Време е за ИКЕА - тема 43

• 43 041
  • 742
  •   2
Отговори
# 735
Здравейте! Някой има ли представа кутиите им Bladdrare дали са спрени? Няма ги нито онлайн, нито в магазина. Не видях и нещо достатъчно стилно, което да ги замества честно казано…

# 736
  • 🌊
При връщане заради транспортно увреждане връщат ли и парите за доставка? Имам чувството, че тегне някакво проклятие над това да купим кошара, защото SNIGLAR дойде днес и все едно са я хапали вълци попътно. Не приех доставката, но в такъв случай ваучер ли ще ни върнат понеже е с нарушена опаковка?

# 737
При връщане заради транспортно увреждане връщат ли и парите за доставка? Имам чувството, че тегне някакво проклятие над това да купим кошара, защото SNIGLAR дойде днес и все едно са я хапали вълци попътно. Не приех доставката, но в такъв случай ваучер ли ще ни върнат понеже е с нарушена опаковка?
Разбира се, че всичко трябва да върнат по сметка/карта, с която сте платили. Направили сте рекламация.

# 738
За счупени чинии при мен - поисках да ми ги заменят. Върнах счупените за тяхна сметка, Пратиха ми нови, този път със Спиди, пак за тяхна сметка.

По закон следва да върнат и парите за доставката, щом сте предявили рекламация.

# 739
  • 🌊
Благодаря! Четох условията, но за първи път връщам от адрес.
Иначе кошарата изглеждаше доста хубава поне като материал, но мрежата за основата беше с дупки, а кутията на кратери. Отделно сайта им май има бъг понеже си седеше на регистрирана поръчка, без никаква индикация, че е опакована или ще бъде доставена.

# 740
По спомен генерират те товарителница...куриер идва и взема от място.
Нали им писа на икея че рекламация правиш..обясни тоест за дефекта?

# 741
  • 🌊
По спомен генерират те товарителница...куриер идва и взема от място.
Нали им писа на икея че рекламация правиш..обясни тоест за дефекта?
Да, с прикачени снимки и обяснение защо е отказана.

# 742
Точни са, няма да имаш проблеми.
Ако има нещо, свиркай да помагам.

Общи условия

Активация на акаунт