Време е за ИКЕА - тема 43

• 42 805
  • 735
  •   1
Отговори
# 360
  • In transit
Подкрепям написаното от Драго.

# 361
Само на мен ли не иска да ми приспадне отстъпката от  20лв в кошницата?

Ей ся да ви светна защо.
Защото не е за всички.
Някога си, когато сте си вадили фемили, не сте цъкнали да получавате спам съобщения. И понеже нямате мейл/смс - не важи! Току що троснато ми се обясни на информация
Че и откъде пък съм знаела че има такова!

# 362
  • Пловдив
Пък аз се възползвах, даже и точки изразходих. И от тотал 48 платих само 8 лв. Радостта ми беше кратка, защото няколко дни по-късно ми писаха, че поръчката ми е анулирана и ще ми върнат парите.

# 363
Здравейте, малко се гмуркам в темата, но не открих в последните няколко страници отговор на моя въпрос.

Имам желание да закупя няколко PAX конфигурации, които имам като запазени проекти. Но от няколко дни при някои артикула - панти, лост за закачалки, чекмедже и други има коментар, че "Този продукт е спрян от производство и не може да бъде добавен в кошницата или списъка за пазаруване.". В същото време планера вече дори не предлага врати на панти. Дали някой е запознат със ситуацията и знае дали трайно спират всички тези артикули?

Здравейте, аз имам същия проблем, но при вече закупена конфигурация, опитах се да си вляза в проекта, за да си принтирам проекта с кое къде се намира, за да го ползвам като упътване за сглобяване, но за всичко без рамките дава, че е спряно от производство. Странното е, че дори да тръгнеш да правиш нов проект, не можеш да сложиш врати на панти и много други неща...

# 364
Balki, говорих по телефона с тях, а вчера отидох и до магазина. Имат технически проблем с програмата за създаване на проекти, не дава вярна информация. В моя случай имам проекта и ръчно вкарах всички артикули в кошницата. В твоя - казаха, че работят по въпроса и до дни всичко ще работи отново.

# 365
Ей ся да ви светна защо.
Защото не е за всички.
Някога си, когато сте си вадили фемили, не сте цъкнали да получавате спам съобщения. И понеже нямате мейл/смс - не важи! Току що троснато ми се обясни на информация
Аз нямам мейл/смс, но имах 20-те лева и ги използвах успешно.
Видях тук, че някои артикули на PAX са спрени от производство и бързо поръчах 2 лоста по 75 см и 3 комплекта панти с плавно затваряне за ниския вариант. Бяха налични и даже уцелих да има свободни места за получаване на място (от години не ми се е случвало).

За програмата за създаване на проекти, относно вратите на панти и на мен ми казаха, че е технически проблем. Няма да ги спират.

# 366
Има ли някой да чака рекламация напоследък. На 18 март съм пуснала имейл с рекламацията, върнаха ми отговор, че са я входирали, но ни вопъл, ни стон до ден днешен. Бях поръчала шкафове за обувки Trones пластмасовите, но едната вратичка е изцапана с нещо синьо и черно и с нищо не се изчиства.

# 367
Дани..върна ли към тях вратичката?
По спомен аз като правих рекламация на скрин малм..върнах само челото на чекмеджето бързо..бяха създали товар.и куриер дойде вкъщи.
Обади им се.

# 368
3 пъти им звънях през тези 20 дни на националния (имали много рекламации и сигурно колегите им не са стигнали до моята). Чакам да ми се обадят и аз искам да им я изпратя, но чакам да ми кажат. Винаги така са процедирали.

# 369
Реално има време до 30-те дни. В срок са за сега.

# 370
21ви ден е от входирането е. Едно време така се бавеха. От миналата година до преди срива на системите им бяха се забързали с обработката на рекламации и всичко се решаваше в рамките на 1 седмица.

# 371
Balki, говорих по телефона с тях, а вчера отидох и до магазина. Имат технически проблем с програмата за създаване на проекти, не дава вярна информация. В моя случай имам проекта и ръчно вкарах всички артикули в кошницата. В твоя - казаха, че работят по въпроса и до дни всичко ще работи отново.

Много Ви благодаря Simple Smile
И аз така предполагах, но от поне две седмици е така, ще чакаме значи.

# 372
  • Пловдив
Само на мен ли не иска да ми приспадне отстъпката от  20лв в кошницата?

Ей ся да ви светна защо.
Защото не е за всички.

Не помня какво е било като съм правила картата, но на следващия ден ми ги приспадна.
Благодаря.

# 373
Значи само на мен не.
Жестоко.

# 374
Подарявам ваучер за 30 лева за покупка над 330 лева.
Подарен!

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 20:20 от Puppiii

Общи условия

Активация на акаунт