надписа на първа страница на Икеа, че е в съкратен вариант вече.
Днес звъннах на CVC (куриерите който доставят с мобилните хъбове) да ги попитам дали са започнали курсове до градовете с хъбове. Пуснаха запитване до икеа, отговора беше все още не.
Та уточнявайте какви поръчки сте пуснали в сайта (до адрес, мобилен хъб или център за поръчки) и ви ги доставят.
Моите поръчки от ноември все още си стоят необработени, недоставени и без никакво инфо до мобилен хъб са.

# 102
  • Варна
dani-ela-80 Моите поръчки са през онлайн магазина до адрес в Зона 1. Ти пита ли дали не може да пренасочиш от хъб към адрес?

# 103
Питах не можело, но не виждам смисъл да давам пари за доставка при условие, че ми е безплатно. Не съм поръчала малко или евтини неща, за да ми излезне изгодна доставката ако е до адрес ( Зона2). Помолих да уточнявате, за да си сверявам часовника за този вид поръчки дали са започнали да ги изпълняват.

Последна редакция: вт, 14 яну 2025, 10:54 от dani-ela-80

# 104

Понеже питахте за цена. Вчера ми изратиха оферта от Еконт за вземане на пратка от Букурещ и транспорт до гр. София. 242 кг ми таксуват за почти 260 лв до офис на Еконт. Цената за мен е ОК. 

Направете си подробен файл с бройки, размери на опаковки, тегло и ги сумирайте. Пратете на Еконт запитване и поискайте оферта.

Общи условия

Активация на акаунт