Време е за ИКЕА - тема 43

• 42 893
  • 738
  •   5
Отговори
# 375
Много ми стана интересно, поръчах си до магазин две пердета за баня....и ми връчиха голямо кашонче. Отваряш го, а там две навити пердета и кашона пуст...реално би се събрало в малко, защо се хаби този материал? В момента не мога да снимам, но поръчката е 1/8 от обема, странно ми се стори. Веднага си помислих, че за заели с това кашонче място, за чакащи за нещо от кухня  или чакащи за части други, буса да ги им превози. Но съм с подарък кашонче Wink

Последна редакция: чт, 17 апр 2025, 06:31 от ilenkata

# 376
  • София
За доставка на дребни артикули съм виждала два размера кашони. Няма как да има безброй размери, самите те се явяват асортимент, който трябва да се поръчва, произвежда, следят наличности и т.н.

# 377
  • Sofia
Харесах една маса в Икеа, която ми пасва чудесно на едно местенце във ваканционен апартамент, ОБАЧЕ хич не ми харесва като шарки на дървото, а нямат в цвят същата. Става дума за ето тази RESARO маса:
https://www.ikea.bg/products/resaro-mobilna-masa-padashti-plotov … 8a3c-92c0a7392790
На снимките на сайта изглежда добре, на на живо в магазина шарките са доста неприятни. Чудя се дали някой е боядисвал подобна Икеа мебел, дали мога да я направя да е малко по-тъмна като дърво или бяла например?

# 378
Това си е масивна дървесина, лакирана. Аз съм боядисвала с боя за дърво сурова тяхна дървесина и стана чудесно. Лакираните повърхности може да тестваш на малък участък. Ако не хваща добре, може да се зашкури лекичко, после с грунд и боя за дърво. Според мен няма да имаш никакъв проблем с боядисването, на който и вариант да се спреш.

# 379
  • София
Искам да отбележа, че за малки джундурии и съдове, малката ИКЕА в мола е по-добре заредена от голямата.

# 380
Здравейте, имам един проблем с една спалня от Икеа, модел Малм с подматрачна рамка и матрак пружинен също от Икеа. Преди година я купихме и малко след това започна да скърца като 100годишно легло. Предната ни спалня грам не е скръцнала. Тази направо ме влудява, не може да се завърти човек. От какво може да е, ММ не може да установи.

# 381
Подарявам ваучер на стойност 30лв, при покупка над 330лв. Валиден е до 30.04.2025г. Важи за онлайн магазина и мобилното приложение, във физически магазин не се прилага.

Подарен

Последна редакция: вт, 22 апр 2025, 14:30 от dani-ela-80

# 382
  • София
Здравейте, имам един проблем с една спалня от Икеа, модел Малм с подматрачна рамка и матрак пружинен също от Икеа. Преди година я купихме и малко след това започна да скърца като 100годишно легло. Предната ни спалня грам не е скръцнала. Тази направо ме влудява, не може да се завърти човек. От какво може да е, ММ не може да установи.
Нещо не сте сложили както трябва подматрачната рамка. Синът ми в с Малм, помня че бяхме объркали нещо при монтажа, тракаше яко, после махнахме нещо и се оправи.

# 383
  • Къде ли не
Имаме легло Slak от девет месеца. На него спи 70 килограмов човек. Малко по - малко се разскърца. Затегнали сме повторно всички сглобки, но няма подобрение. През мен са минали много легла на ИКЕА и мисля, че това легло просто не е сметнато правилно. Тъй като не искаме да го сменяме сигурно ще се опитаме да направим някакви укрепвания.

# 384
  • София
Имаме 2 сплани Малм, които не скърцат. На сина ми купихме единичен Малм (бял), който от ден едно скърца ужасно - пробвахме с 2 вида подматрачни рамки и е все същото. Той свикна и така, но какво е това чудо, което ни се падна не знам. Но не ми хрумна да го връщаме.

# 385
  • In transit
И ние сме с две спални Малм. До скоро бяхме с матрак Хокасен (ако не бъркам вече името) от най-дебелите и по-стари и икейска рамка.. с него се разскърцваше рядко, но веднъж годишно, като я пристегне мм и се оправя. Другата е с Ховаг и българска подматрачна рамка... не скърца.
На нашата сменихме матрака с новите, които замениха Ховаг(Верваг май бяха), пак пружинни, еми доста повече скърца, почти откак сме сменили матрака. Друго не сме променяли по конфигурацията. Така, че за мен проблемът идва от матрака, но нямам идея защо. Simple Smile

# 386
  • Deutschland/HE
Ние имаме спалня на 10г, местена два пъти в различни жилища и няма проблеми със скърцането. Преди бяхме с матраци от Икеа, сега сме с други и няма проблем. Първите две години бяхме с най-евтината подматрачна рамка, сега сме с две отделни и с два матрака. Децата също имат от 2-3 години легла Малм и не са се оплаквали.
Проверете сглобките, ако се налага затегнете.

# 387
И ние сме с две спални Малм. До скоро бяхме с матрак Хокасен (ако не бъркам вече името) от най-дебелите и по-стари и икейска рамка.. с него се разскърцваше рядко, но веднъж годишно, като я пристегне мм и се оправя. Другата е с Ховаг и българска подматрачна рамка... не скърца.
На нашата сменихме матрака с новите, които замениха Ховаг(Верваг май бяха), пак пружинни, еми доста повече скърца, почти откак сме сменили матрака. Друго не сме променяли по конфигурацията. Така, че за мен проблемът идва от матрака, но нямам идея защо. Simple Smile
Ами ние сме с този матрак,  значи може и от него да е, не бях се сетила.

# 388
  • In transit
Мариана, да, същия е...объркала съм името.

# 389
  • Sofia
Може ли да препоръчате чаршафи на Икеа, но нещо наистина качествено? Искам да купя нещо, което ще издържи няколко години, без да избелее или да изглежда овехтяло.

Общи условия

Активация на акаунт