В зимното небе звезда блести, а от сърцето ми любов струи - декемврийчета :heart: тема 8

• 16 391
  • 273
  •   1
Отговори

Ето ни и нас:

ELDB
2.12-  момиче 🩷

Sisi11
3.12- момче 💙

mini zucchini
5.12- момиче 🩷

Avaa00
5.12- момиче 🩷

Eti1995
6.12- момиче 🩷

MamaUraganxxx
7.12- момиче 🩷

Always_in_love
9.12- момче 💙

wesi.kostadinowa
9.12- момче 💙

Sisi002
11.12- момиче 🩷

DilyanaValian
11.12- момиче 🩷

Stadiamm
11.12- момче 💙

Wild_Angell
12.12- момиче 🩷

Мо36
12.12- момиче 🩷

Dimitrova_s
12.12- момче 💙

G.G15
12.12- момиче 🩷

Icyyyyyy
13.12- момче 💙

Сияна Костадинова 604119
13.12- момиче 🩷

Selly
13.12- момиче 🩷

falan1
14.12- момиче 🩷

Aumi
15.12-  момче 🩷

koketka123
16.12- момче 💙

A.D.
17.12- момче 💙 момче 💙

Le Strange
18.12- момче 💙

Finn
19.12- момче 💙

D.Georgiewa
20.12- момче 💙

Beelove
21.11- момче 💙

Dayana SS
22.12- момче 💙

Dom.anais
23.12- момче 💙

Desist
25.12- момиче 🩷

martIna
27.12 - момиче 🩷

bu2020
28.12- момиче 🩷

Belive123
29.12- момче 💙

pifiella
29.12- момче 💙

Дух
30.12. Момче Blue Heart

milena_miladinova
31.12. момиче  🩷

Lex*
31.12. Момче Blue Heart

Mery RG
3.01- момиче 🩷

mamelitka
5.01. - момче  Blue Heart

Jollie
11.01 момче  Blue Heart

Лятна буря
19.01- момиче 🩷момиче 🩷

И добре дошли на нашите бебета!

Мама АумиFlowers Hibiscus с бебе Атанас, роден на 30.10.24 г. Blue Heart

Мама Sisi11Flowers Hibiscus с бебе родено на 8.11.24 г. Blue Heart

Мама ELDBFlowers Hibiscus с бебе Йоана, родена на 19.11.24 Two Hearts

Мама Avaa00 Flowers Hibiscus с бебе момиченце, родена на 21.11.24 Two Hearts

Мама MamaUraganxxx Flowers Hibiscus с бебе момиченце, родена на 21.11.24 Two Hearts

Мама FunnFlowers Hibiscus с бебе Виктор, роден на 22.11.24 г. Blue Heart

Мама Eti1995 Flowers Hibiscus с бебе Далия родена на 23.11.24 г Two Hearts

Мама mini zucchinFlowers Hibiscus с бебе момиченце, родена на 25.11.24 г. Two Hearts

Мама Wild_Angel Flowers Hibiscusс бебе Виктория, родена на 29.11.24 г.Two Hearts

Мама Dimitrova_s Flowers Hibiscusс бебе Константин, роден на 2.12.24 г. Blue Heart

Мама Selly_ Flowers Hibiscusс бебе Кайра, родена на 5.12.24 г. Two Hearts

Мама Icyyyyyy Flowers Hibiscus с бебе Денис роден на 3.12. 24 г.  Blue Heart

Мама Kiwito12 Flowers Hibiscus с бебе Ивайло роден на 5.12.24 г. Blue Heart

Мама Dayana SS Flowers Hibiscus с бебе Ростислав роден на 11.12.24 г. Blue Heart

Мама Le Strange Flowers Hibiscus с бебе Теодор роден на 12.12.24 г. Blue Heart

Мама Dom.anais Flowers Hibiscus с бебе Пресиян роден на 12.12.24 г. Blue Heart

Мама mаrtIna Flowers Hibiscus с бебе Симона родена на 12.12.24 г. Two Hearts

Мама Beelove Flowers Hibiscus с бебе Калоян  роден на 12.12.24 г.  Blue Heart

Мама DilyanaValian Flowers Hibiscus с бебе Бранимира родена на 13.12.24 г. Two Hearts

Мама D.Georgiewa Flowers Hibiscus с бебе Самуил роден на 14.12.24 г.  Blue Heart

Мама milena_miladinova Flowers Hibiscus с бебе Боряна родена на 16.12.24 г. Two Hearts

Мама G.G15 Flowers Hibiscus с бебе Даяна родена на 16.12.24 г. Two Hearts

Мама falan1 Flowers Hibiscus  с бебе Яница родена на 17.12.24 г. Two Hearts

Мама Lex* Flowers Hibiscus  с бебе Йоан роден на 18.12.24 г. Blue Heart

Мама Дух Flowers Hibiscus с бебе роден на 18.12.24 г. Blue Heart

Мама DeSita🤍 Flowers Hibiscus с бебе София родена на 18.12.24 г. Two Hearts

Мама Мо36 Flowers Hibiscus с бебе Елена родена на 18.12.24 г. Two Hearts

Мама koketka123 Flowers Hibiscus с бебе Петър роден на 18.12.24 г. Blue Heart

Мама Loliana Flowers Hibiscus с бебе Георги роден на 19.12.24 г. Blue Heart

Мама Сияна Костадинова 604119Flowers Hibiscus с бебе Катерина, родена на 20. 12.24 г. Two Hearts

Мама pifiella hibiscus: с бебе Ноа роден на 27.12.24 г. Blue Heart

Мама bu2020 hibiscus: с бебе момиченце, родено на 28.12.24 г. Two Hearts

Линк към затворената ни фейсбук група, в която ще бъдете одобрени само след като отговорите на въпросите "кой е ника ви в бг мама" и "кога е термина ви" https://www.facebook.com/groups/737483785170060

Бременност по седмици: https://bremennost.bg/bremennost-po-sedmici.html

Последна редакция: вт, 31 дек 2024, 18:02 от Дух

# 1
Благодаря за новата тема, Дух! 😍 Това май е последната ни тема преди да се изместим в раздел - Деца родени през 2024. 🥰

# 2
Стрйндж Аз също нямам кърма, но правя последен опит като си запазих час за Ася Демирева.
Иначе познавам доста жени, които с помпа не са успели нишо да изцедят, но кърмиха успешно 2-3 години.
Иначе аз си имам физиологичен проблем с кърменето и гърдите, бях на косъм да се откажа, но от както и нощем ставам да цедя е по добре. Надявам св Ася да ми помогне със засукването и позите

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 11:20 от Дух

# 3
В интерес на истината и аз на ръка по се справям с цеденето, с помпата сме тотално скарани.

Падна ни пъпчето! 🥳😆 Слава богу снощи падна, че аз изпитвам такъв ужас от него, че...добре, че не бях сама и ММ ме успокои. Иначе бях готова да ревна, голям ужас ми е. Памперсите не ми пречат, ама не знам защо като го видя този пъп и изтръпвам. 😃

# 4
Много прекрасна нова тема с много родени бебета. Дух, благодаря ти ❤
Момичета, не те отказвайте от цеденето и кърменето. (Разбира се ако не ви идва в повече емоционално) И аз мислих, че няма да успея, но помпата даде резултат и вече Преси е само на кърмене. Бях упорита. Нон стоп цоцане, цедене, но си заслужава.
Развиват се нещата добре При нас. Големите още да болонави, но за нова година педката каза, че може да се съберем. Не съм ги гушкала от 17-ти и ми е много мъчно вече за тях. Но от друга страна си мислих, че добре стана така. Имах време да се адаптирам на тишина с бебето, кърмене нон стоп, умората и да вляза в крак.
Знам за чувството за вина много добре. С второто си дете като родих, го изпитах с пълна сила. Исках тишина и спокойствие, а тогава големият ми син се вълнуваше, подскачаше от радост и аз само крещях. Търпение и нагласа. ❤🧸🧸

# 5
Честита тема ! Момичета днес е нашата погача .

# 6
Колко красива Йоанна! 🥰

Да е здрава и благословена, ELDB! 🩷🩷🩷

# 7
Благодаря ви ,момичета🌸❤ Вие как усещате/усещахте контракциите? На мен понякога ми се втвърдява корема,но без болка.А имам болка ниско долу без да се втвърдява корема..а днес сутринта имах ужасно болезнен спазъм някъде отстрани около срамната кост,направо извиках от болка😱също имам болка в кръста..та си чакам

# 8
  • Пловдив
Дух, страхотно заглавие ❤
ELDB, колко спокойно спинка малката. Пу-пу да не са й уроки на сладкишчето. А баткото с каква физиономия😀

# 9
Красива Йоанна 🩷
Да е здравичка и много щастлива! 🙏🏻🍀

# 10
Стрейндж, и аз бях така в 2 дни ,в кпито се цедих. Събрах 40 мл и накрая бебето ги повърна (а той не повръща) 😀😀 к директно взех Достинекса. Аз мразя удещането с помпата, само като си видя гърдите смачкани и полудявам...
Просто не съм създадена да съм кърмачка, а това цял ден да стоя и да мъча не е моя филм 😀
П.С. в нашата  кооперация сме с 3 бебета, другите две майки ме анетамосват яко, те са от новата секта - ако не кърмиш, значи няма шанс в живота детето 😀😀😵‍💫 интересно е 😵‍💫

# 11
Момичета, при какви температури извеждате бебоците на разходка? Масово пише над 10 градуса, но така не се очертава да излизаме особено в следващия месец.

# 12
Благодаря ви момичета ! Бъдете благословени ❤❤

# 13
Стрейндж, и аз бях така в 2 дни ,в кпито се цедих. Събрах 40 мл и накрая бебето ги повърна (а той не повръща) 😀😀 к директно взех Достинекса. Аз мразя удещането с помпата, само като си видя гърдите смачкани и полудявам...
Просто не съм създадена да съм кърмачка, а това цял ден да стоя и да мъча не е моя филм 😀
П.С. в нашата  кооперация сме с 3 бебета, другите две майки ме анетамосват яко, те са от новата секта - ако не кърмиш, значи няма шанс в живота детето 😀😀😵‍💫 интересно е 😵‍💫
Нали знаеш къде да ги пратиш да вървят ?!
Аз самата дори съм изумена на силата си с това кърмене, честно казано се възхищавам на себе си с тази диагноза, че правя тези кански усилия. Но и на мен ми идва да зарежа всичко понякога. Сега бива, още не излизаме, но после ако не засуче, не виждам как ще стане с тая помпа и всичко

# 14
И аз се присъединявам към тези с мъките в кърменето. Още в болницата се мъчих с ръчна помпа, като се прибрах си купих и електрическа. Бебчето мноооого трудно засуква и след минута се отказва тотално, за това го карам само с помпа. През 3 часа по макс 30мл.. Чудя се още колко ще се мъча така, но пък вчера си взех чай за кърмачки на Хип и от утре ще го пия, пък да видим.
Иначе бебко е поспалив от жълтеницата през повечето време. Майка ми идва да помага за по няколко часа и вечер го къпе, но онзиден му падна пъпчето и ще почна аз да си го къпя. Таткото все още го е страх да се занимава активно с него и единствено чат пат го храни, но пък върши домакинските неща.
Чувствам се леко депресирана заради кърменето и страшно изморена, защото не се наспивам, още не мога да вляза в някакъв ритъм, но като погледна малчо и всичко ми минава.

Общи условия

Активация на акаунт